YALC haul

Geplaatst op 3 augustus 2018 door Emmy in Haul / 6 Comments

Elk jaar neem ik mij voor om alleen de boeken te kopen die ik echt heel heel heel graag wil hebben.. Maar elk jaar op YALC kom ik toch weer met stapels boeken terug. OEPS. Vandaag wil ik mijn nieuwste aanwinsten graag even op een rijtje zetten.

Gewonnen

Op zaterdag tegen het eind van de dag had ik geluk en won ik onder andere You only live once – Jess Vallance dankzij twitter. De kaft spreekt me aan, het ‘for fans of geek girl’ spreekt me ook aan. Kom maar door!

Tegelijkertijd won ik ook Dear Evan Hansen. Dit is volgens mij ook een musical? Ik ben benieuwd! Ik deed gewoon mee met de raffle zo van ‘ik zie wel’ en tadaaa.

Gewonnen… Gekregen.. Gevonden… Ik nam ook een exemplaar van Easy Prey – Catherine Lo me. Veel minder ARCS dan voorgaande jaren, dus.. Maar misschien is dat wel even oke.

Gekocht

Thunderhead – Neal Shusterman. Deel 1 was zo’n enorme verrassing dat ik deel twee gewoon moest hebben. Ik kocht dit boek op zaterdag omdat ik zag dat ze op dreigde te raken. Ik ben ook echt heel blij dat hij eindelijk in een kleine paperback beschikbaar is. Zin in dit boek!

Bright we burn – Kiersten White. Dit boek stond vrijwel bovenaan mijn wishlist. Ik vind deze trilogie zo gaaf!

Sweet black Waves – Kristina Pérez was het eerste boek dat ik op zondag (goedkoper) kocht, omdat ik baalde dat een paar boeken al weg waren. Het kostte nog maar vijf pond en het boek is ook nog eens gesigneerd.

The witch’s blood – K. & E. Corr. Yessss de trilogie compleet! En ook nog eens voor een mooie prijs. Deze trilogie is voor mij van de categorie guilty pleasure.

Tegelijkertijd kocht ik voor 5 pond het boek Puddin’ – Julie Murphy. Ik vond Dumplin’ erg leuk en omdat ik niet weet of deze ook uitgegeven gaat worden, kon ik hem niet laten liggen.

Ik kocht ook Grace & Fury – Tracy Banghart mede omdat Melisa er zo enthousiast over was; het boek zat namelijk in de fairyloot van juni. Ik kocht ook dit boek voor een mooi prijsje, samen met Moxie – Jennifer Mathieu.

Op het laatste moment kocht ik nog twee boeken; One Dark Throne – Kendare Blake omdat ik gewoon zo graag verder wil nu en de Schotse editie van Harry Potter and the Philosopher’s Stane. Keileuk.

Geruild

Darkmere – Helen Maslin. Deze ruilde ik in de ruilkast. Het klinkt echt vet spannend met een supernatural twist (hopelijk zit dat er ook echt in)… Maar in ieder geval een kasteel!

The Speaker – Traci Chee. Deze haalde ik uit dezelfde kast. Een boek wat ik niet zo snel zou kopen omdat ik deel 1 zo zo vond, maar op deze manier wil ik het tweede deel wel proberen! Het is een oude arc, trouwens.

Evading the dark – E.M. Rinaldi lag ook in de kast en sprak me wel aan. Het boek was gedoneerd door de schrijfster… Ik ben benieuwd!

 

 

 

Tags: ,

Divider

6 responses to “YALC haul

  1. Dear Evan Hansen is inderdaad een musical. Het boek van Val Emmich is in principe het verhaal en de nummers van de musical in boekvorm. 🙂
    De originele cast had onder andere Ben Platt in de hoofdrol, die je misschien kent van Pitch Perfect als Benji Appelbaum, of in ieder geval dat is waar de meeste mensen hem van kennen. Degenen die de muziek hebben gemaakt van DEH zijn dezelfde mensen als degenen die de nummers hebben gemaakt voor The Greatest Showman. O, en vorig jaar won het een Tony als beste nieuwe musical volgens mij.

  2. Puddin’ is al een tijdje uit, ze gaven die weg bij de Donner bij het YA event in juni. Maar thuiskomen met veel te veel boeken klinkt herkenbaar! Dat hoor ik zo vaak. Je wordt gewoon hebberig op dat soort events, heb ik ook last van. Één ding scheelt wel, ik kom altijd zonder boeken thuis. Ook wel weer jammer hoor ?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.