Simon en Praag

Geplaatst op 15 februari 2016 door Emmy in Persoonlijk / 8 Comments

Deze week had ik voorjaarsvakantie of, zoals ze dat in Brabant noemen, carnavalsvakantie. Ik dacht: yes, ik ga niks doen, maar het werd; laten we al deze dingen doen!

Maandag:

Mijn ‘ik ga niksen en illustreren en schrijven’-maandag veranderde in een maandag met een toffe afspraak. Waar en wat ga ik natuurlijk nog niet verklappen, want dat is een leuke verrassing. Nou ja, ik heb er grote vertrouwen in dat het leuk gaat worden. Hopelijk binnenkort meer.

In de trein naar deze afspraak las ik in Magnus Chase en thuis had ik het boek Daan & Nadia in mijn bezig. Verder deed ik niet zo veel. ’s Avonds was er Dungeons & Dragons, gelukkig.

Dinsdag:

Vandaag voelde ik me een beetje gestrest. Ik zou woensdag weggaan en voor mijn gevoel moest ik nog heel veel doen van mezelf. Wanneer leer ik dit nou af?! Ik pakte mijn spullen in, las Magnus uit uit begon in de trein naar papa in Winter.

Verder blogde ik, want ik wilde wel dat er de komende dagen wat online zou verschijnen. Toen ik onderweg was, kreeg ik een appje van mijn vriend met pakketjes voor mij. Eentje was een teruggestuurde winactieprijs. Ik kon wel janken.. wat had ik verkeerd ingevuld?! De andere bevatte Stilte en Finale, van uitgeverij Moon. Nu heb ik de serie compleet in de nieuwe serie en dat vind ik heel mooi. De oudere boeken ga ik ruilen.

Woensdag, donderdag en vrijdag

Vakantietijd! Mijn verslag van mijn reisje naar Praag komt binnenkort online. Ik las er heel veel, want ik las Winter en Gerechtigheid uit. Dat niet alleen, ook las ik Nodig en The Killer Contract Agency. Ook begon ik aan Stad van Schepen. Vrijdagavond werden we laat thuisgebracht door taxi, want de bussen reden niet meer.

Ik kocht de mooiste boekenlegger ooit in de burcht van Praag.

Zaterdag:

Foto 13-02-16 12 01 04 (2)

Deze kreeg ik van Ellis. ZO LIEF.

Ik wilde zaterdag ook heel veel doen, maar ik was moe en bleef tot half 10 in bed liggen. Toen had ik hoofdpijn. Ik deed boodschappen en werkte een aantal dingen van mijn to do list af.. Maar niet precies wat ik wilde doen. Wel kreeg ik post;Β het vriendenboek voor grotere mensen enΒ Drie vrienden, een huis. ’s Avonds keken we een aflevering van Supernatural en natuurlijk Wie is de mol.

Foto 13-02-16 16 00 34

Verder ben ik achter de schermen natuurlijk lekker bezig met Zon en Maan. Zo ben ik nog steeds actief bezig met SEO, wat ik lastig, maar wel heel interessant vond.

Foto 13-02-16 13 23 38 (1)

Yes, we hebben bijna alle supernatural mystery mini’s compleet. Maar goed ook, want die van Harry Potter komen er binnenkort aan. Nu wil ik nog een aantal grote van Supernatural, natuurlijk.

Foto 13-02-16 13 23 45 (1)

Dit zijn de dubbele, die gaan we verkopen.

Zondag:

Foto 14-02-16 11 48 23

Vandaag was het tijd voor de boekpresentatie van Simon! Maar voor het zover was, besloot ik eerst met Katja af te spreken. In de trein naar Utrecht (ik moest omreizen) begon ik in Simon vs de verwachtingen van de wereld. Eenmaal in Utrecht ontmoette ik Katja. Wij zijn met iets bezig waar we nog niks over gaan vertellen, maar zelf zijn we er heel enthousiast over. We aten kroketjes en vertrokken samen naar het Colofon, waar de releaseparty was.

Foto 14-02-16 14 20 58 Foto 14-02-16 15 27 56 Foto 14-02-16 15 32 38 Foto 14-02-16 15 40 15 Foto 14-02-16 16 01 53

De releaseparty was erg geslaagd. Er was een paneldiscussie (daar hou ik van), er waren taartjes en er was een skypegesprek met Becky Albertalli. Serieus, zijn is ZO schattig. Ik wil haar adopteren. Ze had ook een valentijnskaart voor ons gemaakt. Echt lief.

Na het event ging iedereen weer vrij snel weg. Ik heb lang niet iedereen kunnen spreken die ik wilde spreken, maar ik vond het wel heel leuk om Lisette (zo heet je toch?) te ontmoeten. Ze kwam naar me toe en zei dat ze fan van me was. ZO LIEF. Ik heb haar een knuffel gegeven. Want knuffels.

Bedankt Blossom Books voor de leuke middag!

Na een gezellig treinreis en een koude fietstocht (waarom had ik ook al weer mijn handschoenen uit mijn tas gegooid?), was ik lekker thuis. Ik keek een aflevering van Shadowhunters (ik blijf toch doorkijken) en deed eigenlijk niks meer.. Terwijl ik nog veel wilde doen. Oeps.

Morgen ga ik lekker aan de slag met illustraties, mijn blog en werk. Ok, dat klinkt raar, want het is allemaal mijn werk. Jullie snappen me wel.

Gelezen: Magnus Chase, Winter, Nodig, The Killer Contract Agency,

Nog bezig: Stad van schepen en Simon vs de rest van de wereld.

Nieuwe boeken: Het vriendenboek voor grotere mensen, Drie vrienden, een huis, Stilte, Finale,

Ga ik komende week lezen: Simon uitlezen, het middernachtspaleis, Staal & stormweer, frostfire en A darker shade of magic.

Een vrij kort dagboek deze keer, want Praag laat ik in een ander blogje zien en verder is mijn hoofd nog best wel druk. Maar dat komt wel goed. Tot volgende week, met onder andere YAA en een paar vrije dagen (om thuis te werken).

Tags:

Divider

8 responses to “Simon en Praag

  1. Lisette

    Nadat je hebt gezegd dat je mij geknuffeld hebt zeg je : want knuffels. Want knuffels wat ? Komt er nog iets achter of niet of ben je gewoon gestopt met de zin πŸ˜‰

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.