Over mij

Hoi! Welkom op mijn blog!

emmy_tekening

Mijn naam is Emmy van Ruijven en sinds een paar jaar blog ik met veel enthousiasme op mijn eigen stukje internet. Ik bespreek voornamelijk alles wat te maken heeft met boeken, met name young adult en fantasy, maar kaart ook graag persoonlijke onderwerpen, illustratie en onderwijs aan. Ik ben namelijk een duizendpoot wat betreft mijn weekindeling. Alles is leuk en van alles geniet ik.

In 2013 studeerde ik af als illustrator aan de AKV St. Joost te ”s-Hertogenbosch en in 2015 als docent beeldende vorming aan de FHK te Tilburg. Ik woon nu met mijn man en twee katten in de hoofdstad van Brabant. Ik heb als docent tekenen en handvaardigheid gewerkt en ik werk nu als freelance illustrator en blogger. Tevens ruim ik boeken op bij de bibliotheek. Ook geef ik workshops; over illustreren, maar ook over (boek)bloggen. Want dat is zeker een van mijn passies. Tot slot maak ik boekige kaarsen, die ik verkoop in mijn workshop. #bezigebij.

Ik lees ontzettend veel en snel en van elk boek wat ik lees schrijf ik een persoonlijke recensie. Hierbij vind ik mijn eigen mening erg belangrijk. Ook organiseer ik elk jaar de Boeken Adventskalender.

Dit blog is voor mij meer dan alleen een blog; het is waar voor mij alles samenkomt! Een manier om mezelf te presenteren aan de wereld. Als illustrator, schrijfster maar ook als boekblogger. Neem vooral contact met me op als je iets geïllustreerd wilt hebben of een verhaal graag door mij wil laten recenseren! Ik haal inspiratie uit allerlei dingen om me heen en hou er van om in mijn gedachten andere werelden te creëren

Samenwerken

In november 2015 besloot ik dat ik op een professionelere wijze om wilde gaan met mijn blog. Ik wilde mijn talenten als blogger ook op andere manieren gaan inzetten. In december werkte ik mijn concept uit en op 3 januari 2016 stuurde ik een bijzondere nieuwjaarswens de wereld in. Vanaf heden biedt Zon en Maan namelijk meer dan alleen recensies. Ik kan een platform bieden om Young Adult en Fantasy boeken op de kaart te zetten.

Bent u een uitgever, auteur, boekhandel of ander geïnteresseerde? Dan nodig ik u graag uit om het overzicht te downloaden. Ik ga graag de samenwerking aan!

Wist je dat….

♥ Ik de Mockingjay tas en Divergent mok voor Best of YA illustreerde
♥ Evenals het boek Lobsters?
♥ Ik met de hashtag #vraaghetdeboekblogger trending topic werd? Elke maand zullen bloggers nu een boekje opendoen op twitter.
♥ Ik host de leesbeesten leesclub bij boekhandel Van Piere.
♥ Ik ook workshops geef? Ik gaf de workshop feestbeesten in de kinderboekenweek 2014 en de workshop boekenrecensies voor bloggers op de Best of YA sleepover.
♥ Ik op bijna alle YA events te vinden ben? Spreek me vooral aan!

Contact met mij opnemen? Volg mij op twitter @zonenmaan of stuur me een berichtje via de pagina contact.

Bekijk mijn portfolio

Disclaimer

Bewaren

2 responses to “Over mij