Cover reveal: cirkel van oneindigheid

Geplaatst op 23 juli 2018 door Emmy in Omslag ontleed / 0 Comments

Na Ster van acht verschijnt in het najaar Jennifer Murgia’s tweede boek: Cirkel van Oneindigheid bij Dutch Venture Publishing. Jennifer is in het buitenland een erg populaire indie-auteur die al vele boeken heeft kunnen verkopen. Ook in Nederland slaat de serie aan.

Naast dat ik het omslag van het tweede boek laat zien, lijkt het me ook leuk om even te kijken naar wat de omslag ons vertelt. Een mini omslag ontleed, dus!

Dit is het omslag van boek één: Ster van Acht. We zien vooral twee mooie mensen die ons mysterieus (man) en een beetje angstig (vrouw) aankijken. Ik vind haar hoofd een beetje groot en haar gezicht vind ik zelf niet zo aantrekkelijk. De sfeer van de kaft is wel oke, al verteld het ons wel erg weinig. Er zit qua lichtinval trouwens wel het een en ander fout; een van de risico’s van het samenvoegen van stockfoto’s, natuurlijk. Voor mij is het vooral de subtitel die mij aanspreekt; ik hou van verhalen waarin licht en duisternis de strijd aangaan.

En okee. Ik ben een sucker voor engelen.

De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer. Als ze op school nieuwkomer Garreth rond moet leiden, valt ze – net als alle andere meiden in haar klas – als een blok voor hem. Ze kan haar geluk niet op als Garreth alleen oog voor haar lijkt te hebben, maar waarom heeft ze tegelijkertijd het gevoel dat de schaduw die haar bedreigt steeds dichterbij komt? En wat heeft de achtpuntige ster die Garreth in de huid van zijn handpalm heeft staan met haar eigen lotsbestemming te maken..?
Een heerlijk romantisch YA paranormalverhaal voor fans van Twilight en Fallen.

En dit is de nieuwe, van Cirkel van oneindigheid! Een stuk sfeervoller,maar ook mysterieuzer. Ik vind de groene kleur heel tof en met al die glitters beloofd het weer een magisch verhaal te worden. Als ik afga op wat de kaft mij vertelt, dan is Garreth wat afwezig of neemt hij afstand van Teagan. Ik ben heel benieuwd of de inhoud daar ook op aan zal sluiten. Ik vind de kleur van de titel trouwens ook wel mooi zo. Wel jammer dat de naam van de auteur niet precies even hoog staat als op boek een. Maar he, ik ben echt een omslag zeurpiet.

Het vervolg op Ster van Acht, een romantisch YA-verhaal over gevallen engelen * indie international bestseller: 5.000 exemplaren verkocht * verkocht in Duitsland, Polen en Hongarije * een YA paranormal romance in de nostalgische stijl van Twilight De zeventienjarige Teagan heeft het geluk dat haar beschermengel nu ook haar vriendje is. Teagans leven zou de hemel op aarde moeten zijn nu haar beschermengel Garreth in haar leven is en aan haar zijde leeft als mens. Maar als Garreth door zijn aardse bestaan iets té menselijk wordt, gebeuren er onverwachte dingen. Teagan beseft dat lang niet alles is wat het lijkt als oude vijanden plotseling toch meer met haar gemeen hebben dan ze had gedacht. In dit tweede en laatste deel van de serie komt Teagan erachter dat de engel die haar en de mensen van wie ze houdt kan redden misschien wel de engel is die ze altijd heeft gevreesd.

En, wat vinden jullie?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.