Dagboek: Zinderende zomerhitte en Magic Fair

Geplaatst op 23 juli 2018 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Afgelopen week was warm… Ik ben toe aan herfst, of in ieder geval minder hitte. Ik vind het namelijk heel moeilijk om rustig aan te doen…

Maandag

Geen Rotterdam vandaag.. Wat een gek gevoel! Ik ga lekker zwemmen en daarna ga ik thuis aan de slag. Ook ga ik lekker lezen, want daar heb ik echt heel veel zin in. In de avond spelen we lekker (buiten) D&D.

Dinsdag

Het is warm vandaag, ook op het werk, maar ik zit op de jeugdafdeling dus dat is leuk! Daarna doe ik wat boodschappen (vooral voor het weekend). Daarna werk ik thuis aan ontwerpen, de box en lees ik lekker.

Oh.. was het nou vanavond dat die pad opeens binnenwandelde? Ik schrok me dood.. haha

Woensdag

Vandaag werk ik thuis. Ik geef bijles en maak dingen klaar voor het weekend, want morgen ben ik werken en de auto halen en vrijdagavond gaan we al weg.

In de avond hebben we weer lekker D&D; ik heb er de laatste paar weken zo veel zin in steeds!

Ik maakte mijn tekening voor Annabel af.

Donderdag

Wat heb ik een chille dag vandaag, zeg! Ik doe het met deze warmte rustiger aan, waardoor ik me soms juist beter kan concentreren! Ik werk vandaag een paar uur in de bieb, plan heel wat blogposts in en ga dan met de trein naar mama om de auto op te halen. Heel gezellig om even lekker een paar uur met mama te kunnen kletsen!

Rond acht uur ben ik thuis en hoewel ik normaal gesproken op de bank zou duiken en niks meer zou doen, doe ik juist best veel! Ik maak nog wat kaarsen, lees mijn boek uit en sport! Lekker beziggg.

Vrijdag

We beginnen vandaag met het inpakken van de auto voor magic fair. Hopelijk heb ik alles bij me! Daarna ga ik lekker zwemmen! De rest van de dag doe ik rustig aan; niks moet en alles mag. Ik krijg stiekem nog best veel gedaan!

Zaterdag & Zondag

Dit weekend ben ik op Magic Fair en ik zal nog een speciale blogpost maken over hoe ik het heb ervaren. Op zondag zijn we rond 7 uur thuis en dan ben ik helemaal naar de klote, want de rit is lang en de auto heet. Nu lekker bijtanken. Laat ik zeggen dat het weekend me matig is bevallen, wat vooral komt omdat ik helaas verlies heb moeten draaien met mijn kraam. Je kunt niet altijd goed draaien…

Vet mooie trap

Gekregen van een van de dochters van Annabel. Zo lief <3

Gelezen

Op maandag heb ik een goede leesdag! Ik lees koninginnen uit en daarna de graphic novel Spillzone. Op dinsdag zet ik het lezen lekker voort en lees ik Royals uit. Op woensdag begin ik in de nieuwe Apollo: de brandende doolhof.

Op donderdagavond lees ik dat boek uit en op vrijdag begin ik in De macht van het Wonderwoud.

Ik wil dit boek in het weekend uitlezen maar dat lukt helaas niet.

Haul

Deze week voeg ik drie nieuwe boeken toe aan mijn verzameling. Op dinsdag komt er een pakketje binnen met twee boeken: The smoke thieves en Like a river glorious. Ik heb zin om allebei de boeken snel te lezen. Op zondag kan ik bij de buren een gemist pakketje ophalen, daarin zit Onyx.

Blogposts

Volgende week ben ik op YALC, dus mijn volgende dagboekje komt pas over twee weken. Toedels!

 

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Zinderende zomerhitte en Magic Fair

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.