Dagboek: Doorweekt tot aan mijn onderbroek

Geplaatst op 27 februari 2017 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Weer een week voorbij! Een week van lenteweer en storm… en vooral dat laatste heb ik gevoeld. #zwemmendnaarhuis.

Sorry, niet veel foto’s deze week.

Maandag

Hoewel ik nog behoorlijk gesloopt ben van het drukke weekend, besluit ik vandaag wel om gewoon aan de slag te gaan. Later in de week neem ik wel twee dagen vrij. Er zijn teveel kleine dingen die ik vandaag af wil hebben. ’s Morgens doe ik snel boodschappen, de afwas, de wc en de vloer en dan komt mama langs. Mama heeft een lijstenmakerij en heeft mij gevraagd een nieuwe flyer te maken. Ze kwam laten zien wat ze wil hebben en gezellig op de thee.

Rond een uur of half 1 gaat ze weer richting huis en dan duik ik achter de computer en pak ik mijn markers tevoorschijn. Ik maak een logo en ontwerp weer wat labels voor de kaarsen. Daarna is het tijd om nog even te bloggen, alvorens ik weer een citotraining moet geven. Phoe. #druk

Dinsdag

Work work work. En the guild. Ik schuif veel werk enorm voor me uit; ik ben zo moe.

’s Avonds voor de tweede keer deze week Dungeons & Dragons en dat was weer supergezellig.

Woensdag

De afspraak die ik voor vanmorgen had staan is verplaatst en dat vind ik eigenlijk wel prima. Nu kan ik toch rustig aan doen en verder werken. Ik werk aan een logo en wat blogposts. Daarna stap ik op de fiets; ik moet nieuwe glitters halen en ga bij mijn vader eten. We gaan naar de wok en dat is supergezellig.

’s Avonds regent het keihard als ik naar huis wil rijden. Ik ben al snel compleet doorweekt en ik moet zelfs een stuk zonder bril op fietsen, omdat ik gewoon niks meer zie. Als ik moet kiezen tussen niks meer zien door regen en beslagen glazen en alles super vaag, dan kies ik toch voor supervaag. Gelukkig is het een makkelijke en vrij veilige route om te fietsen. Ik voel me niet echt ok en neem het besluit dat ik morgen ECHT vrij neem.

EN MIJN FAIRYLOOT IS BINNEN. WHOOOOP. Dat was dan wel weer supertof.

Donderdag

Vandaag neem ik vrij. Ik heb het nodig en ik verdien het ook wel eens om gewoon eens niks te moeten. Ik heb vaak geen weekend door mijn werk en door de weeks werk ik vaak door aan mijn blog, freelanceklussen e.d., maar nu is dat even klaar. Ik lees heel erg veel en ’s middags komen de stickers binnen voor de nieuwe kaarsen. Ik werk aan de webshops en daarna kruip ik weer lekker op de bank. Het is koud in huis door de storm. Brrrr.

’s avonds wil ik lekker gaan lezen, maar er komt een hoofdpijn opzetten. Oh oh.

Maar he, de bestellingen van de kaarsen vliegen mijn mailbox binnen en dat is tof.

Vrijdag

Vandaag ben ik ’s morgens vrij en ’s middags moet ik een paar uurtjes werken.

’s Morgens maak ik labels aan voor alle pakketjes.. heeft PostNL een storing. Doei geld… Beter krijg ik het wel terug.. Ik ga in ieder geval meteen aan de slag met MyParcel. Daarna snel naar mijn werk, de pakketjes komen morgen dan maar.

Ondanks dat het niet zo druk is (carnaval), gaat de tijd best snel. Ik heb alleen al mega veel hoofdpijn. Die hoofdpijn wordt alleen maar erger en erger. Heb ik weer, komen er een paar dagen vrij aan….

Zaterdag

Vandaag doe ik lekker weinig. ZO LEKKER. Ik lees, ik kijk Wie is de mol… heerlijk.

Ook doe ik vandaag kleine dingen voor Letters & Light… Sinds de Hufflepuff, Ravenclaw en Hogwarts Houses in de shop staan, heeft het echt een lift gemaakt. Wauw… Zo veel bestellingen, dankjulliewel! Ik verstuur vandaag vijf pakketjes en daar word ik echt blij van!

Zondag

Vandaag ook een hele rustige dag waarin ik lees, bezig ben met de kaarsen en langzaam wat blogjes tik. ’s Avonds maken we kaarsen… Deels al voor YALFEST en deels voor in de CELEBRATE BOOKS BOX van april. YES! Zo tof. Ze worden al vet mooie en RUIKEN ZO LEKKER. Ik quote Rob: “Deze komen in mijn top drie.. nee, top twee.”

Gelezen

Hoewel ik veel hoopte te lezen, is deze week niet echt een klapper van een leesweek geworden. Maar dat is oké… Ik haal mijn reading challenge vast wel en mijn TBR gaat ook wel aardig. Binnenkort vertel ik hoe het er precies voor staat.

Op dinsdagmorgen lees ik eindelijk Dark Triumph uit, ik moet mezelf wel echt tot lezen aanzetten, terwijl ik nog maar 50 pagina’s hoef. Op woensdagavond begin ik in Onverschrokken en daar word ik erg blij van. Ik lees hem donderdagochtend uit. Verder is donderdag een echte mij-dag. Ik lees in Zilveren vleugels en De ontdekking van wezenland. Ik lees de boeken niet uit, maar maak wel een lekker begin. Ook lees ik Pyjamadagen en maak ik een begin in een manuscript dat ik voor iemand proeflees.

Uiteindelijk lees ik Wezenland en Zilveren Vleugels in het weekend uit. Ik maak ook een beginnetje in A conjuring of light en ik ben nog bezig in het manuscript.

Vijf uitgelezen boeken dus, en nog bezig in twee… Zo slecht is het dus ook weer niet.

Nieuwe boeken

Weer wat nieuwe boeken deze week! Allereerst krijg ik woensdag de fairyloot binnen. Dit was voor mij de eerste keer en van de week vertelde ik al wat ik er van vond. Het boek Empress of a thousand skies zat er in en dit boek stond toevallig ook op mijn wishlist. Score!

Ook ontving ik op dinsdag een mooi prentenboek; Jill & Draak.

Op donderdag kwam de graphic novel Pyjamadagen binnen, die ik meteen uitlas.

Daarnaast kreeg ik nog een recensie-exemplaar binnen van Manipulator van Ole Nyland (benieuwd naar deze serie, kom dan deze week nog langs!) en mijn preorder van A Conjuring of Light. Dit laatste boek… ik verwacht er zo veel van.. Ik ben zo bang dat het mijn hart gaat breken.

Vijf nieuwe boeken tegenover vijf gelezen boeken. Dat is prima, vooral omdat ik weer heel wat boeken heb uitgezocht om door te geven aan anderen.

Blogposts

Tot volgende week!

Tags:

Divider

4 responses to “Dagboek: Doorweekt tot aan mijn onderbroek

  1. Het weer was dan ook echt ongelofelijk de afgelopen dagen. Vorige week donderdag waaide ik bijna omver toen ik met mijn fiets naar huis reed en een binnenweg nam tussen de weiden door. (geen goed plan Liesbet!) Maandag kwam ik helemaal doorweekt thuis. Ik moest nochtans niet ver rijden maar zat plots midden in een kleine regenstorm. Nu ja, hagel zelfs én die vloog natuurlijk steeds recht in mijn ogen. Sindsdien heb ik gelukkig mijn boodschappen en opdrachten zo kunnen timen dat ik telkens tijdens een droog moment kon fietsen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.