Dagboek: Is het al herfst?

Geplaatst op 6 augustus 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Ik ben er helemaal klaar mee he, met die hitte. Ik raak zo gefrustreerd dat ik niet alles kan doen wat ik wil, dat ik het nog warmer krijg. Ik werk graag door, tackel graag mijn to do list.. en het lukt niet. Ik verbrand snel, ik heb het snel warm… Ik ben lichtelijk opgebrand… En dat terwijl ik komende week weer begin met werken. Om te janken gewoon. Maar goed.. laten we op een positieve noot terublikken naar de afgelopen twee weken.

Ik doe mee met de Bookstagram van Blossom Books. Dit is de Pride opdracht.

Maandag

In de avond hebben we D&D. Zo fijn dat dit gewoon buiten kan. Dat is dan wel weer mooi aan dit weer. Wat ik vandaag, dinsdag en woensdag precies deed weet ik niet helemaal meer. Rustig aan vanwege de warmte, denk ik. En mijn koffer inpakken, natuurlijk!

Dinsdag

Vandaag lekker zwemmen.

Woensdag

Koffer pakkennnn! Vanavond nog even D&D, wat ik heel fijn vind. Even lekker ‘weg’.

Donderdag tot en met dinsdag

Ben ik in Londen! Mijn verslagje las je HIER.

Woensdag

Bijkomen van de reis en lekker boodschappen doen. Er komen vandaag heel wat pakketjes binnen, waaronder de dozen voor de Grishabox. Ik begin meteen met inpakken en de komende dagen ga ik verzenden!

In de avond spraken we af met ons pap, zijn vriendin, mijn zusje en haar vriendje om gezellig te gaan eten. Het was echt jummie!

Donderdag

In de ochtend ga ik lekker zwemmen, maar daarna heb ik zo’n koppijn… Ik val ‘s middags een paar uur in slaap voordat Rob me wakker maakt. ‘s Avonds gaan we naar Annabel en haar man. We wilden D&D verschuiven, maar een paar spelers konden niet, dus speelden we het bordspel en kreeg ik mijn DM doop. Ik speel liever gewoon D&D geloof ik, want dan kan ik echt mijn personage spelen.

Vrijdag

Het voelt zo niet als een vrijdag vandaag! Ik heb het bloedje heet, maar zit lekker buiten in de schaduw waar ik me drie keer met factor 50 insmeer maar toch verbrand. Maar he, ik lees vandaag wel 3,5 boek uit. JA DRIE EN EEN HALUF. ‘s Avonds lekker BBQ’en en daarna nog braaf even sporten.

Ik kreeg deze vet mooie hanger binnen. Love it.

Zaterdag

Op zaterdag voel ik me ronduit kut. Ik heb geen concentratie, voel me niet lekker en heb enorm veel last van mijn verbrandde huid.Tot overmaat van ramp doet UPS ook irritant, want punt 1 is zonder aankondiging dicht en punt 2 is er niet eens meer. De zon brandt zo fel en ik voel me zo klote dat ik naar huis fiets. Ik ga maandag wel naar de andere kant van de stad…Thuis probeer ik te lezen, maar zo goed als gisteren lukt het niet. Helaas moet ik mezelf even voorop zetten, en besluit ik niet naar een bruiloft te gaan. In de avond kijk ik unboxings, de livestream van de Wicker Burning op Castlefest en leg ik mijn spullen voor morgen klaar. Ik moet misschien wel een beetje huilen om een paar dingen, op een goede manier. Het avondje rust en de koude douche helpen me.

Zondag

Vandaag ben ik op Castlefest… Misschien dat ik er nog een blogpost over schrijven zal, want ik plan deze blogpost al op zaterdagavond in voor maandag. Hoe Castlefest was en of ik nog wat gelezen of gekocht heb vandaag, houden jullie van me tegoed.

Dit was ik vijf jaar terug.. Jullie houden een nieuwe vogel van me tegoed!

Nieuwe boeken naast YALC

Wat ik op YALC scoorde, zie je HIER. Daarnaast voegde ik deze afgelopen twee weken nóg meer boeken toe aan mijn kast. Arme TBR. Oke, komt hij dan!

In Londen kreeg ik van Melisa nog voor mijn verjaardag het boek A pockerful of Crows van Joanne Harris. Hij is geillustreerd en prachtig… Vol mythologie en symboliek.

Toen ik thuis kwam had ik ook nog wat pakketjes liggen. Allereerst het boek Een waarheid, wat ik voor uitgeverij Kluitman zal recenseren. Ook wat boeken van Gerben en zijn Amerikareeks, namelijk: De grote drijftoch, de samenzwering en Honger bij de Sioux, maar ook zijn jeugdboek Maanblaffer. Ik ben eigenlijk wel benieuwd… Ik wil de hele serie nu ook aflezen ook!

Vervolgens kreeg ik ook een ietswat teleurstellende Fairyloot binnen (ik kocht de box vanwege het Sky in the deep item en dit was slechts een sticker.. Balen!). In de box zat het boek Heart of Thorns waar ik dan wel benieuwd naar ben.

Ook ontving ik een pakketje van uitgeverij Karakter, voor een winactie. Hier zit onder andere de filmeditie in van The Darkest Minds. En iets anders wat ik woensdag weg zal geven op mijn blog.

Zo lijkt het allemaal mee te vallen, maar op YALC ging ik toch wel weer een beetje los…

Gelezen

Ondanks dat ik voor mijn gevoel niet veel kan doen, heb ik onwijs veel gelezen afgelopen twee weken. De reis van en naar yalc gaf me goed de gelegenheid te lezen en ook afgelopen weekend heb ik veel boeken verslonden.

Op maandag las ik Body Positive Power uit. Een heel belangrijk boek voor mij en hopelijk ook voor jou. Diezelfde dag las ik De Macht van het Wonderwoud en ook Moon Chosen uit. Een hele goede dag dus. In BOPO Power en Moon Chosen was ik al een tijdje bezig, dus wees niet bang.

Woensdag las ik het volgende boek uit, namelijk Monster van Michael Grant. Precies op tijd voor ik op vakantie ga!

In de trein naar Londen lees ik mijn eerste vakantieboek uit: Even the darkest stars. En omdat ik dan toch lekker bezig ben, knal ik The Surface breaks er meteen achterna. Zo leuk! Daarna begin ik in een ander boek wat ik op YALC wil laten signeren: The Smoke Thieves van Sally Green. Deze heb ik op zaterdag uit. Up next: The unbound van V.E. Schwab. Daarna lees ik pas weer in de trein naar huis. Ik begin in A Pocketful of Crows. Love it. Oh.. Nee, wacht.. Ik lees daarvoor The Extinction Trials. Daarna begin ik thuis aan Onyx van Jennifer Armentrout, welke ik op vrijdag uitlees. En vrijdag lees ik nóg drie boeken. The potion diaries van Maryrose Wood, Noorse mythen; over Odin, Thor en Loki van Kevin Crossley-Holland (LOVE IT) en De groepering van Astrid Witte. Op zaterdag is het minder drastisch. Dan lees ik Neverworld wake en begin ik in Puddin’, maar of ik die naar Castlefest wil meeslepen, is nog maar de vraag.

Blogposts

 

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: Is het al herfst?

  1. Fijn dat je veel hebt kunnen lezen de afgelopen twee weken. Ik ben de hitte ook beu. Ik slaap al weken slecht en vandaag om half 4 kon ik niet meer. Ik heb een dutje gedaan nu het kon met mijn man thuis, en ik voel me nog steeds belabberd. ._. Dus ik snap je helemaal.

  2. Gelukkig heb je nog veel kunnen lezen 🙂
    Ik ben benieuwd naar jouw verslagje van Castlefest! Was leuk om je op het nippertje toch nog tegen te komen zondag 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.