Boekenfestijn Utrecht Haul

Geplaatst op 6 september 2014 door Emmy in Boeken, Haul / 24 Comments

Zoals jullie vats wel hebben vernomen, is er dit weekend weer het boekenfestijn. Ik kocht 8 boeken voor 46,92 waarvan een boek niet voor mij is, maar voor Joany. De andere 7 boeken die ik heb gekocht waren allemaal boeken die ik graag wilde hebben.. Dus ondanks wat anderen zeiden vond ik het een geslaagde middag samen met Joanne! Ik heb voor mezelf de volgende boeken meegenomen:

Alles is Breekbaar – Neil Gaiman €6,99

De Oceaan aan het einde van het Pad – Neil Gaiman €7,99

Ijskoud – Richelle Mead €6,99

Geestesband – Richelle Mead €3,99

Dwalen – Becca Fitzpatrick €4,99

Blessed – Tonya Hurley €2,99

Terug naar Inverness – Diana Gabaldon €5,99

foto-7

Voor de verandering dus voornamelijk Nederlandse titels, in plaats van Engelse. Ook wel eens leuk, maar wel wat prijziger! En over een paar maanden is het boekenfestijn weer in Eindhoven, dus wie weet wat ik daar weet te scoren. Want boeken he… Die heb je nooit genoeg!

Tags: , , , ,

Divider

24 responses to “Boekenfestijn Utrecht Haul

  1. Wat gaaf dat je De oceaan aan het einde van het pad hebt gevonden! Die wilde ik ook wel maar heb hem zelf niet gezien :p Dat andere boek van Neil Gaiman had mn ma nog gekocht. Die uigaves zijn zo mooi <3 Nu alleen Coraline nog in die uitgave en dan hebben we die reeks compleet 🙂

  2. Op deze blogpost zat ik al te wachten 😀 (nieuwsgierig, wie, ik?)
    Ik hoop echt zo hard dat Blessed er binnen 20 dagen nog is, alleen al voor die prachtige cover wil ik ‘m hebben. En jouw VA-covers zijn wel veel mooier dan de uitgave die ik heb (Kruidvat). Goeie buit!

    • Daarom wilde ik ook graag deze.. Door Ellis ben ik die covers toch gaan waarderen en tja.. als je ze dan tegenkomt (A). Ik ben ook heel benieuwd hoe het verder gaat, want velen zijn er erg enthousiast over. Ik duim voor je dat blessed er nog ligt! Ik kijk er nu al naar uit jouw buit te zien.

  3. Leuke boeken! Neil Gaiman wilde ik ook wel, alleen heb ik die niet gevonden! De Vampire Academy boeken had ik ook nog gezien, alleen was ik naar op zoek naar de omnibus van deel 4 t/m 6. Ik vond het Boekenfestijn ook totaal niet tegenvallen, het was juist zo leuk! Ik had een enorme stapel boeken bij de YA- en kinderboeken in mijn karretje gedropt en de rest was ook ontzettend leuk, ik ben zelfs 2 keer geweest!

  4. Eigenlijk ken ik aleen die boeken van AV en het boek van de oceaan. Ik heb de boeken van AV niet gezien dit keer, maar Dwalen heb ik nog wel even vast gehad!

    • Mijn voorkeur ligt altijd op de eerste of tweede dag (donderdag of vrijdag), omdat het dan gewoon een stuk rustiger is! Soms ga ik wel in het weekend, maar dan is het meteen zo druk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.