Reminder: Blogs in de spots

Geplaatst op 10 februari 2016 door Emmy in Blogspiratie / 3 Comments

blog in de spots

Misschien herinner je het nog, misschien zie je het nu voor het eerst en misschien denk je ook wel ‘oh, was ik dat bijna even vergeten!’ Geen nood, want daarom een reminder.

Zoals jullie misschien wel weten, begon ik enkele weken terug met Blogs in de spots. Ik wil met mijn blog ook heel graag een podium bieden voor andere boekbloggers; omdat ik denk dat we elkaar kunnen helpen om te groeien. De blogcommunity zit vol met behulpzame mensen, maar vooral ook met mensen die meer aandacht en waardering verdienen voor hun blog. Daarom blogs in de spots!

Ondertussen zijn er al een aantal nominaties binnengestroomd, maar nog lang niet voldoende! Ik wil echt een goede afspiegeling kunnen maken, daarom vraag ik jullie om alsjeblieft wat bloggers te nomineren. Al nomineer je er maar één voor één categorie. Al nomineer je je favoriete blog in drie verschillende categorieën. Het enige wat ik echt wil weten is wie jij in de spots wil zetten.

Kan boekbloggend Nederland rekenen op jouw stem?

Ga dan HIER naar het formulier.

Eind februari maak ik de drie meest genomineerde bloggers van elke categorie bekend en deel ik de mooiste motivaties.

Tags:

Divider

3 responses to “Reminder: Blogs in de spots

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.