Dagboek: Druk weekend, maar goed nieuws!

Geplaatst op 20 februari 2017 door Emmy in Persoonlijk / 5 Comments

Vandaag is mijn dagboekje van afgelopen week wat later online gekomen. Ik heb namelijk een heeeeel druk weekend gehad, waardoor ik op maandag nog wat klusjes moest doen; een logo ontwerpen, nieuwe stickers ontwerpen en mijn moeder kwam ook nog even langs.

Maandag

’s Avonds natuurlijk Dungeons & Dragons, maar eerst naar huis. Ik sliep namelijk bij mijn moeder en dat is toch een uurtje of 2 reizen. Daarna gaf ik nog een citotraining.

Dinsdag

Een hele vrije dag. Ik werk wat vooruit en doe vooral even mijn eigen ding. Dat mag ook wel eens, toch?

Woensdag

Op woensdag geef ik eerst bijles en dan wil ik thuis lekker aan het werk, maar dat gaat anders dan ik had bedacht. Allereerst is de post er: 20 kilo nieuwe was, nieuwe geuren en een extra geurtje als cadeautje. EN DIE RUIKT LEKKER. Damn. Ik denk dat ik een limited edition ga maken. Ook heb ik boekenpost.

Daarna blijkt mijn host een storing te hebben en zijn al mijn sites offline.. Eh.. Hoe moet ik nu werken? Als ook mijn internet retetraag blijkt te zijn geef ik het een beetje op. Ik rommel maar wat aan en dat mag ook wel eens.

En dan gaat de telefoon; of ik in de zomer soms zin heb om op de jeugdafdeling van de bieb te komen werken. DUHHHHH. YEs! Eindelijk! Ik zeg natuurlijk ja en zal binnenkort horen of het allemaal doorgaat.

Donderdag

Op donderdag moet ik onverwachts werken, maar dat vind ik eigenlijk niet zo erg. De werkdag gaat lekker snel en daarna ga ik snel langs de Bruna om een pakketje te bezorgen en op te halen. Stiekem wil ik Scarlet kopen, maar die hebben ze niet.

En waarom ik vind dat ik Scarlet mag kopen? Het gaat namelijk door! In de zomer kan ik lekker extra werken in de bibliotheek als opruimer én op de jeugdafdeling. En dat laatste is precies wat ik eigenlijk wil!

Vrijdag

Ik begin de dag lezend en dan *^*&%*)%^&($%($%^($(&^%)^& blijk ik 25 pagina’s te missen in mijn boek. HUILEN. Gelukkig wordt het snel opgelost.

Rond het eind van de middag vertrek ik naar Zwolle, waar Jen en Vanessa hun nieuwe boek releasen. Het is het echt supergezellig; ik verkoop kaarsen, ze vertellen over hun boek, Jen geeft een korte workshop woldbuilding en we doen Vanessa’s quiz om een rol te krijgen in boek 3. Ik win net niet. HUILEN.

Rond 2 uur ’s nachts ben ik thuis en ik ben GESLOOPT.

Zaterdag

Maar ik moet zaterdag alweer vroeg op om te werken. De dag gaat vrij snel, want het is nogal druk. Ik zet een record aan stappen en ben helemaal kapot, maar ’s avonds heb ik nog de verjaardag van mijn schoonmoeder. Rond half 1 zijn we thuis en dan wil ik alleen maar slapen.

Zondag

Gelukkig vandaag maar vier uur werken. Ik slaap voor mijn doen uit, kijk snel de aflevering van Wie is de Mol terug en ga dan weer richting de bieb. Ook vandaag is het lekker druk, dus de tijd gaat best snel. ’s Avonds kijken we Supernatural en daarna kijk ik Boer Zoekt Vrouw en Floortje. Ik heb gewoon heel veel behoefte aan een avondje tv. Rob heeft vandaag kaarsen gegoten en daar ben ik heel blij mee.

Gelezen

Op dinsdag lees ik alle stukjes van Lang & Gelukkig die ik nog niet gelezen heb. Zo leuk! Op woensdag lees ik De negen stenen uit en die vond ik ook echt heel leuk!

Daarna begin ik in Wat jij niet ziet en die wil ik op vrijdag uitlezen, maar ik blijk 25 pagina’s te missen. Misdruk.. Kan gebeuren maar wel enorm balen! Ik leg het boek aan de kant tot ik een vervangend exemplaar heb gekregen.

In de trein naar Zwolle lees ik Dawn Study en op de terugweg begin ik in Dark Triumph, die ik niet uitkrijg.

Op zondag lees ik Wat jij niet ziet uit. Ik heb dus 4,5 boek gelezen. Zondagavond wilde ik eigenlijk DT uitlezen, maar ik had geen puf meer. Komt wel! Ik wil mezelf niet teveel meer opleggen. Al kijk ik er wel naar uit om deze week twee dagen ‘weekend’ te houden en lekker te lezen.

Nieuwe boeken

Hoewel het echt keigoed ging met het slopen van mijn TBR, zijn er deze week toch weer wat boeken bijgekomen. Oeps.

Allereerst kreeg ik op dinsdag de Celebrate Books Box binnen met daarin Onverschrokken. Vervolgens kreeg ik op woensdag ook post met daarin verschillende boeken. Allereerst een vooruitexemplaar van Meedogenloos, een YA thriller. Vervolgens twee boeken van Zilverspoor: Kiezen of daten en Droomwandelaar.

Op donderdag krijg ik weer boekenpost. Weg voorsprong van vorige week. Oeps. Haha. Ik krijg van Peter DeWillis het boek Het zilveren labyrint binnen en ook mijn preorder van Dawn study komt binnen. Mijn hemel, ik kijk zo uit naar dat boek. Ik ga hem vrijwel meenemen in de trein.

In Zwolle koop ik Scarlet en krijg ik mijn preorder van Zilveren vleugels mee. Ik kijk bij beide boeken enorm uit om ze te herlezen. En man man man wat is Scarlet mooi!

Blogposts

Tot volgende week!

 

Tags:

Divider

5 responses to “Dagboek: Druk weekend, maar goed nieuws!

 1. Gaia

  Je had wel een volle week, leuk om te lezen. Wat een goed nieuws dat je mag werken in de bieb op de jeugdafdeling in de zomer! Gefeliciteerd! Ik kijk uit naar je recensies van Dawn Study en van Wat jij niet ziet. Ik heb net Poison Study herlezen. Ik ben van plan om de Chronicles van Ixia boeken opnieuw te lezen (omdat ik het een en ander vergeten ben, dus de 1e 3 Study boeken en de Glass boeken), en dan Shadow Study, Night Study en Dawn Study te lezen (ik wacht met trilogieën het liefste totdat ik alledrie de boeken heb, want ik kan slecht tegen cliffhangers). Het was echt leuk om Poison Study weer te herlezen, en ook wel nostalgie want dat boek las ik zo’n 8 jaar geleden of zo.

 2. Wat tof dat je op de jeugdafdeling mag gaan werken! Gefeliciteerd 🙂
  Lekker, zo’n tv avondje trouwens 🙂 Vanavond voor mij ook weer. Ik volg ‘Helemaal het einde’ op RTL 4 🙂

 3. Dungeons & Dragons wil ik ook echt nog eens gaan spelen, lijkt me zo leuk!!
  En leuk dat je op de jeugdafdeling mag gaan werken!
  En 25 pagina’s missen in een boek: horror!!
  Oeh, aardig wat boekjes bijgekomen ook de afgelopen week.
  Onverschrokken ben ik echt heel erg benieuwd naar. Wil hem in ieder geval nog gelezen hebben voor YALfest.

 4. Natuurlijk mag je ook eens gewoon datgene doen waar je zin in hebt. Alleen wel een beetje jammer dat net op dat moment je sites er allebei uitliggen. Dat is natuurlijk niet zo handig wanneer je een dagje bloggen in gedachten had. Nogmaals proficiat met het leuke bibliotheek-nieuws. Ik vind het echt super tof voor je dat je deze zomervakantie op de jeugdafdeling aan de slag kan. Jij gaat al die jonge lezers ongetwijfeld massa’s geweldige leestips kunnen bezorgen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.