NU te koop: Boekige Kaarsen!

Geplaatst op 30 oktober 2016 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 8 Comments

B R E A K I N G N E W S – Zon en Maan begint eigen boekige kaarsen lijn.

In het buitenland zijn ze ontzettend populair: handgemaakte sojakaarsen in het thema van boeken, personages en series. Ze zijn vrij kostbaar en de verzendkosten zijn torenhoog, maar té leuk om niet in je boekenkast te hebben staan. Met de winter op komst leek mij dat het ideale moment om er zelf mee aan de slag te gaan.

14232013_1129587577124575_2746206348332809317_o

Magic!

Het zijn sojawax kaarsen met een lila kleur en zilveren glitters. De geur heet ‘amethist’ en bevat bloemige en notige geuren, maar niet te heftig.

De eerste gelimiteerde oplage heeft het thema ‘Magic’ en zal verkocht worden voor €7,50 excl. Verzendkosten. Handgemaakt en vol liefde. Alvast een exemplaar bestellen? Mail naar emmy@zonenmaan.net. Wees er snel bij, want op = op!

Binnenkort zal ik de kaars gaan toevoegen onder het kopje ‘winkel’, zodat je ze gemakkelijk kunt bestellen.

Mocht het goed gaan lopen, dan gaan wij er helemaal voor om allerlei andere boekige kaarsen te gaan maken. Want het is nu eenmaal een fantastisch item voor in je boekenkast.

Bewaren

Tags:

Divider

8 responses to “NU te koop: Boekige Kaarsen!

  1. Wat een leuk idee! Het klopt inderdaad dat de kaarsen uit het buitenland ontzettend duur zijn. Ik zou er super graag één willen kopen, alleen… tja… geld. 🙁

  2. Wat leuk bedacht zeg! Ik woon nu in Ierland dus ik ga er nu nog geen één bestellen omdat ik ze dan toch pas in januari kan bewonderen, maar wellicht in de toekomst! Ik vind het in ieder geval een ontzettend leuk idee. 🙂

  3. Ik vind dit zooooo gaaf! Ik zit altijd te kwijlen van al die mooie kaarsen op Etsy maar de verzendkosten houden me inderdaad tegen. Hoop dat je project helemaal gaat slagen en we gewoon lekker in NL deze kaarsen kunnen kopen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.