Met deze nieuwe boeken kom jij augustus door

Geplaatst op 31 juli 2018 door Emmy in Boeken / 5 Comments

Augustus; iedereen heeft nog volop vakantie en in Nederland is het minstens zo warm als in de rest van Europa. Volgens mij breken we alle records en dat vraagt om een rustig tempo en extra leesmomentjes! In augustus verschijnen er weer een aantal hele toffe boeken en ik heb ze op een rijtje gezet. Klik op het omslag voor een extra omschrijving.

Nederlands

Ash PrincessEen nieuwe dageraadThe EmpressDuizend hoog - Torenhoog

Ik ben zelf enorm benieuwd naar Ash Princess. Het klinkt namelijk als een boek met daarin alles wat ik tof vind. Ook Een nieuwe dageraad staat hoog op mijn wishlist. Ik heb de Engelse al, maar ik wil op een of andere manier toch de Nederlandse lezen, wat misschien komt door het feit dat ik de rest ook in het Nederlands las.

MoordgeheimSpellcaster 3 - ZwartkunstDe laatste missieThe Lunar Chronicles 1 - Cinder

Hoewel deze serie van Claudia Gray niet helemaal zo tof is als ik had gehoopt, vind ik hem alsnog leuk genoeg om uit te kunnen lezen. Zwartkunst komt dan ook zeker op mijn wishlist. En check die mooie paperback van Cinder dan!

Sorta Like a RockstarGiant days - Giant days 1 - Nieuwe vriendenLockwood + Co 5 - Het lege graf

Matthew Quick kan bij mij allebei de kanten op: super gaaf of super kut, dus of Sorte like a rockstar is een boek dat ik ooit van de bieb wil lezen. Maar oeh. Giants Days… een graphic novel! Want it! Maar waar ik het meest van uitkijk van allemaal is Het lege graf, het laatste Lockwoord & Co boek. Huilie.

Engels

Augustus is altijd een vrij rustige maand op de Engelse markt. Veel boeken die eerst in deze maand zouden verschijnen, zijn ook doorgeschoven naar september, lijkt het. Toch heb ik ook hier weer een aardig lijstje kunnen maken.

Catwoman: SoulstealerGrace and FuryI Am Still AliveShow Stealer

Een van de huidige levensvragen in young adult land is: hoe doet Sarah J Maas het als ze eens niet over elfen schrijft. Of zou Catwoman stiekem toch deels fae zijn? Ik weet niet of ik dit boek wil lezen; ik heb niet zo veel met DC namelijk. Dankzij Melisa ben ik wel erg benieuwd naar Grace & Fury.

A Darkest Minds NovelAre We All Lemmings and Snowflakes?Only Love Can Break Your HeartAnarchy

Ik moet zeggen dat ik van al deze auteurs niet meteen vooraan in de rij sta… Misschien kunnen jullie me overtuigen?

Songs About a GirlMirage

Mirage intrigeerd me meteen. In de gaten houden, dus.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Tags: , ,

Divider

5 responses to “Met deze nieuwe boeken kom jij augustus door

  1. Ik heb Mirage in de pre-order staan, want de hele internationale Community is er lyrisch over. En het klinkt echt heel tof. Fantasy met Marokkaanse achtergrond, dat hebben we nog niet echt gezien geloof ik. En ja Ash Princess 😀 Ben heel benieuwd welke kant dat bij mij op gaat. Of helemaal fantastisch, of helemaal kut omdat het het zoveelste royalty is. Natuurlijk is het best een donker boek, maar je weet maar nooit.

  2. Andrea

    Ik ben benieuwd naar Ash Princess (ik heb de Engelse al) en vooral Een nieuwe dageraad, want ik ben nu bezig in Verrader van de Troon. Van de Engelse boeken wil ik Grace & Fury graag lezen. En ik ga Catwoman waarschijnlijk ook lezen, want ik krijg hem in een bookbox, maar eigenlijk heb ik ook niet zo veel met DC. En het is natuurlijk Sarah J. Maas. Dus ik ben toch een beetje nieuwsgierig.
    Die nieuwe covers van the Lunar Chronicles zijn zo pretty. Ik heb de boeken al gelezen, maar… 🙂
    En ik wil ze een keer herlezen.

  3. De cover van The Empress is zo mooi. Giant Days heb ik ondertussen al mogen lezen en dat vond ik echt een toffe graphic novel. Zelf keek ik het meeste uit naar een boek dat niet in deze lijst staat … Het begin van Nora Roberts. Ik las hem eerder deze week en vond het echt super.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.