Diensten

Ik bied als vormgever, docent en ondernemer diverse diensten aan, waarvan je hier een overzicht ziet. Wil je gebruik maken van (een) van deze diensten, neem dan contact met me op via emmy@zonenmaan.net.

Workshops

Ik heb ruime ervaring met het geven van workshops. Zoek jij iemand die een workshop bloggen kan geven? Of juist iets creatiefs? Dan ben je bij Zon en Maan ook op het juiste adres. Ik heb ervaring in kleine groepen en in grotere groepen. Ik vind het namelijk fantastisch om mijn kennis te delen met de doelgroep.

  • Workshop ‘feestbeesten’ – kinderboekenweek 2014. Kinderen vanaf 6 jaar.
  • Workshop (boek)bloggen. – Diverse gelegenheden. Meestal vanaf 12 jaar.
  • Workshop tekenen (quotekaarten, character design, manga etc.)
  • Workshop ontwerpen.

Ook kan ik workshops geven als Vloggen, Boekrecensies schrijven, manga tekenen, bookstagram en Hoe kies ik nou een tof boek?

Ik ben flexibel, heb ervaring met veel doelgroepen.

Ik heb workshops gegeven bij oa.

  • Cultuurspoor Best
  • Diverse boekhandels, oa. Van Piere, Boek en Buro Zevenaar, Haasbeek etc.
  • Best of YA
  • YALFoort
  • Bibliotheek Midden Brabant en Bibibliotheek Den Bosch

Workshops zijn beschikbaar vanaf €75,- inclusief materiaal.

Illustraties en vormgeving

Ik ben illustrator en vormgever en kan dus dat geen maken waar jij naar op zoek bent. Ik heb ervaring met omslagen, boekillustraties, logo’s en het illustreren van een tal van producten voor voornamelijk de Young Adult doelgroep. Benieuwd wat ik zoal maak? Bekijk mijn portfolio.

Neem vooral contact met me op als je interesse hebt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Proeflezen & manuscript beoordeling

Ik heb ruime ervaring met proeflezen binnen het Young Adult genre. Zo heb ik onder andere boeken van Chinouk Thijssen, Vanessa Gerrits, Oli Veyn en Lotte van den Noort voorzien van feedback.

Bij het proeflezen van je boek kruip ik in de rol van de kritische lezer en voorzie ik je manuscript van feedback. Ik kijk naar de personages, naar de gebeurtenissen, de logica en of de boel lekker lees. Hiermee help ik jou om je boek tot een hoger niveau te tillen. Naast feedback in je manuscript geef ik je ook een feedbackrapport met daarin mijn bevindingen.

Prijzen vanaf €2,00 per 1000 woorden. Neem contact op via emmy@zonenmaan.net voor een offerte.

Chinouk Thijssen: “Het is heel fijn werken met Emmy. Niet alleen legt ze een vinger op de zwakke punten en komt ze met goede suggesties, ook vermeldt ze wat ze goed vindt aan het verhaal.”

Let op: de prijzen zijn exclusief BTW. Workshops voor enkel jongeren onder de 21 zijn vrijgesteld van BTW.