Beautiful Disaster (Beautiful #1) – Jamie McGuire

Geplaatst op 21 juli 2014 door Emmy in Boeken, Recensie / 3 Comments

Beautiful Disaster (Beautiful #1) – Jamie McGuireBeautiful Disaster Serie: Beautiful #1
| 2012
Aantal pagina's: 418
ISBN: 9781471115035
Uitgave: Paperback
Goodreads
three-stars

GOOD GIRL
Abby Abernathy doesn't drink or swear and she works hard. Abby believes she has buried her dark past, but when she arrives at college, ger dreams of a new beginning are quickly challenged by the university's walking one-night stand.

BAD BOY
TRavis Maddox, sexy, built, and covered in tattoos, is exactly what Abby needs - and wants - to avoid. He spends his nights winning money in a floating fight club, and his days as the notorious college Lothario.

IMMINENT DISASTER?
Intrigued by Abby's resistance to his charms, Travis tricks her into his life with a simple bet. If he loses, he must remain celibate for a month. If Abby loses, she must live in travis's apartment of trh same amount of time.

OR THE START OF SOMETHING BEAUTIFUL?
Either way, TRavis has no idea that he has met his match. Or that this is the start of an obsessive, intense relationship that will lead them both into unimaginable territory.

Koop Beautiful Disaster hier!

Ik val maar meteen met de deur in huis: Beautiful Disaster was totaal niet wat ik er van verwacht had. Toen ik het kocht, deed ik dat omdat ik hem al heel lang op mijn goodreads tbr pagina had staan (door andere bloggers) en omdat ik de kaft tof vond. Ik las niet eens de achterkant! Ik ging er – zelfs terwijl ik al begonnen was met lezen – gewoon van uit dat ik dit boek tof zou vinden, ongeacht de inhoud. Nou, helaas was het niet zo tof als ik gehoopt had. Echt hoor, een slecht boek is het absoluut niet, het is gewoon niet echt mijn type boek.

Abby vond ik op zich wel een interessant karakter, zeker toen er wat meer van haar verleden naar boven kwam.. Maar juist omdat ze zo’n verleden heeft, vond ik haar opeens echt een vaatdoek! De Abby in het begin is veel te onzeker en te lief.. Of zou dat allemaal een masker geweest zijn? En Trevis.. Dat moet een bad guy zijn? Ik vond hem gewoon een verschrikkelijke creep (misschien wel een hottie, maar nog steeds een CREEP). Ik snap niet dat de relatie tussen Abby en Travis goed kan gaan.. Ze verstikken elkaar. En onveilige seks promoten? Zo snel een volgende stap zetten in hun relatie? Eh.. NEE.

Dit boek heeft een hele boel frustratie bij me opgeroepen.. Ik weet nu in ieder geval dat ik sommige gebeurtenissen echt niet zou verwelkomen in mijn leven.. Haha.. Nou ja, ook fijn als een boek dat soort inzichten oplevert.

Ik heb erg veel moeite gehad met de eerste helft van het boek, waar er naar mijn idee erg weinig gebeurde… Maar toen er eindelijk wel wat actie in kwam, kon ik me veel meer vermaken tijdens het lezen. Toch kan ik niet zeggen dat ik uiteindelijk blij verrast was door het boek, daarvoor had ik er een te hoge verwachting van (die overigens totaal anders was).

Na het lezen van een aantal New Adult boeken, kan ik helaas alleen maar concluderen dat het niet echt mijn cup of tea is… Ik mis gewoon iets. Ik zou geen boeken afwijzen, maar toch weet ik dat ik mijn verwachtingen bij moet stellen. Hou je wel van New Adult, dan is Beautiful Disaster echt een aanrader en zal je wegzwijmelen bij de heren die een rol spelen in dit verhaal. Travis is namelijk, ondanks zijn badboy verschijning en rare karakter, toch een jongen waar je een zwak voor krijgt. Dus, laat je vooral niet tegenhouden door mijn teleurstelling! Omdat ik er uiteindelijk toch wat verrassende elementen in vond zitten en blij verrast werd toen de actie terugkeerde, geef ik het boek drie sterren. En eerlijk is eerlijk, ik ben wel benieuwd geworden naar de rest… Wie weet leer ik de personages dan toch wat beter kennen.

three-stars

Tags: , , , , ,

Divider

3 responses to “Beautiful Disaster (Beautiful #1) – Jamie McGuire

  1. Oh jee! Deze heb ik toevallig pas nog 2dehands besteld. Zit best wel te twijfelen om er dan in te beginnen. Een standaard YA maar onder gemiddeld uitgewerkt is best wel een beetje een let down. Eerst andere boeken lezen dus!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.