All the feels – Celebrate Books Box Unboxing

Geplaatst op 25 oktober 2016 door Emmy in Haul / 5 Comments

Op vrijdagavond ontving ook ik de Celebrate Books Box van deze maand. Ondanks dat ik altijd van te voren al weet wat er in gaat zitten (ik help met het uitzoeken van de producten), blijft het altijd een waar feest om de box daadwerkelijk binnen te krijgen. Ook vind ik het een waar feestje om ieders reactie op de box te lezen of te bekijken. Nu was het eindelijk tijd om mijn All the feels box te gaan openen.

Nu was mijn eerste idee om meteen een unboxing te doen op film, maar het kwam allemaal niet erg uit met de bezorging, het licht en mijn planning. Dus besloot ik foto’s te maken en deze te voorzien van commentaar. Wellicht dat je al lang weet wat er in de box zat… Ik hoop jullie vooral te kunnen verleiden om ook een box aan te schaffen!

All the feels: kom maar op!

cbbox

De box is – zoals altijd – gemakkelijk te herkennen.

cbbox2

Als je hem opent, dan zie je het kaartje (met alle spoilers), minder piepschuimbonen dan normaal en al een klein stukje van de eerste goodie. En daar ben ik ZOOO blij mee!

cbbox3

Het zijn namelijk de sokken van de Young & Awesome non-books lijnen! ZO LEUK! Ik vind dat ze hele leuke merchandise hebben ontworpen en van sokken wordt iedereen blij. Ennuh… laat je niet afschrikken door de cijfertjes op het doosje; ook mensen met grotere (of kleinere) voeten passen deze sokken.

Ik vind dit een van de leukste producten, omdat je ze kunt gebruiken en ze goed bij mij als leesfanaat passen.

cbbox4

Dan kom ik de enveloppe tegen. Wederom met een fantastisch leuk patroontje. Daar word je toch gewoon blij van? Het is alsof er nog een extra pakketje om uit te pakken in zit.

In de kleurrijke verpakking zaten drie dingen. Allereerst het notitieblokje. Deze is speciaal voor Celebrate Books ontworpen. To do lijstjes zijn altijd handig, ik zweer er zelf echt bij.

Ook de boekenlegger is exclusief voor Celebraat Books. En ik als Harry Potter fan word extra blij van de mooie kwaliteit en de fantastische kleuren. Ennuh… Harry Potter levert zeker All the feels op, dus het past prima bij deze box.

Tot slot de Young & Awesome pen! Als pennendief zal mijn man wel blij zijn dat ik eindelijk weer een pen voor mezelf heb! De dop geeft de pen een luxe uitstraling en ik vind hem (omdat hij dikker is) ook heel prettig in de hand liggen.

cbbox5

DROPVISJES!

cbbox6

En natuurlijk het boek en de verzamel-quote-kaart met handtekening! Ik mocht voor deze box de quotekaart weer ontwerpen en ik vind het zo gaaf om hem in het echt te zien. Ik heb mijn best gedaan om de sfeer van de omslag terug te laten komen in het ontwerp.

En het boek wat er bij hoort is natuurlijk Sterrenstof! Ik ben zo benieuwd!

cbbox7

Ik ben echt dik tevreden over deze box. Ik heb namelijk het gevoel dat Sandra echt goed luistert naar haar klanten en ons meer geeft dan wat wij haar betalen. Daarnaast heeft ze – zonder het al te klef te maken – prima voldaan aan het All the feels thema! Meer weten over de box? Onlangs plaatste ik een interview met Sandra over de boekenbox!

In november verschijnen er twee boxen; een Engelse en een Nederlandse. Ik kan je verzekeren; ze worden fantastisch! Vlieg dus snel naar www.celebratebooks.nl om jouw box te bestellen. Want op = op!

PS. 10 mensen kregen zelfs nog iets extra; een uitnodiging om de schrijfster zelf te ontmoeten. HOE TOF!?

Tags: ,

Divider

5 responses to “All the feels – Celebrate Books Box Unboxing

  1. Andrea

    Ik had deze box niet besteld, omdat ik dacht dat het niet mijn genre zou zijn en dat klopt. Maar die van november heb ik wel besteld. Eerst wilde ik alleen de Engelse, maar ik heb toch ook de Nederlandse besteld (omdat ik De Selectie nu eenmaal hartstikke leuk vond en ik verwacht iets in die stijl 🙂 ). Heel nieuwsgierig wat er voor leuks allemaal in zal zitten en natuurlijk welke boeken (al heb ik wel een vermoeden over het Engelse boek).

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.