De leesbeesten leesclub gaat lezen: List & Leugens

Geplaatst op 28 oktober 2016 door Emmy in Leesbeesten Leesclub / 4 Comments

Ik word altijd erg blij van het enthousiasme waarmee de leesbeesten een boek kiezen. Omdat de twee leesclubs deze keer echt dicht bij elkaar liggen, besloten we destijds voor beide avonden alvast een boek uit te kiezen. En volgende week vrijdagavond om 19.00 uur is het weer zover: we bespreken een boek! Ditmaal is het het boek List & Leugens (Six of Crows) van Leigh Bardugo. Extra leuk is dat het tweede deel rond die tijd ook zal verschijnen!

Leesbeesten Leesclub

De Kraaien. List & Leugens

Het nieuwe boek van Leigh Bardugo speelt zich weer af in de Grisha-wereld, ditmaal in Ketterdam. In Ketterdam is alles te koop, als je maar bereid bent om te betalen. Niemand weet dat beter dan crimineel wonderkind Kaz Brekker. En dan krijgt hij een opdracht aangeboden die weliswaar levensgevaarlijk is, maar hem meer geld oplevert dan hij ooit had kunnen dromen. Hij kan het alleen niet in z’n eentje… Kaz verzamelt een team om zich heen dat op het eerste gezicht een bij elkaar geraapt zooitje lijkt: een op wraak beluste ex-gevangene, een gokverslaafde scherpschutter, een van huis weggelopen rijkeluiszoon, een spion en een Hartenwringer. Hun reis leidt dwars door vijandig Fjerda en de zes worden niet alleen belaagd door een andere bende die op hetzelfde doel uit is, maar ook door Grisha die dankzij een mysterieuze drug een bijna onmogelijke, explosieve kracht hebben ontwikkeld. En tussendoor moeten ze proberen om elkaar niet te vermoorden.

 

Heb je zin om te komen? Om 19.00 uur beginnen wij in de Young Adult hoek van boekhandel Van Piere. Je hoeft je niet perse aan te melden, maar voor ons is het handig als je je aanmeld via het facebookevent, zodat we weten hoeveel stoelen en tafels (en koekjes) moeten klaarstaan.

Tags:

Divider

4 responses to “De leesbeesten leesclub gaat lezen: List & Leugens

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.