New In | September

Geplaatst op 29 september 2014 door Emmy in Boeken, Haul / 16 Comments

Ook deze maand weer heb ik weer een gigantische stapel boeken weten binnen te krijgen. Echt, elke maand sta ik er weer verbaasd van en ben ik super dankbaar dat ik zo veel met mijn hobby bezig kan zijn! Natuurlijk wil ik ook deze keer weer mijn nieuwste aanwinsten met jullie delen. Naast de boeken die ik op het boekenfestijn kocht, ontving ik veel recensie-exemplaren, won ik een paar boeken en kocht ik er een paar! Ik weet dat jullie erg van dit soort blogberichten houden, dus bij deze! Verwacht weer veel foto’s, want geloof me maar dat de hele tafel vol stond toen ik alle boeken bij elkaar wist te scharrelen!

3

Het Derde Verbond van Liane Baltus, won ik via een twitteractie die zij opzette om haar boek te promoten. Ik vond er erg leuk om te horen dat ik het boek won! Ik ben erg benieuwd en hoop hem deze maand nog gelezen te hebben. (Ik schrijf blogjes vooruit, dus hij zit al in mijn tas om te beginnen).

Shadow van twee auteurs waar ik even te lui (ja, het is een zonde) voor ben om ze op te zoeken. Dit boek gaat over Voodoo en jullie weten wel dat ik wel fan ben van een beetje mystiek. Ik heb er gemengde dingen over gehoord, maar ben erg nieuwsgierig! Esmee kocht dit boek super goedkoop bij de Big Bazaar en ik kocht het over voor.. 4 euro ofzo? Voor zo weinig geld koop ik graag boeken van mijn wish list!

Shadowkiss, deel 3 van de Vampire Academie serie, nam ik over van mijn favoriete Watermeloen: Lilian. Ik heb deel 1 en 2 onlangs gelezen (in het Nederlands), maar ik vond het nooit zo’n probleem om tussen taal te wisselen. Dit was een mooie deal en zeg nou zelf: die cover is gaaf!

Een ander boek wat ik van Lilian overnam, is het derde deel van de Grisha trilogie: Ruin and Rising. Ik heb de andere delen in paperback en deze is hardcover. Maar MOOI en GESIGNEERD. GAAAAAAF! Woehoe. Ik ga deze in oktober lekker lezen!

1

Kijk deze enorme stapel boeken die ik mocht recenseren! Squeeee.

Het nieuwste deel van Julie Kagawa, De Duistere Fae. EN MIJN QUOTE STAAT ER IN. Feeeeest! Ik kijk enorm uit naar dit boek en ga er zo snel mogelijk in beginnen.

Ook kreeg ik Stormbrengers ter recensie. Dit is het vervolg op Changeling (wisselkind) wat ik eerder dit jaar las. Het jeukt echt om er in te beginnen, maar ik wacht bewust eventjes tot oktober. En dat is MOEILIJK!

Op Manuscripta kreeg ik Als ik blijf om te recenseren. Wat een ontroerend verhaal zeg! Van dit boek is al een recensie verschenen.

Ik kreeg zowel Wonderkind als Finale om te lezen, wat ik echt mega mega mega tof vind. Ik heb Wonderkind al gelezen, en hoop Finale snel open te kunnen slaan. (Is er een boek wat ik niet wil openslaan?)

Door een mailtje van Kelly kreeg ik de kans om Stof & Schitteringen te lezen, die al een hele tijd op mijn wishlist stond. En ik moet zeggen: hij is gaaf!

Ook kreeg en las ik de nieuwste hit in Nederland: De Labyrint Renner. Mijn recensie lees je hier, maar wisten jullie ook dat je dit boek nu ook kunt winnen?

2

Dat sommige mensen niets meer dan liefde in zich hebben, bewees een klasgenoot van me wel! Zij nam deze trilogie voor me mee, omdat zij ze anders weg deed. En lief dat nou net een trilogie zijn die ik al heeeeel lang wilde lezen: De trilogie van de zeven wateren. Dochter van het woud, Zoon van de schaduwen en Kind van de profetie

Ik hoop snel het eerste deel te kunnen lezen. Volgens mij zijn het ideale boeken voor als het buiten stormt.

4

Ook het creatieve vlak wordt deze maand niet vergeten. Vandaar de mooie kleurpotloden. Ahum.

Van dezelfde klasgenoot kreeg ik ook nog Celtic Iron-on Transfer Patterns dingen. Ik laat nog wel eens zien wat dat precies is.

Ik ontving ook 444 dingen om te tekenen. Dat boek is briljant. Ik ga het jullie snel laten zien. Jammer alleen dat het boek eerst verkeerd bezorgd was, maar gelukkig had ik een hele behulpzame buurman die alle moeite heeft gedaan mij te kunnen bereiken. Ja, er bestaan echte helden.

In datzelfde pakje zat ook Het enige echte sprookjes kleurboek. LEUK! <33333

En als laatste op deze foto zie je het boekje Hiep Hiep Haas, die ik ontving voor de kinderboekenweek. Altijd leuk natuurlijk. Door dit soort boekjes wil ik dat ik al een kind had. Kon ik leuk voorlezen.

5

En dan natuurlijk moet stapel boekenfestijn boeken die ik al eerder heb besproken. Ik noem ze nog kort even op: IJskoud, Geestesband, De Oceaan aan het eind van het Pad, Dwalen, Terug naar Inverness, Blessed en Alles is Breekbaar. Met allemaal heel erg blij! Dwalen, Alles is Breekbaar en IJskoud heb ik al gelezen… En ik moet zeggen: ik heb goede koopjes gedaan daar in Utrecht!

foto-8 kopie

Herinneren jullie je nog dat ik Het Levende Labyrint las van de bieb? En dat ik zei dat ik het boek nog graag wilde hebben? Eens in het jaar hebben we hier een enorme jaarmarkt waar allerlei kraampjes staan van oa. winkels en particulieren.. En ook de plaatselijke Bruna had boeken liggen… Het Botterseizoen zag ik, een aantal Harry Potters en nog wat YA die ik al had.. Maar toen zag ik hem: Het Levende Labyrint. Kon het zo zijn? Ja! Voor een schandelige twee euro vijftig kon ik het boek een nieuw tehuis geven. Heeeeeel fijn! Ergens heb ik nog de neiging gehad alle YA mee te nemen voor jullie.. Maar ik had koorts en wilde liever lekker naar huis. Door het boek toch een geslaagde middag.

Een ander boek wat ik meenam van manuscripta, was Wit als Sneeuw,ondanks dat ik het boek heel snel uit had, vond ik het wel weer heel erg spannend.

Wat ik daar ook meenam is een boek waar ik ook al heel erg lang naar uit keek: De Jongen uit het Woud van Jen Minkman. Het boek overtrof mijn verwachtingen en bood me weer de subtiele hint van mythologie.

En we zijn nog niet klaar, want ook ontving ik van Xander Hyperbool en nog wat. Erg grappig boekje vol hilarische elementen. Binnenkort kunnen jullie mijn recensie lezen!

Blues in F ontving ik als vooruitlees-exemplaar. Het verhaal leek me erg leuk, maar helaas vond ik het toch niet helemaal top. Dat zullen jullie binnenkort wel lezen op mijn blog. Ik had er veel meer van verwacht in ieder geval!

ENDGAME! Oh daar keek ik pas naar uit zeg! 7 oktober ligt hij in de winkel, en ik kan alleen maar zeggen: LEES HEM!

Tags: , , , , ,

Divider

16 responses to “New In | September

 1. Gaia

  Leuke boeken! Ik las de Trilogie van de Zeven Wateren toen ik een tiener was en vond hem toen erg goed (ben van plan om hem over een tijdje nog eens te lezen, om te kijken wat ik er nu van vind). Veel leesplezier met al je nieuwe boeken :)!

 2. Nicole

  Dat is zeker een enorme stapel. Maar wel erg leuk.
  Je hoeft je niet te vervelen. ๐Ÿ˜‰
  De creatieve/kleurboeken lijken me ook erg leuk.

 3. ALs je hier slechts รฉรฉn stapel van had gemaakt dan was het sowieso een waardige concurrent voor de toren van Pisa geworden. ๐Ÿ˜‰ Wat een leuke aanwinsten. Zelf ben ik ook in de watten gelegd de afgelopen maand, ik moet al die leuke boeken alleen nog even op de foto krijgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.