In maart kunnen we deze Young Adults verwachten

Geplaatst op 28 februari 2017 door Emmy in Boeken / 18 Comments

De derde maand van 2017 staat alweer voor de deur. Ik heb nog nooit gehad dat februari zo snel voorbij ging. Hoe zou dat komen? Ik weet het niet. In maart kunnen we in ieder geval weer een groot aantal toffe Young Adults verwachten; in zowel Nederland als het buitenland. Ik heb weer een overzicht gemaakt en als je meer wilt weten over het boek; klik dan op het omslag.

Nederlands

Did I Mention I Miss You?Fantastic beasts and where to find themPhobos 2The Lunar Chronicles 3 - CressEerste leven

We beginnen goed! Allereerst de Nederlandse editie van Fantastic Beasts, welke zal verschijnen in hardcover en in paperback. Zelf kijk ik vooral uit naar Phobos2, Eerste leven en Cress (#spaarzeallemaal).

De Mars trilogie 2 - Gouden ZoonTitansDe strijd om VeronaDans van vlammenOp de rand van het niets

Jeetje. Waarom komen er zo veel toffe boeken uit? Ik kijk enorm uit naar Gouden Zoon, Titans en De strijd om Verona. Dit laatste boek gaat verder waar Romeo & Julia is gestopt.

Zielverzamelaar Merkteken van de dood - 1Het (niet zo) coole leven van Carrie PilbyLayersGlazen troon 4 - Koningin van de schaduwIn de schaduw van de Raaf 1 Vaelin al sorna

Oeh, een nieuwe van Ursala! Haar eerdere boeken vond ik zo spannend! Ook de heruitgaven van Sarah J Maas beginnen deze maand te verschijnen. Als ze doorgegaan waren met de oude kaften, was ik ze gaan sparen. #gemistekans

De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel 2De erfenis van de keizerBloedengel

Ook verschijnt Unplugged 2 komende maand bij Blossom Books!

Engels

Fantastic Beasts and Where to Find ThemUnfilteredThe Width of the WorldDisney Beauty and the Beast (Movie Storybook)Disruptor

De Harry Potter lesboekjes worden opnieuw uitgegeven. Slim.

Strange the DreamerStranger Than FanfictionDaughter of the Pirate King

Ik kijk vooral uit naar Strange the dreamer. Voor de rest vind ik het een beetje tegenvallen met de hoeveelheid Engelse YA boeken die zullen verschijnen. Of ligt dat aan mij? Of heb ik gewoon niet de juiste boeken gevonden?

Naar welke boeken kijk jij het meest uit?

Bewaren

Tags: ,

Divider

18 responses to “In maart kunnen we deze Young Adults verwachten

 1. Teun

  Ik kijk heel erg uit naar Cress, ik vind het zo jammer dat de harry potter lesboekjes nu niet op schoolboeken lijken maar op kinderboeken. Ik denk dat ik ook maar heel erg snel Phobos moet gaan lezen.

 2. Leen

  Conclusie: veel te veel goede releases en veel te weinig held ?
  Leuke post want ik zie er een paar die ik anders gemist zou hebben. Er zijn er wel nog teveel om op te noemen en van sommige moet ik ook eerst deel 1 nog zien te bemachtigen.
  Wie boeken apprecieerd kan zich toch rijk voelen met al die keuzes he ?

 3. Femke

  Ik kijk uit naar Cress en Eerste Leven! Ik ben blij dat alle delen van de Sarah J. Maas boeken worden vertaald, maar ik ben ook niet weg van covers 🙁

 4. Dionne

  Ah komt fantastic beasts toch wel als Nederlandse hardcover uit? Ik wou deze week de Engelse halen maar heb alle boeken tot nu toe in het Nederlands dus irriteerde dat mij een beetje, bij de Nederlandse versie zag ik alleen paperback staan op bol.com. ?

 5. Ik kijk enorm uit naar Did I Mention I Need You. Het is eigenlijk nog niet zo lang geleden dat ik ben begonnen aan DIMILY, maar sindsdien ben ik echt verkocht. En Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby trekt mij zeker ook aan door de cover. Ben benieuwd. 🙂

 6. Jing

  Ik wilde Cress al heel lang lezen (ik ben zo blij dat Blossombooks de lunarchronicles verder uitgeeft!) en ik kijk ook uit naar Koningin van de schaduw van Sarah J. Maas. In de Schaduw van de Raaf lijkt me ook wel een tof boek, die wil k eens proberen.
  Zo veel leuke boeken <3

 7. Andrea

  Wat jammer voor je van die covers van De Glazen Troon! Ik ben blij dat ik het weet, want ik heb alleen nog maar het eerste deel in het Engels en de bundel met korte verhalen ook in het Engels (ik weet het, ik loop zwaar achter 😉 ) Dus misschien ga ik ze wel sparen met de nieuwe cover.

  • Andrea

   Ik denk trouwens dat ik weet welk boek in de Celebrate Books box van maart zal zitten. Het trok me niet zo aan, dus heb ik de box niet besteld. Maar nu heb ik spijt, want ik hoorde dat er een Harry Potter item in zit EN een kaars van jou 😮 Maar de box is inmiddels uitverkocht :’-( Aagh.

    • Andrea

     😀 Phew! Wat een opluchting! Ik ben benieuwd welke het wordt.
     En met een Harry Potter item komt het ook wel goed, want volgende week ga ik naar de Harry Potter Expo in Utrecht, dus er is een kans dat ik met een souvenir thuiskom :-p
     Ga jij daar eigenlijk ook naartoe?

     • Andrea

      Ja, dat is wel zo. En Joost schreef, geloof ik, dat het een stuk kleiner is dan in Londen. Ik ben ook al in Londen geweest, maar dat is al weer 5 jaar geleden. Toen ik over Utrecht hoorde in sept, heb ik gelijk kaarten gekocht. Het is gewoon heerlijk om me weer onder te dompelen in die wereld 🙂 Ik ben in maart jarig, dus ik trakteer mezelf op bookboxen en een HP uitje 😀

 8. Hoi! Ik wacht in spanning op het vierde deel van de “Throne of Glass” serie. Want die lees ik, om eerlijk te zijn, veel liever in het Nederlands. Dank voor dit handige overzicht! Dankzij jouw lijstje heb ik weer een aantal nieuwe boeken op mijn “to buy”-lijst!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.