Dagboek | Stomme griep

Geplaatst op 13 maart 2017 door Emmy in Persoonlijk / 5 Comments

Vorige week geen dagboek vanwege mijn griep, maar ik ben weer terug. Daarom vandaag een stuk van de afgelopen twee weken.

Op instagram loopt nu deze winactie!

Maandag

Ik heb niks met carnaval. Ik dompel mezelf nog liever onder in kaarsvet dan dat ik me tussen de feestgangers bevind. Maar ik vind het wel weer heerlijk om nog twee dagen echt vrij te zijn; geen bijles, geen bibliotheek en vooral; samen vrij.

Vandaag doe ik rustig aan; ik ga rustig aan het werk zonder gevoel van moeten en dat is me toch fijn.

Dinsdag

Ik blog wat, werk wat, kijk wat tv en wil vooral veel gaan lezen, maar dan opeens heb ik superveel zin om de sims te spelen. Ik speel nog steeds drie.. zonder uitbreidingen… Al komt daar op dinsdagavond wel verandering in. Eindelijk het volledige spel. Ik kijk er zo naar uit om daarmee te gaan spelen.. jammer dat ik de rest van de week moet werken.

Woensdag

Woensdag werk ik en ’s avonds zit ik bibberend op de bank. Shit.

Donderdag

Vandaag moet ik van 12 tot 8 werken, maar ik voel me enorm beroerd. Gelukkig mag ik eerder naar huis. Daarna duik ik een flink heftige griep in.

Vrijdag tot en met dinsdag ben ik echt gewoon ziek. Pas op woensdag begin ik voorzichtig weer wat dingen te doen. Na mijn afspraak ’s morgens, doe ik ’s middags rustig aan.

Yes, je kunt ook gewoon pinnen bij Letters & Lights. Op naar YALFest.

Donderdag

Vandaag ga weer aan de slag. Ik heb heel wat dingen liggen die nog vormgegeven moeten worden. Niet alles lukt, maar ik kom wel erg ver. Na een aantal uur flink doorwerken moet ik van mezelf weer wat rust pakken.

Een stukje van een van denieuwe labels. Ben je al benieuwd?

Vrijdag

Vandaag werk ik thuis, om aan het eind van de middag naar Eindhoven te gaan. Het is immers weer tijd voor de maandelijkse leesclub! Net als altijd is het weer erg gezellig.

Zaterdag

Rob maakt veel nieuwe kaarsen vandaag.

Vandaag begin ik weer met werken. Ik trek het niet de hele dag, dus gelukkig kan ik wat eerder gaan. Ik kijk ‘s avonds Wie is de mol (helaas dit jaar niet de goede) en daarna ga ik lekker naar bed.

Zondag

Vandaag werk ik ook en de rest van de dag doe ik rustig aan.

Ik voegde mezelf toe als de illustrator van Piper Perish. No Shame!

Gelezen

Op maandag las ik het manuscript uit waar ik vorige week over vertelde. Ik heb dit boek proefgelezen voor een auteur die wil gaan selfpubben. Binnenkort kan ik vast wel vertellen om welk boek het gaat.

Daarna begon ik in A Conjuring of Light.

Meer dan een week deed ik er over… Ik was immers ziek en dan leeg ik vrijwel niet.

Op donderdag lees ik Zusjesland uit. Op vrijdag lees ik in Eindhoven in het zonnetje in Titans. ’s Avonds lees ik het boek uit.

In het weekend begin ik in Empress of a thousand skies. Ik lees hem nog niet uit, want ik kom er niet helemaal in. Dus op zondagavond pak ik Engelen in het donker erbij. Ik leende het boekje bij de bieb en ik was er zo doorheen.

Ik las in twee weken tijd dus maar vijf boeken uit, maar dat is oké.

Nieuwe boeken

Afgelopen twee weken heb ik vijf boeken toegevoegd aan mijn verzameling (lekkere balans!). Allereerst Zusjesland, van Salla Simuka, vervolgens Titans van Victoria Scott en ook Meer met letters, een boek over handlettering.

Op vrijdag ruil ik een kaars voor het boek The Reader. Het boek ziet er zo mooi uit!

Als ik zaterdag thuiskom ligt Verwoest op me te wachten, het nieuwste boek van Margje Woodrow. Ik ben erg benieuwd!

Blogposts

Op naar een betere leesweek! Haha

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

5 responses to “Dagboek | Stomme griep

  1. Ik heb Sims 4, maar ik vind die helemaal niet zo leuk. Nu speel ik het niet zo vaak, dus om nou Sims 3 te gaan kopen… Wel echt heerlijk om af en toe te doen. Of Rollercoaster, blijf ik ook leuk vinden.

Geef een reactie