WIN | De Labyrint Renner

Geplaatst op 24 september 2014 door Emmy in Winactie / 25 Comments

Wat een super leuke week was dit.. Blogwijs dan, want mijn keelontsteking is NIET leuk. Maar om jullie te bedanken voor de vele leuke berichtjes op Expeditie BoekBlogginson (serieus, jullie enthousiasme is aanstekelijk) heb ik een winactie voor jullie!

EΓ©n van jullie mag ik namelijk blij maken met De Labyrint Renner! Hoe tof is dat! Hier kan je teruglezen wat ik er van vond. Natuurlijk is het helemaal leuk dat jullie nu het boek zouden kunnen lezen voor of vlak na het bekijken van de film, die vanaf donderdag in de bioscoop draait.

De labyrintrenner (Maze Runner, #1)

Wat moet je nou doen om kans te maken? Nou, niet veel!

* Volg Zon en Maan via bloglovin.

* Laat een reactie achter onder dit bericht dat je mee wilt doen. Overtuig me maar! πŸ˜‰

Delen via social media zal je kans vergroten. Tag mij uiteraard, maar gebruik ook de hashtag #LeesdeLabyrintrenner, zodat we de Labyrintrenner trending kunnen maken.

Deelnemen kan tot en met zaterdag 4 oktober, daarna kies ik een winnaar.

Tags: ,

Divider

25 responses to “WIN | De Labyrint Renner

 1. Hoi, Ik wil heel graag meedoen:) Ik volg je op bloglovin, en ik heb je bericht gelikes op FB en BL. Ik zou heel erg blij zijn als ik het boek win. Ik heb de boeken in het engels gelezen, en het is 1 van mijn favoriet series! Ik ben heel erg benieuwd naar de Nlse versie, en ook naar de film . Ik vind dat ze de perfecte acteurs/actrices hebben gekozen voor de karakters in het boek. Dus ik hoop dat ik je genoeg heb weten te overtuigen^^ Nu hopen dat ik win;) -Jyoti

 2. Tja, ik vind dat dit boek zich onderscheidt van andere dystopische boeken. Ook omdat de wereld heel anders is, maar ook omdat er een mannelijke hoofdpersoon in zit. Ik denk daarom dat deze serie ook leuk is voor jongens, en dat jongens zich beter kunnen identificeren met de hoofdpersoon. En tot nu toe heb ik nog niet echt een knaller van een dystopisch boek gelezen dit jaar, en ik ben er dankzij jouw recensie en die van Yara heel erg benieuwd naar! πŸ˜‰

 3. Ik heb dit boek nog niet gelezen, maar ben door alle recensies toch wel heel benieuwd geworden. Ik zat heel lang te twijfelen of ik het wilde lezen, maar de reviews en de beelden van de film hebben me zeker overtuigd dat het een goed boek moet zijn. En als ik het boek win kan ik het nog lezen en daarna naar de film gaan. Ook vind ik de cover van het boek super gaaf en ik ben heel benieuwd of het zich onderscheidt van alle andere dystopische YA boeken. Ik ben dus super benieuwd en enthousiast geworden over het boek en zou graag uitvinden of het aan mijn verwachtingen voldoet. Ik heb je post op fb gedeeld en geliked πŸ™‚

 4. Judith Veldhuizen

  oooh wat leuk dat wij deze nu kkunnen winnen. Ik zou hem graag willen winnen omdat dit boek me gewoon helemaal geweldig lijkt. Echt een boek om even helemaal de wereld om je heen te vergeten.

 5. Manon

  Enkele weken terug las ik de eerste pagina’s via bol.com. Direct werd ik enthousiast en wilde ik verder lezen…Maar helaas er bestaat zoiets als te weinig kastruimte en budgetzaken. Hoewel, te weinig kastruimte…Nee, als ik win zorg ik wel dat er indien nodig een nieuwe kast komt, speciaal voor dit boek. Al heb ik dan natuurlijk een excuus die weer verder te vullen πŸ˜›

 6. Ik ben ooit zelf verdwaald in een doolhof en kan jullie zeggen
  dat was geen pretje! De paniek sloeg toe, ’t zweet brak uit en
  ik kon alleen maar denken “Waar is de uitgang!”
  Ondanks dit wil ik heel graag het boek lezen dus ik ga nu de actie
  delen op Twitter! (@es2511)

 7. Volgens mij volg ik je overal en….. ik ga deze week naar deze film! Lijkt me apart om voor de verandering eens eerst de film te zien en dan pas het boek te lezen. Beetje omgekeerde wereld zeg maar in mijn geval. Verandering van spijs doet eten? πŸ™‚

 8. Monica

  Als ik je zou moeten overtuigen, krijg je een heel boekwerk op deze pagina dus laten we dat maar niet doen πŸ™‚ Daarnaast ben ik gewoon niet zo leuk en grappig dat ik iets kan verzinnen wat jij origineel genoeg vindt om te kiezen als winnaar. Ik ben beter in lezen πŸ™‚ X

 9. Anita te Gussinklo

  ik zou heel graag dit boek willen lezen dor de trailer van de film.
  Het lijkt me een superspannend boek.
  Heerlijk bij dit gure regenachtige weer.
  Ik volg en like je op Bloglovin en heb deze actie gedeeld op Facebook & twitter.

 10. Nynke

  Ik weet nooit of ik eerst het boek moet lezen of eerst de film. Ik ga toch altijd voor het boek. De recensies hebben me heel nieuwsgierig gemaakt.

 11. Beautyding

  Vet! Ik zou heel graag kans maken op het boek. Mijn vriendinnen hebben de hele serie al in het engels gelezen en waren er super enthousiast over. De boeken lijken me heel orgineel en spannend. Ik volg je via bloglovin, heel veel succes!

 12. Oe!!! Deze wil ik zo graag lezen! Ben onwijs benieuwd geraakt naar dit boek. Bovendien mag ik pas de film zien na het boek, dus moet ik dat maar heeeeel snel gaan lezen. Ik volg je volgens mij al een behoorlijk tijdje op bloglovin, maar zal dat voor de zekerheid even controleren. Ik kijk toch altijd gewoon rechtstreeks op je site ipv via BL. Oja, ik heb trouwens op dit moment ook een winactie op mijn site en moest aan je denken vanwege het vleugje magie op je site πŸ˜‰ Neem maar even een kijkje op mijn blog, dan weet je waar ik het over heb.

  Fijne dag! X Bibi(es boeken)

 13. Ik heb al van alles over dit boek gehoord, maar nog niet zelf gelezen (erg hΓ©?). Nu ik de kans krijg, neem ik die met beide handen aan! Ik volg je al! Voordat ik de film ga zien, moet ik het boek lezen (want het boek wint altijd!).

 14. Ilse Brinkhuis

  Lijkt me zo`n geweldig boek. Wil ook zeker met mijn 12 jarige zoon naar de film. Zou leuk zijn dat we het boek zouden mogen winnen. Kunnen we samen lezen. πŸ™‚

 15. Marjolein

  super leuk!!!! Ik word helemaal dol van iedereen die het boek en de film zo goed vind dat ik het natuurlijk wel zelf moet lezen! Winnen zou dus helemaal het einde zijn!

 16. Kim Mulder

  Je overtuigen? Hoe dan?
  Dit boek lijkt me gewoon heel heel erg gaaf, maar door een tikkeltje gebrek aan geld heb ik hem nog niet kunnen kopen. Jij noemt het een stoer boek, ondanks de minpuntjes, en dat zou wel eens heerlijk verfrissend kunnen zijn na alle romantische / lieve / sexy boeken.
  Dus ja, ik zou hem heel graag willen winnen (A)

 17. Wat leuk! Het lijkt me echt een fantastisch boek, over zowel de film als het boek heb ik al heel veel goeds gehoord. Het lijkt me super om dit boek te winnen! πŸ™‚

 18. Dit lijkt mij zo’n gaaf boek! Ik hoor iedereen over het boek of de film maar ik heb geen van biede gelezen of gezien en ik heb echt het idee dat ik was mis! Dus het lijkt mij super gaaf om dit boek te winnen zodat ik ook weer op de hoogte ben en omdat het mij gewoon een super gaaf boek lijkt!

 19. Catherine Stynen

  Ik heb een passie voor films & boeken, om niet te zeggen een gestoorde obsessie. Binnenkort wil ik de Labyrint renner gaan zien in de bioscoop, maar naar mijn mening moet je eerst (indien het een boekverfilming is) het boek gelezen hebben, zodat je een eigen beeld, eigen fantasie kunt creΓ«ren. Hopelijk is dat genoeg reden… πŸ™‚

 20. Margo Engelen

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen omdat ik erg nieuwsgierig ben sinds ik de film bij de reclame telkens voorbij zag komen. Het lijkt me een enorm goed boek. Helaas kan ik momenteel niet zelf het boek halen en dus zou dit een gouden kans zijn πŸ˜€

 21. Oeh ik ben nog net op tijd mwahah :D. Ik volgde je al op bloglovin. Ik wil de film echt heel graag zien want hij lijkt me heel tof maar daarvoor moet ik natuurlijk eerst het boek gelezen hebben. En daarnaarst lijkt het verhaal me origineel en wow, een JONGEN als hoofdpersoon, dat is nieuw. Daar ben ik heel benieuwd naar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.