Fantasymaand wrap-up!

Geplaatst op 3 november 2016 door Emmy in Boeken, Haul / 4 Comments

Afgelopen maand hield ik een fantasymaand op mijn blog. In de praktijk hebben jullie er misschien minder van gemerkt, maar ik heb geprobeerd om in oktober alleen maar fantasyboeken te lezen en te recenseren. Ik heb zo flink wat fantasyverhalen van mijn TBR kunnen wegstrepen (aan de andere kant, de helft van mijn TBR bestaat uit fantasy). Daarnaast kwam er een extra interview online en een paar blogposts met boekentips.

nieuweoktober

Vond ik het leuk? ja! Had ik meer willen doen? ja! Ben ik daarom tevreden? Ik weet het niet. Ik weet niet of ik er alles uit heb kunnen halen wat er in zat. Het eerste doel was natuurlijk om andere lezers te stimuleren om deze maand ook meer fantasy te lezen, maar daar heb ik voor mijn gevoel te weinig mee gedaan. Natuurlijk was het ook Boektober en heb ik het niet heel veel gepromoot. Ach ja, mijn persoonlijke doel is wel weer gehaald.

Met deze fantasymaand wrap-up wil ik even terugblikken naar de fantasyboeken die ik heb gelezen, heb aangeschaft en de blogposts die online kwamen. Lees je mee? of nou, kijk je mee… Want ik heb het bijgehouden in mijn nieuwe Bullet Journal. (Zal ik daar binnenkort ook een blogposts over schrijven?)

Gelezen

gelezenoktober

Als ik deze foto maak op 30 oktober, dan heb ik 18 boeken uitgelezen. Dit zijn er minder dan ik had gehoopt, maar nog steeds best veel. Slecht 1 boek in oktober was geen fantasy. Dat vind ik dan weer heel erg netjes! Ik las vooral heel veel goede boeken, want de meesten gaf ik vier sterren. 2 boeken heb ik herlezen voor de leesclub, dus in totaal heb ik 16 nieuwe verhalen verslonden.

Aanvulling: Ik las uiteindelijk Nachtrijder en Apollo ook nog uit. Nog twee fantasyboeken en dus heb ik 20 boeken gelezen in oktober.

Nieuw

nieuweboeken

Behoorlijk wat nieuwe boeken deze maand. 25 aldus mijn boekje, waarvan ik er al 3 gelezen heb en waarvan er 12 recensie-exemplaren zijn. De rest heb ik zelf gekocht. 3 daarvan kocht ik in Ierland en 3 heeft Melisa voor mij meegenomen uit Londen. Volgens mij zijn er slecht 10 boeken geen fantasy. Nou, dat vind ik dus best een mooie opbrengst in fantasymaand.

Ik heb wel weer meer nieuwe boeken binnengekregen dan ik heb gelezen.

Fantasymaand blogposts

Dit was mijn fantasymaand wrap-up. Heb jij deze maand extra veel fantasyboeken gelezen? Komende maand ga ik weer wat meer afwisselen, maar ik heb er van genoten. Vooral omdat ik heel veel verschillende typen fantasyboeken heb gelezen.

Bewaren

Tags: ,

Divider

4 responses to “Fantasymaand wrap-up!

  1. Ik vond mij zestien gelezen boeken al veel maar 20 is echt bizar. Van de 16 zijn er 8 fantasy en ik ben in een fantasy mood dus komende maand staan er weer wat fantasy boeken op mijn tbr!

  2. Ik heb buiten de leesmarathon om echt heel weinig gelezen ?. Maar voor mij veranderde fantasymaand dan ook vrij vroeg in ziekte baby, ziekte papa en tenslotte ziekte mama maand. :’)

  3. Bij mij kwam het er niet echt van om meer te lezen als andere maanden. Ik las wel enkele fantasyboeken maar net als de meeste maanden had ik ook dit keer weer het gevoel dat ik meer had willen lezen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.