Dagboek: 50k voor supernerd!

Geplaatst op 16 juli 2018 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Afgelopen week was een week met pieken en dalen. Ik voelde me heerlijk, maar ook verschrikkelijk, soms zelfs op een dag. Maar wat me deze week in ieder geval wél lukte was de 50.000 woorden aantikken van Supernerd. Voor velen is dit misschien niks, maar ik ben er echt heel trots op, evenals de inhoud. Ik herlas namelijk de eerste paar hoofdstukken om zelf alvast wat bij te schaven en ik voelde me echt heel trots over mijn werk. Ik geloof zo in dit boek!

Maandag

Vandaag Rotterdam, de laatste keer voor een zomerstop, ik ga het wel missen denk ik. Ik heb echt een grafhumeur. Ik droomde vannacht trouwens dat we de shuttle run test moesten doen. De terror op mijn gezicht toen bleek dat we het nog gingen doen ook, moest onbetaalbaar zijn geweest.

Ik wilde de test doodgraag uitrennen, maar net voor het einde moest ik opgeven. Meh. Gelukkig wel beter dan de vorige keer!

Mijn terugreis ging niet zo soepel en een mega migraine volgde. Gelukkig was D&D wel heel erg leuk.

Dinsdag

Ik word me toch wakker met spierpijn. Holy mozes. Vandaag ben ik helemaal vrij en besluit ik ook helemaal niks te doen. Dat werd uiteindelijk een dag waarin ik de hele dag gewerkt heb – maar volledig uit eigen keuze. Ik maakte kaarsen en maakte veel ontwerpen af voor de boxen. Doei geld, maar binnenkort komen er wel weer veel toffe dingen binnen. Rond 23.00 uur vind ik het welletje en sluit ik photoshop af om lekker naar bed te gaan.

Woensdag

Woensdagochtend doe ik niet zo veel; een beetje aan mijn webshop werken en dan ga ik richting het centrum. Ik heb namelijk met papa afgesproken om te gaan shoppen; ik krijg nieuwe schoenen voor mijn verjaardag. Daarna shoppen we nog wat voor hem en daarna gaan we lekker lunchen. In de middag doe ik boodschappen en daarna ga ik schrijven en bloggen.

In de middag ben ik lekker aan het werk, totdat we naar D&D gaan. Het is weer lekker gezellig!

Donderdag

’s Morgens ga ik lekker zwemmen. Daarna ga ik onderandere lekker schrijven, maar als ik er net in zit, is het tijd om naar het werk te gaan. Eenmaal weer thuis doe ik een enorm rotklusje: de omzetbelasting. Urgh.

Ik zwem nu buiten omdat het binnenbad is gesloten. Best chill!

Leuk die nieuwe insta functie!

No shame.

Vrijdag

Hoewel ik vandaag eigenlijk lekker veel stappen wil zetten, werk ik hard aan andere dingen en ik maak me toch meters. YAY! Ik maak heel veel kaarsen, maak een bestelling linten af en schrijf aan supernerd. Ik heb nog een paar dagdoelen, zoals bloggen en de 50k halen, evenals toch nog een stukje wandelen en trainen. Ik verrek ’s middags wel een spier tijdens het knuffelen met de kat. Wtf.

Tijdens het kijken van Thor Ragnarok teken ik Annabel’s personage.

Zaterdag

Vandaag werken. Het is warm en best zwaar, vooral omdat ik een spier heb verrekt en daar best last van heb. Maar he, ik doe vandaag een goede daad; karma punten! In de avond kijken we Black Panter en dan begin ik weer koppijn te krijgen. Tijd voor bed!

Ik maak ook wat keuzes…  (mijn ontbijtje was lekker)

Zondag

Nog steeds koppijn. Argh. Ik ga snel even sporten om daarna lekker te kunnen douchen. Daarna maak ik een lekker ontbijtje (zelfgemaakt croissants, jum) en daarna ga ik even aan de slag met mijn blog en het klaarmaken van kaarsen. Vanmiddag gaan we bij mama BBQen en daar heb ik vet veel zin in. Lekker eten en kletsen. En natuurlijk lekker boekje lezen in de trein!

Haul

Zondag heb ik het een en ander gekregen voor mijn verjaardag. Wat boekenbonnen, maar ook nog twee boeken. De buurjongen van Jan Siebeling en de nieuwe editie van HP 2. Nice.

Op woensdag komt de postbode de nieuwe Rick Riordan brengen: Apollo de brandende doolhof

Op vrijdag brengt de postbode mijn eerste boek van mijn bol.com bestelling; een prachtige hardvover van The surface breaks. De auteur komt naar YALC en ik vind de kaft zo mooi, dat ik het niet kon weerstaan. De Nederlandse vertaling komt in november uit.

Ook ontvang ik nog Royals van Best of YA, met een hele toffe uitnodiging passend bij het boek. Zó leuk gedaan. Ik kijk er ook echt naar uit om het boek te lezen; ik denk dat daar de komende week het perfecte weer voor is!

Gelezen

Op maandag las ik The fate devides uit en daarna schommel ik een beetje tussen allerlei boeken. Ik weet gewoon niet zo goed waar ik zin in heb en heb qua tijd wat andere keuzes gemaakt. Ook prima, natuurlijk.

Uiteindelijk begin ik in Magic of wind and mist, ik vond het eerste boek in deze wereld echt heel tof en ook van deze geniet ik enorm! Toch lees ik hem pas op zondag uit, want ik heb mezelf niet heel veel leesmomenten gegund deze week. Ik ben immers veel aan het werk geweest en heb ook weer flink veel geschreven.

Op zondag begin ik in Koninginnen in de trein.

Blogposts

Volgende week staan we in het weekend op magic fair. De kans bestaat dus dat het dagboek van volgende week wat later verschijnt.

Wat ga jij doen komende week?

 

Tags:

Divider

4 responses to “Dagboek: 50k voor supernerd!

  1. Marjolijn

    Nooo, die shuttle run test moet echt bij wet verboden worden! Op de middelbare school zei de gymleraar altijd: ‘Probeer tot trap 5 te komen!’ en ik was meestal al rond trap 2,5 uitgeput xD

  2. Ik vind het echt zo knap dat je ondanks die hoofdpijn gewoon door blijft gaan. Ik had vorig jaar in de zomervakantie een fitnessabonnement, maar heb daardoor (waarschijnlijk sport ik gewoon verkeerd) de halve zomer met hoofdpijn op bed gelegen. Zo naar.

    En sterkte met de hitte hè.

    • Thanks! Ik heb zo vaak hoofdpijn (laatste tijd wat minder) dat ik mijn halve leven op bed zou moeten liggen als ik toe zou geven. Door aan de slag te gaan verdwijnt de pijn (meestal) naar de achtergrond.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.