Unboxing Fairyloot Februari

Geplaatst op 24 februari 2017 door Emmy in Haul / 15 Comments

Al die boekenboxen; ik vind ze zogezegd verslavend. Het is zo’n cadeautje om elke keer uit te pakken! Ik was al bekend met heel wat boekenboxen, maar hield het vaak vooral veilig in eigen hand met Celebrate Books. Toch was er een andere box die mijn aandacht maar bleef trekken; de Fairyloot van Engelse bodem. Ik besloot mezelf een cadeautje te geven en kocht met behulp van Thyrze de februaribox: Emperors & Fugitives. Het thema en de beschrijving trokken me namelijk enorm!

Afgelopen woensdag kreeg ik de box binnen (supersnel naar verzending!) en ik heb letterlijke een gilletje geslagen toen ik doorkreeg dat het mijn fairyloot box was. Snel liet ik alles uit mijn hand vallen om hem te openen.

De herkenbare doos met het Fairyloot logo! Ik vind het gaaf dat het logo alleen een illustratie is.

Bovenop de doos ligt een prachtig geïllustreerde kaart met achterop een beschrijving van alle items. Het ziet er allemaal superfancy uit.

Het eerste item wat ik tegenkom is een badbomb. Hier kan ik vaak niet zo goed tegen, maar hij ruikt wel heel erg lekker, naar cupcakes! Hij is gemaakt door Bathing Beauties en heet Celestrial Gunpowder Bath Bomb. Mezelf kennende ga ik hem toch proberen als ik weer eens op vakantie ben en een bad tot mijn beschikking heb.

Vervolgens vind ik een fullsize candle van Happy Piranha. Het thema van de kaars is Kalusian Sunset en het thema is bedacht door de auteur van deze maand. Als je het boek leest, snap je waarom. Hij is mooi paars en ruikt heel subtiel. En hij is ongeveer even groot als mijn kaarsen!

Daarna vind ik een kei lief etuitje. De quote die er op staat komt uit Rebel of the Sands en is gemaakt door Alisse Courtier. Ik vind hem echt heel schattig. Tof ook dat Fairyloot ook veel exclusieve items weet te regelen.

Vervolgens zou er ook een item van Funko in zitten en het is een sleutelhanger van Groot van Guardians of the Galaxy.

Vervolgens vis is er een kei mooie artprint uit. Hij heeft twee kanten, een met Manon en een met Dorian, van Throne of Glass. ZO MOOI. Hij is gemaakt door Taratjah.

De boekenligger met de space girl is gemaakt door Till and Dill, die ik ken via BookVault. Ze komen uit Nederland, dus dat is natuurlijk extra tof! Ik had wel gehoopt dat ze ondertussen wat dikker zouden zijn geworden, maar dat is helaas niet het geval. Hij is wel heel mooi.

En dan een onderzetter (je ziet hem op een latere foto beter) met daarop een quote van Illuminae, gemaakt door Read at Midnight. Nice. Mooie onderzetters zijn altijd handig.

Ik vind het zo leuk hoe er allerlei verschillende boeken gebruikt zijn, die toch heel goed bij het thema passen. En het boek? Dat zat in een tof fairyloot tasje en is Empress of a thousand skies. YES! Dat boek stond al op mijn wishlist. Feest!

Er zit ook een brief van de auteur bij, een bookplate, een sampler van een nieuw boek en een kortingsbon voor MyBookmark.

Dit is het totaalplaatje. Wauw! Wat een mooie box. Ik ben er echt heel blij mee en ik vond het thema echt heel vet. De box is erg divers en de items zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Het was een waar feestje om uit te pakken.

Ga ik de box vaker bestellen? Vast wel, als het thema me enorm aanspreekt. Helaas heb ik niet de financiële middelen om elke maand 40+ euro neer te tellen.

Heb jij de fairyloot wel eens besteld?

Tags: ,

Divider

15 responses to “Unboxing Fairyloot Februari

 1. Simone

  Gaaf! Ik volg ze sinds kort op Instagram en het ziet er allemaal echt fantastisch uit. Misschien dat ik ooit eens een box bestel als een thema mij bevalt en ik wat geld over heb?

 2. Miriam

  Fairyloot: GEWELDIG! Ik heb bovenstaande box ook besteld en ik vind m echt supergaaf! Zowel Rebel of the Sands als Illuminae heb ik in de kast staan en Throne of Glass staat nog op mijn verlanglijstje en daarbij ben ik helemaal weg van Groot, dus vond al deze items extra tof hierdoor! Ik moet schuld bekennen, dat ik ook de Maartbox van Fairyloot heb besteld. Het boek dat er waarschijnlijk in gaat zitten is van één van mijn favoriete schrijvers, daarnaast wordt de box paars (omdat het een jubileumbox is), dus kon het niet laten… Als de Maart box ook zo goed bevalt, zal ik Fairyloot vaker bestellen. Vooral die items, zoals een persoonlijke brief van de schrijfster, vind ik erg gaaf!

 3. Daisy

  Erg gaaf 🙂 Ik wou er ook een bestellen maar het is uitverkocht.. en volgens mij moet je er supersnel bij zijn om er een te bemachtigen? Dus ik weet niet of het me gaat lukken.. 🙁

 4. Andrea

  Ik ben ook gek op bookboxen 🙂 Echt verslavend. (onlangs een gewonnen in je BAK actie. Nogmaals geweldig bedankt) Ik heb ook een keer de Fairyloot besteld. Daar zat Caraval in. Ik had het boek nog niet, maar ik had wel naar de Nederlandse uitgave gekeken in de boekwinkel, dus dat kwam goed uit. En die goodies zijn vaak zooo leuk <3 Ik heb deze (van februari) overgeslagen omdat ik door de hints het idee had dat ik het minder interessant zou vinden en wat je al zegt, ze zijn best duur. Vooral Fairyloot. Die van maart zou ik ook heeeel graag willen kopen, maar hij was zo snel uitverkocht. Hopelijk maak ik kans op 1 maart. En de allerlaatste Bookly Bird box heb ik al besteld. Dat kon ik niet laten 😉

 5. De inhoud van de Fairyloot boxen lijkt steeds ontzettend goed mee te vallen. Mooi op elkaar afgestemd maar tegelijk vrij divers. De kaars vind ik heel leuk én hij sluit mooi aan bij het boek. Het helpt natuurlijk wel dat paars mijn lievelingskleur is. 🙂 Eigenlijk vind ik hun doos op zich al prachtig en dan ben je nog niet aan het uitpakken begonnen.

  • Andrea

   Ja, je ziet hoeveel aandacht er aan de details wordt besteed. Ik heb ook de Nerdy Bookworm Box een keer gehad. Die was ook heel tof. Helaas (of eigenlijk voor mijn portemonnee wel goed 😉 ) zijn ze gestopt.

 6. die badbomb is ook echt gaaf zeg. Zo leuk is dat met fairyloot, dat ze speciale items hebben wat dan ook nog speciaal voor fairyloot ontworpen worden. Als ik afga op unboxings wat ik altijd zie, is fairyloot toch wel mijn favoriet van alle boxen die er wereldwijd te krijgen zijn.

  De items in deze box zijn ook zo gaaf allemaal zeg! Die onderzetter van ILLUMINAE ook bv.
  en dat item van Rebel of the Sands.
  En de manorian art.
  EN EN EN.. het is gewoon allemaal supergaaf!!! *kwijl* haha

  Bij fairyloot durf ik er wel vanuit te gaan dat geen enkele box zou tegenvallen,
  maar 40+ elke maand is inderdaad veel! Ik moet voorlopig sowieso rustig aan doen omdat onze geplande vakantie een stuk duurder uitvalt dan verwacht en we ook nog eens een meubelset kochten, tweedehands dan wel, wat niet gepland was haha.

 7. Ik vind de Fairyloot ook altijd heel leuk gevuld, deze ook echt weer! Maar idd, het is een beetje jammer dat die leuke buitenlandse boxen zo duur zijn :(. Zeker in combinatie met de Celebrate Books Box is het gewoon eigenlijk niet echt te doen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.