Gelezen in juli

Geplaatst op 31 juli 2015 door Emmy in Boeken / 6 Comments

Juli was een maand die voor mij in het teken stond van vakantie. Ik moest de eerste week nog werken, vierde mijn verjaardag, had een paar sollicitatiegesprekken, ging naar Londen en deed voor de rest vooral dingen die ik wilde doen. Ik heb daarom weer een aantal boeken gelezen, welke ik graag voor jullie op een rijtje zet.

IMG_0073

Ik las het eerste deel van de Millennium trilogie en werd aangenaam verrast door de spanning die in dit gedetailleerde verhaal zat. Vervolgens las ik een aantal new adult boeken deze maand. Onvoorwaardelijk was er daar een van, en vond ik erg leuk. Wacht op mij en De Behandeling (+ het herstel) waren beide tweede delen. Het eerste vond ik leuk, de behandeling deed me niet zo veel. Wat me wel veel deed was Spyglass en het boek Angel.

IMG_0074

Zoals jullie vast hebben gemerkt, ben ik helemaal verslaafd aan de Wicca serie, waarvan ik deze maand vier delen heb gelezen, namelijk De Heksenkring, Heksenbloed, Zwarte Magie en Ontwaken.

IMG_0075

Ik las aardig wat recensie-exemplaren, waaronder De Stem van de Zee, waar ik een vrij kritische recensie van schreef, De Prinses, die ik juist heel leuk vond en Pupil, het nieuwste boek van Julie Kagawa. Wist je trouwens dat ze naar Nederland komt? Over Pupil deed ik best lang, omdat ik in Londen niet zo veel heb gelezen. Voor Londen las ik Winner’s curse en natuurlijk eindelijk het afsluitende deel van de Larten Crepsley Saga: Brothers to the Death.
Niet op de foto staat De Blauwe Diamant, die ik heb doorgegeven aan Esmee.

IMG_0076

De laatste stapel al weer! Ja, ik lees elke maand weer lekker veel! Ik las het nieuwste boek van Van Goor, Dwaaleiland en vervolgens het dunne boekje van Michael Scott; Billy the Kid en de vampiers van Vegas & De Dood van Jeanne d’Arc. Tenslotte weer een new adult: Losing it en vervolgens twee boeken op mijn ereader: Morgen wordt vandaag en Oog om oog. Dit laatste boek zal in oktober verschijnen en is echt heel erg goed. Tot slot las ik eindelijk In de ban van de wolf en sloot ik de maand af met The Cage.

Kort gezegd kunnen we alleen maar concluderen dat het prima gaat met mijn reading challenge. Ik heb mijn doel van 175 al gehaald en heb hem verhoogd naar 250. Op naar augustus!

Tags:

Divider

6 responses to “Gelezen in juli

  1. Wauw wat heb je veel boeken gelezen, leuk! Ik twijfel nog een beetje of ik de Prinses ook ga lezen, misschien wel, maar vond niet alle boeken in die serie even leuk. Boek 3 (titel vergeten oeps) was nogal teleurstellend vond ik persoonlijk. Maar wie weet is deze leuker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.