De kaarsen van Letters & Lights

Geplaatst op 25 februari 2017 door Emmy in Merchandise / 8 Comments

Eind afgelopen jaar kwam ik op het idee om boekige kaarsen te gaan maken; nog niemand leek het te doen in Nederland en ik wist uit ervaring hoe kostbaar het is om ze vanuit het buitenland te bestellen. Ik verwachtte dat ik mijn creativiteit en liefde voor boeken zo perfect kon combineren.

En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Het loopt steeds beter en alle reacties zijn superpositief! Natuurlijk zijn er altijd wel mogelijkheden tot verbeteren, maar daar werk ik aan. Evenals aan de 10000 andere ideeën die ik nog heb. Hopelijk zal Letters & Lights blijven groeien, zodat ik naast kaarsen ook andere bookishe goodies kan gaan maken.

Het leek me leuk om vandaag eens alle producten op een rijtje te zetten. Ik heb namelijk al een aardig assortiment opgebouwd, wat ik hopelijk voor yalfest nog kan uitbreiden. Ik sta er namelijk met een kraam!

Het is lastig om in te schatten hoe groot ze zijn, toch? Als je de mareki kaarsen kent; ze zijn groter. Kom op Yalfest zeker even kijken (en ruiken!)

Magic

kaarsmagic1

Magic was de eerste kaars die wij maakten en daar ben ik best een beetje trots op. Hij heeft nog een ander labeltjes dan de rest, maar dat maakt het ook wel weer een collectors item. Ondertussen is hij bijna op; er zijn er nog enkele in voorraad.

De kaars is licht paars en heeft witte en zilveren glitters. De geur heet amethist en bevat vooral bloemen en houtgeuren. Heerlijk mysterieus.

Rhysand

rhys_kaars

De meest populaire kaars van Letters & Lights is Rhysand, de hunk uit Sarah J Maas Hog van doorns en rozen. Hij ruikt naar jasmijn (nachtbloem!) en is blauw van kleur, versierd met donker grijze en blauwe glitters.

Tamlin

tamlin_kaars

Ook Tamlin (de andere hunk van Hof van Doorns en Rozen) loopt hard. Hij is bijna uitverkocht. Hij is rood van kleur met donkerrode/bruine glitters en ruikt naar lente bloemen. Deze is heel erg zacht van geur; ideaal voor mensen die niet zo goed tegen geurparfum kunnen.

Cinder

cinderkaars

Een van de populairste kaarsen is Cinder, gebaseerd op The Lunar Chroncles van Marissa Meyer. Ik ben dol op de serie en dat heeft zich geuit in deze kaars: blauwgrijs met blauwe en rode glitters en de geur van cherryrose.

Six of Crows

sixofcrows2

Een van mijn favorieten is Six of Crows naar de boeken van Leigh Bardugo. De kaars heeft een wat heftigere geur met de naam ‘leer’. Een beetje mannelijk, maar vooral stoer. Perfect voor de kraaien. De kaars is grijs met gouden glitters en hij wordt ZO MOOI als hij brandt.

Quote Poster Hogwarts

Momenteel staat er één niet-kaars te koop in de shop. Het is een A3 print van Hogwarts met een Quote uit de Harry Potter boeken erop. Het schilderij heb ik zelf gemaakt.

Slytherin

slytherin2

Als proud Slytherin kon een Slytherinkaars natuurlijk ook niet uitblijven bij Letters & Lights. Hij is groen met groene glitters en de geur heet versgemaaid gras. Nee, ik heb geen half voetbalveld vermalen voor deze geur, en ik ben ook niet achter een grote maaier aangehuppeld. De geur ruikt fris en vrolijk.

Gryffindor

gryffindor2

Gryffindor ruikt naar kaneel en is rood en rode glitters en natuurlijk gebaseerd op Harry Potter.

Hufflepuff

hufflepuff4

Een van de meest aangevraagde kaarsen is Hufflepuff. Deze gele kaars met gouden glitters ruikt naar vanille, wat ik perfect vond passen bij het zachtaardige karakter  en de locatie vlakbij de keukens van Hogwarts.

Ravenclaw

ravenclaw2

Een van de nieuwe kaarsen in Ravenclaw, uit de Harry Potter serie. De kaars is blauw met lichtblauwe glitters. De geur? Dennen!

Hogwarts Houses Box Set

houses

Voor 25 euro exclusief verzenden krijg je een doos met alle vier de House kaarsen. Gewoon, in full size, voor een leuke prijs. Ideaal als je niet kunt kiezen, kaarsen cadeau wilt doen of gewoon graag alle afdelingen in je kast zet.

Alle kaarsen zijn handgemaakt van natuurlijk sojawas en met natuurlijke geurolie. Hierdoor hebben mensen die gevoelig zijn voor parfum er veel minder last van. Geen heftige chemische geuren bij Letters & Lights!

Heb jij al kennisgemaakt met de kaarsen?

Tags:

Divider

8 responses to “De kaarsen van Letters & Lights

  1. Chantal Schepers

    Ik hou echt van jou kaarsen en ik hoop dat er nog vele bijkomen.
    ( ik vind het ook super leuk dat je een setje hebt gemaakt van de Harry Potter kaarsen)

  2. Ik lees via de postNL app dat mijn pakje van de hogwarts houses binnen is! YES! Ik kan bijna niet wachten om naar huis te kunnen en ze te kunnen ruiken! Vooral de ravenclaw-kaars ben ik erg benieuwd naar, ik vind kaarsen met een dennengeur altijd zo heerlijk ruiken 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.