Tikkertje! Maar dan met boeken.

Geplaatst op 31 oktober 2016 door Emmy in Boeken / 5 Comments

Onlangs kwam Zwartraafje met een fantastische manier om elkaar boeken aan te raden. Zij besloot onze nieuwe favoriete sport te introduceren; tikkertje, maar dan voor booklovers. Het idee hierbij is dat je degene die jou van tips heeft voorzien én iemand anders boekentips gaat geven. Want samen kennen we zo ontzettend veel boeken en wie weet vind je zo wel je nieuwe favoriete boek!

Mij werd een hele rij boeken aangeraden. Zo kreeg ik de volgende boeken aangeraden: Between the lines – Jody Piccoult & Samantha Van Leer, De Kate Daniels serie – Ilona Andrews (klinkt heel goed! De bieb had ze, maar ze staan er opeens niet meer. kak). En De Fae-serie van Karen Marie Moning. Dat Liesbet mij goed lijkt te kennen, blijkt maar weer. Zij kon bij elk boek wel een argument geven waarom ik hem zou moeten lezen. Hierbij keek ze echt ontzettend goed naar waar ik precies op zoek ben ik een boek.

Nu is het mijn beurt om enkele boeken aan te raden.

Voor mijn favoriete zwarte raafje.

The Girl of Fire and Thorns (Fire and Thorns, #1)

The Girl of Fire and Thorns van Rae Carson, omdat het over een hoofdpersonage gaat dat niet perfect is, maar wel ontzettend sterk is. Daarnaast bevat het magie, romantiek en een flinke dosis actie.

Tikkie!

Jaike liet weten dat zij graag tips wilde krijgen. Bij deze tik ik jou! En hier heb ik een aantal tips voor jou!

Falling Kingdoms (Falling Kingdoms, #1)

Falling kingdoms van Morgan Rhodas, vanwege alle intriges waar je volgens mij dol op bent. Daarnaast is het een heel toegankelijk en spannend fantasyverhaal met ook een vleug romantiek.

De stam van de holenbeer (Aardkinderen, #1)

De Stam van de Holenbeer van Jean Auel. omdat je – volgens goodreads – ook erg geniet van historische boeken. Dit boek speelt zich af in het stenentijdperk, maar bevat net zo veel romantiek en intrige als Outlander!

Het zwarte hart (De Duisternis, #1)

Het zwarte hart, omdat het vol mysterie, magie en dramatiek zit. Ik denk dat je zult genieten van de historische setting en de bijzondere personages.

Phobos (Phobos, #1)

Phobos van Victor Dixen: Spanning, sensatie en een datingshow in de ruimte, dat moet jij als romantiekliefhebber (met toch wel wat actie erbij) echt heel leuk vinden.

Jaike, ik kijk nu al uit naar jouw tips voor mij en naar wie jij gaat tikken!

Tags:

Divider

5 responses to “Tikkertje! Maar dan met boeken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.