Deze Young Adults verschijnen in oktober

Geplaatst op 1 oktober 2016 door Emmy in Boeken / 9 Comments

Als blogger ben ik vaak al vrij vroeg op de hoogte welke Young Adult boeken er op te markt verschijnen. En dat zijn er veel! Om het voor iedereen overzichtelijk te maken, plaats ik elke maand een selectie van te verschijnen boeken. Mis je iets? Laat het dan vooral weten!

Klik op de omslag om meer over het boek te weten. Je komt in dit geval uit bij bol.com. Bij iedere aankoop via mijn blog, verdien ik namelijk een klein percentage. Dit gebruik ik bijvoorbeeld om de enorme berg verzendkosten tijdens de Boeken Adventskalender te bekostigen.

Nederlands

Dimily serie 2 - Did I mention I need you?SirenThe jewelSterrenstofDe kleine kronieken van Loriën 2 - De legendenDe labyrintrenner Trilogie in een boxReboot 2 - RebelGeek Girl 5 - Bekent kleurGeek Girl - Pakt uit!The diabolicThe Iron Fey 3 - De IJzerkoninginHet balseizoenMy reading journalJulia en Jeremy 1 - Tot je weer ademen kuntIn de ban van de wolf - Jacht op het antiserumVerdwenenThe Iron Fey 4 - De IJzerprinsHalve heldenGame of Thrones 7 Een dans met draken - Zwaarden tegen drakenDe heerser van LaagstadOprechtDodenrijk 3 - SchemerzoneDe Never EversHet boekendagboek

OMG. De Siren komt er aan. Hier ben ik zo ontzettend benieuwd naar! Ik hoor namelijk heel veel wisselende verhalen. The Jewel is ontzettend tof, maar heb ik al gelezen. Van de Young & Awesome boeken kijk ik vooral uit naar The Diabolic. Ook Rebel, het vervolg op Reboot spreekt me aan, evenals de nieuwe Geek girl. Ook verschijnen er weer hardcover boeken van de Iron Fey. Die worden vast heel erg mooi. Er zitten ook zeker boeken tussen die passen bij mijn fantasymaand! Oh… en ik kan Het boekendagboek in gaan slaan als een malle, om mijn mega berg gelezen boeken in bij te houden.

Engels

Harry Potter and the Chamber of Secrets Illustrated EditionChildren of EdenMagnus Chase 02 and the Hammer of ThorGeminaThe Black KeyEndgame 03The Midnight StarIron CastKanin: The Complete ChroniclesMoon ChosenBeastOur Chemical HeartsGirls Like Me

Jaaaa de nieuwe Geillustreerde Harry Potter! En oeeeeh Gemina en Black Key! Er verschijnen vast nog een hele berg andere Engelse Young Adults, maar voor nu lijkt me dit wel mooi, toch?

Er staan tussen alle boeken zeker parels tussen waar ik enorm naar uitkijk.. Maar laat ik eerst eens even keihard aan mijn eigen TBR gaan werken.. Want ik heb de laatste tijd erg veel boeken gekocht. Oeps! #Sorrynotsorry

Tags:

Divider

9 responses to “Deze Young Adults verschijnen in oktober

  1. Zoveel leuke boeken! Harry Potter and the Chamber of Secrets ga ik sowieso toevoegen aan mijn collectie. Daarnaast kijk ik erg uit naar Rebel en The Siren. Die gaan er zeker komen 🙂

  2. Eline

    Ik ben echt zo excited voor Geek Girl 5 en Geek Girl pakt uit! Ze zouden eerst allebei 4 oktober uitkomen, maar nu helaas pas 25 en 26 oktober! (Fangirlstruggles)

  3. Er komen zoveel boeken uit, niet normaal meer! Ik kijk uit naar Rebel, Siren, DIMINY, Sterrenstof, The Jewel en Oprecht. Het Boekendagboek lijkt me wel leuk, maar ook wel beetje duur! 🙁

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.