Dagboek: Ik weet eigenlijk even geen titel?

Geplaatst op 5 juni 2017 door Emmy in Persoonlijk / 12 Comments

Het was warm afgelopen week.. en ik heb lekker veel gewerkt, maar ook veel gelezen. Ik vertel je graag hoe en wat.

Maandag

Vandaag heb ik eindelijk weekend. Mijn man is jarig en we zijn beiden thuis. Door de hitte doe ik heel rustig aan en neem ik me voor vooral te gaan lezen. Buiten verbrand ik alleen maar en ik heb echt last van het benauwde weer… Binnen kijken we een beetje tv, lees ik wat en is er weer eens drama in de boekblogwereld. Echt… Het houdt niet op, niet vanzelf…

’s Avonds hebben we weer D&D en dat is weer gezellig. Volgende week extra lange sessie; yes!

Dinsdag

Vandaag zou ik eigenlijk eerst een workshop hebben en dan even bij de inname moeten werken, maar alles wordt omgegooid. Het gevolg; ik zit de hele dag op jeugd. Ik heb lekker kunnen opschieten met een aantal opdrachten en lekker wat mensen kunnen helpen. Heerlijk!

Mijn nieuwe mattie. Ik vind hem zo cute.. Ik wil er later ook een!

’s Avonds lees ik lekker.

Woensdag

’s Morgens breng ik een hele berg pakketjes weg en daarna lees ik nog even. Dan ga ik naar mijn werk en het is lekker druk! Eindelijk! Volgens mij is het nog steeds niet mega druk (als ik mijn collega’s mag geloven), maar wel mijn drukte woensdag tot nu toe. Ik geniet echt van alle vragen en het kunnen helpen van al die kinderen en hun ouders.

’s Avonds lees ik lekker; wat een fijne dag!

Donderdag

’s Morgens race ik naar de action om wat spulletjes te scoren en daarna doe ik ook wat andere boodschappen en breng ik bestellingen weg. Thuis lees ik, ruim ik op, schrijf ik blogposts (af), maar ik veel foto’s en ontvang ik pakketjes oh en ik maak een nieuwe header voor Eline en nieuwe kaarsenlabels. De andere ontwerpen die ik vandaag wilde maken lukken niet; ik voel me namelijk niet helemaal lekker en nogal gehaast. ’s Avonds doe ik dan ook rustig aan; lezennnn!

The making offfffffff.

Vrijdag

Ik lees wat voor ik aan het begin van de middag wegga voor werk. ’s Avonds ga ik naar Eindhoven om John Flanagan te ontmoeten. Door files is hij later en het is warm en druk in de boekhandel. Tegen de tijd dat ik thuis ben heb ik zware koppijn en ben ik op. Maar het was het waard.

Ik krijg deze toffe pet!

Na meer dan een uur wachten is hij er. YAY! Nu nog wachten in de rij.. Zo veel blije tieners!

Met John!

Zaterdag

Vandaag werk ik. Het is een beetje rommelen, maar daardoor wel een fijne dag.. Vooral omdat ik heel veel hoofdpijn heb.

Ik kon eindelijk de inhoud van de Celebreate Books Box laten zien! Ik had hem namelijk al een week in huis door het inpakken! Yay, zo blij mee!

Moooooi.

Zondag

Yay! Vrij! Rob gaat ’s morgens naar de rommelmarkt; ik ga bloggen en Outlander kijken. Yummie! Heerlijk om even vrij te zijn. Komende weken moet ik veel werken, soms zelfs alle dagen van de week.. Dus elke dag vrij is nu genieten.

’s Avonds worden er weer kaarsen gemaakt en kijk ik One Love Manchester. Zo mooi!

Gelezen

Ik nam me voor om op maandag minstens één boek uit te lezen. Uiteindelijk werkte ik meer dan ik zou willen, maar ik las toch Rebel Spring uit. Op dinsdag begin ik in de verhalenbundel Rags & Bones, welke ik woensdagmiddag voor werk uitlees. Ik vind hem niet zo leuk als ik had gehoopt. Daarna begin ik in De vergiftigde gave. Ook ben ik nog bezig in Fraya’s riten. Beiden lees ik op woensdagavond uit. Ik leg Zoeker klaar voor donderdag. En die lees ik dan ook. Daarna begin ik aan Een goede kans.

Op vrijdag herlees ik Cinder.

Daarna begin ik in Summer days & Summer nights, maar deze ga ik rustig verhaal voor verhaal lezen. Ik begin ook in Hof van vleugels en verwoesting. Ik ben lekker bezig met herlezen, he?

Op zondagavond lees ik deel 1 en deel 2 van de Darren Shan Manga. Ik Hof van Vleugels en Verwoesting en Summer days & Summer nights ben ik nog bezig. 9 boeken gelezen en nog in 2 bezig. Prima!

Nieuwe boeken

Op maandag krijg ik eindelijk mijn gemiste pakketjes binnen. Daar zit onder andere een exemplaar van The Hate U Give in. Dit boek heb ik al gelezen voor de blogtour en ik vond hem zo indrukwekkend. Echt een aanrader.

Ook krijg ik al zeven boeken van mijn bestelling binnen, maar die laat ik binnenkort in een aparte haul zien. Verder krijg ik Hof van Vleugels en Verwoesting binnen, waar ik meteen in begin. 9 nieuwe boeken. Oeps. Eh.. laat ik maar weer lekker veel gaan lezen, he?

Blogposts

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

12 responses to “Dagboek: Ik weet eigenlijk even geen titel?

 1. Ik vind het altijd leuk om je blog posts te lezen, al lat ik niet altijd een reactie achter. Ik lees zelf geen Nederlandse boeken eigenlijk, alleen maar Engelse, maar nu ik jouw blog een tijdje volg vind ik het interessant te zien hoe er ook een Nederlands boeken community is en daar wat meer over te leren.

  Het was echt warm deze week. Die knuffels kat is zo schattig! Klinkt wel leuk jouw baan. Ik heb ook een tijdje ook D&D gespeeld, maar ben er voor nu even mee gestopt. Wat voor sessie spelen jullie en wat voor character ben jij?

  Ik heb zelf de grijze jager serie niet gelezen, maar mijn zusje wel en die was er altijd erg positief over.

  • Ik speel in mijn wekelijkse groep een Angel paladin en in mijn andere groep – waar we modern spelen – een mens fast hero. 🙂 We spelen het al jaren; heerlijk!

 2. Andrea

  Wat een tof ontwerp voor de Camp Halfblood kaars. Citronella komt goed van pas deze tijd van het jaar 🙂 En heel cool dat je John Flanagan hebt ontmoet! Ik moest trouwens snel doorscrollen over de foto van de CB box, want ik heb de mijne nog niet binnen 🙁 Maar ja, dat kon jij ook niet weten. En ik had er geen erg in dat die foto in je dagboekje zou staan (logisch natuurlijk, dus een beetje “duh!” van mij 😉 ) Ook heel leuk om te lezen over je werk 😀

 3. Wat leuk dit dagboek, ik zie het voor het eerst (shame) maar zo leuk om te lezen. Jeetje meid hoofdijn dat snap ik, je moet bijna scheel zien, mede door lezen. Veel boeken hoor, knap en je werk leuk. Je mattie is geweldig, bijzonder, Fijne nieuwe week)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.