Gelezen in september

Geplaatst op 30 september 2015 door Emmy in Boeken / 15 Comments

September is weer zo goed als voorbij, dus heb ik alle boeken die ik heb gelezen weer bij elkaar gezocht om een overzicht te maken.

Foto 28-09-15 11 50 40

Niet al mijn gelezen boeken staan er op en deze stapel is even hoog als mijn doel voor oktober.. dus dat moet goed komen! Dit zijn de boeken die ik heb gelezen met eventuele linkjes naar de recensies. Deze lijst is op volgorde van hoe ik de boeken daadwerkelijk heb gelezen volgens goodreads.

Gelezen in september:

Zoeker – Cate Tiernan
De schreeuwende wenteltrap – Jonathan Stroud
Penryn & het gevecht om hemel en aarde – Susan EeEmmy & Olivier – Robin Benway
Wild storm – Jennifer Brown
Onder de maan – Patricia Briggs
Paranormalcy – Kiersten White
Acid – Emma Pass
Ziel van vuur – Sophie Jordan
De vrouw die met vuur speelde – Stieg Larsson
Dagboek van een klotejaar – Saci Lloyd
Het vonnis – Michelle Gagnon
Ga voor mij – J Lynn
In het bloed – Patricia Briggs
Oorsprong – Cate Tiernan
Marionet – Aimée Carter
De Angstaanjager – Michael Grant
Big Sister Live – Patrick van Rhijn
The Invasion of the Tearling – Erika Johansen
De fluisterende schedel – Jonathan Stroud
Eclips – Cate Tiernan
Dreams of Gods and Monsters – Laini Taylor
Vuur en as – Sabaa Tahir

Misschien ook leuk om toe te voegen welke series ik momenteel kijk of heb gekeken: Ik keek in september seizoen 1, 2 en 3 van How I Met Your Mother, Seizoen 10 van Supernatural en een deel van het eerste seizoen van Teen Wolf.

Tags:

Divider

15 responses to “Gelezen in september

  1. Soms vraag ik me echt af waar jij zoveel tijd vandaan haalt om te lezen.. 😉 En ik ben heel benieuwd wat je van Marionet vond, dat boek staat al behoorlijk lang op mijn TBR!

    • Ik lees vooral onderweg. Als ik moet werken, ben ik bijna 4 uur onderweg.. dus dan gaat het wel snel. 😉 De recensie Marionet is van de week verschenen. 🙂

    • Haha ik heb de boeken vooral gewoon op een stapel gekwakt. Blijkbaar stapel ik toch wel tof. 😛 Ik lees vooral heel veel in het ov en kan heel snel lezen, dus dan wordt de stapel vanzelf erg hoog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.