Gelezen in juli

Geplaatst op 29 juli 2014 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Ik las deze maand minder dan ik eigenlijk van plan was, maar toch mag ik eigenlijk niet klagen. Ik mag over het algemeen niet klagen, want in de afgelopen 1,5 jaar heb ik bijna 300 boeken gelezen. 300! Holy Lord! Dit had ik een paar jaar terug echt niet kunnen bedenken. En daarom wil ik jullie lezers ook wel bedanken.. Want jullie bezoeken en reacties motiveren me elke dag weer om blogjes te tikken.

18 boeken heb ik gelezen. Alsnog mega veel natuurlijk, maar in mijn hoofd had ik er nog veel meer kunnen lezen. Aan de andere kant.. Het waren flink wat dikke boeken.

IMG_4667

Patrick Ness – Het mes dat niet wijkt. Las ik uit op 1 juli. Mooi met taal. Ik snap wel waarom iedereen weg is van dit boek. Ik hoop deel 2 snel te kunnen lenen van de bieb!

Margje Woodrow – Geraakt. Zo’n boek wat eng realistisch aanvoelt. Aanrader!

Natalie Koch – Het levende labyrint. Na een tegenvallend eerste deel aangenaam verrast door het tweede. Wil ik toch wel in de kast hebben.. Jammer dat ik hem van de bieb heb gehaald.

Joelle Charbonneau – Het examen. Zwaar naar uitgekeken.. Kon helaas niet alle verwachtingen waarmaken.

IMG_5119

Salla Simukka – rood als bloed. Heel anders dan ik had verwacht, maar wel heel erg tof. Meer meer meer!

Jennefer Mellink – Gebroken. Aangrijpend en spannend. Heel erg sterk voor een debuut.

Joy Peble – Dreaming Anastasia. Aardig. Ben benieuwd naar het vervolg. Wel tof dat de focus eens ligt op de Russische mythologie/folklore.

Kiera Cass – De Selectie. MOREEEE. MORRREEEEE.

IMG_5121

John Boyne – De jongen die zijn vader zocht. Mooi. Heel mooi. Ook zo uit.

Margje Woodrow – Examendeal (niet op de foto). Vlot boekje voor tussendoor.

Jamie McGuire – Beautiful Disaster. Niet zo sexy als ik had verwacht. Heel ander verhaal uberhaupt.

Cis Meijer – Verdoofd. Spannend van begin tot eind. Binnenkort nog een leuk vervolg op deze recensie!

IMG_5123

Catherine Knutsson – Shadows Cast by Stars. Mooie cover, mooi verhaal. Aangenaam verrast over deze gok. Ze zeggen dat je een boek niet moet beoordelen op z’n kaft.. Ben ik even blij dat ik dat wel gedaan heb!

Rick Riordan – De Vloek van de Titaan (niet op de foto). Dit deel heeft me blij verrast en ik ben dan ook erg blij dat ik hem van de bieb heb meegenomen. Ik vond het echt een heel sterk deel en kijk uit naar deel 4.

Cassandra Clare – City of Heavenly Fire Ik vind het zo bizar jammer dat dit alweer het laatste deel uit The Mortal Instruments-reeks is. Maar het was wel een topper.

Femke de Vos – Verraad Ik was behoorlijk kritisch over dit boek, maar ik ben toch erg blij dat ik hem gelezen heb. Ik ben wel benieuwd naar het volgende deel.. En als dat gebeurt, dan heb je als schrijver toch iets goed gedaan.

IMG_5124

Bas Hakker – De tranen van ’88. Ja.. Deze stond ook bij vorige maand.. Maar ik kreeg hem toch niet uit! Ik kwam er maar niet doorheen en heb hem uiteindelijk pas de 27ste van juli uitgelezen. Binnenkort komt de recensie online.

Mary Hoffman – Stad van bloemen. Lees ik nu.. En deze is te leuk om niet voor het eind van de maand uit te hebben.

Wauw, dat was het weer! Wat een toffe boeken heb ik gelezen in juli. Maar augustus gaat ook echt wat parels opleveren.. Ik voel het!

Tags: , ,

Divider

4 responses to “Gelezen in juli

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.