Over mij

Hoi! Welkom op mijn blog!

emmy_tekening

Mijn naam is Emmy van Ruijven en sinds een paar jaar blog ik met veel enthousiasme op mijn eigen stukje internet. Ik bespreek voornamelijk alles wat te maken heeft met boeken, met name young adult en fantasy, maar kaart ook graag persoonlijke onderwerpen, illustratie en onderwijs aan. Ik ben namelijk een duizendpoot wat betreft mijn weekindeling. Alles is leuk en van alles geniet ik.

In 2013 studeerde ik af als illustrator aan de AKV St. Joost te ”s-Hertogenbosch en in 2015 als docent beeldende vorming aan de FHK te Tilburg. Ik woon nu met mijn man en twee katten in de hoofdstad van Brabant. Ik heb als docent tekenen en handvaardigheid gewerkt en ik werk nu als freelance illustrator en blogger. Tevens ruim ik boeken op bij de bibliotheek. Ook geef ik workshops; over illustreren, maar ook over (boek)bloggen. Want dat is zeker een van mijn passies. Tot slot maak ik boekige kaarsen, die ik verkoop in mijn webshop Letters & Lights. #bezigebij.

Ik lees ontzettend veel en snel en van elk boek wat ik lees schrijf ik een persoonlijke recensie. Hierbij vind ik mijn eigen mening erg belangrijk. Ook organiseer ik elk jaar de Boeken Adventskalender.

Dit blog is voor mij meer dan alleen een blog; het is waar voor mij alles samenkomt! Een manier om mezelf te presenteren aan de wereld. Als illustrator, schrijfster maar ook als boekblogger. Neem vooral contact met me op als je iets geïllustreerd wilt hebben of een verhaal graag door mij wil laten recenseren! Ik haal inspiratie uit allerlei dingen om me heen en hou er van om in mijn gedachten andere werelden te creëren

Samenwerken 

Wil je met me samenwerken? Dat kan! Ik recenseer boeken passend bij mijn blog en ik bied ook anderen diensten aan. 

Wist je dat….

♥ Ik de Mockingjay tas en Divergent mok voor Best of YA illustreerde
♥ Evenals het boek Lobsters?
♥ Ik met de hashtag #vraaghetdeboekblogger trending topic werd? Elke maand zullen bloggers nu een boekje opendoen op twitter.
♥ Ik host de leesbeesten leesclub bij boekhandel Van Piere.
♥ Ik ook workshops geef? Ik gaf de workshop feestbeesten in de kinderboekenweek 2014 en de workshop boekenrecensies voor bloggers op de Best of YA sleepover.
♥ Ik op bijna alle YA events te vinden ben? Spreek me vooral aan!

Contact met mij opnemen? Volg mij op twitter @zonenmaan of stuur me een berichtje via de pagina contact.

Bekijk mijn portfolio

Ga naar mijn webshop

Disclaimer

Over mijn blog

Sinds 2011 is Zon en Maan een begrip in de Nederlands Young Adult boeken community. Elke maand komen er duizenden bezoekers langs om mijn blogposts te lezen. 

In de media

Bewaren

Most Creative DIY Blogs DIY Blog Award 2017

Ik teken

Ik werk als freelance illustrator onder de naam Zon en Maan Illustraties en ben in 2013 afgestudeerd aan de kunstacademie. Dit betekent dat ik de mogelijkheid heb iets voor u te ontwerpen. Of het nou een geboortekaartje is of een poster, ik werk voor zowel commerciële opdrachtgevers als persoonlijke werkjes.

Heeft u een illustratie nodig voor uw eigen blog, tijdschrift, website, kaart of iets anders, en voelt u zich aangetrokken tot mijn illustraties? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Tegen onderhandelbare prijzen maak ik een illustratie voor u, waarbij ik invulling probeer te geven aan uw wensen en verlangens. Hoe het er uit komt te zien is natuurlijk geheel afhankelijk van waarvoor het gebruikt wordt, hoe groot de illustratie is, waarmee het gemaakt is en hoeveel tijd ik er in steek. Het is maar hoe gek u het zelf wilt maken! Je kan bijvoorbeeld vermelden welk werk u van mij heel gaaf vind! Kijk daarvoor op mijn portfoliowebsite: www.emmyvanruijven.nl

Nieuwsgierig? Stuur dan snel een mailtje naar info@emmyvanruijven.nl of vul het contactformulier in.

2 responses to “Over mij