Bookish Summer Swap

Geplaatst op 29 mei 2017 door Emmy in Boeken / 18 Comments

Wat een weertje he, de afgelopen week? Zon, zomer en vast heel veel leesvoer voor iedereen. En gelijk heb je, want wat is er nu lekkerder dan in de zomer lekker lezen? Het leek mij dan ook heel tof om de zomer in te luiden met nieuw leesvoer. Verrassend leesvoer, of juist iets wat je al heel lang wilde hebben.

Naast de lootjes tijdens de Boekenadventskalender in de winter, leek het me leuk om ook eens een zomereditie te maken, waarbij je iemand een zomers leespakket toe gaat sturen, en er zelf ook een terug krijgt!

De afspraken

 • Als je jezelf opgeeft, dan doe je ook gewoon mee.
 • De waarde van je pakket ligt tussen de 15 en de 20 euro (je kiest zelf of je verzendkosten daar bij zitten, maar als je denkt; oh ik doe 15 euro en dat is inclusief verzendkosten, dan kan je je afvragen of dat wel zo eerlijk is.. snappie?
 • Het thema is zomer (mocht je niet weten hoe je hem versierd of inpakt).
 • Denk aan leuke extraatjes als boekenlegger, toffe kaartjes, leuke recepten, iets lekkers (ijsjes gaat helaas niet lukken)
 • Het pakket bevat minstens 1 boek (van het verlanglijstje van de ander)
 • Schrijf bij je lijstje; 1. Je naam . 2. Je adres. 3. Je voorkeur qua taal. 4. Tweedehands ja/nee 5. Iets over jezelf (of dingen die je leuk vindt) en 6. Een aantal boeken op je verlanglijstje.
 • Laat het weten als je je pakket hebt ontvangen.

Meedoen? TOF! Ik heb er al super veel zin in! Mail voor 20 juni naar emmy @ zonenmaan.net (ovv Bookish Summer Swap), zodat ik daarna zo snel mogelijk de lootjes in kan voeren. Je hebt vervolgens de hele maand juli om je pakket samen te stellen en te versturen.

Gaan jullie meedoen?

Tags:

Divider

18 responses to “Bookish Summer Swap

 1. Goh, ik heb eigenlijk wel zin om zo’n pakketje samen te stellen maar de verzendkosten naar Nl zijn jammer genoeg zo hoog. Ik kan de boeken natuurlijk wel rechtstreeks laten leveren maar dan kan ik er geen leuk pakketje van maken én dat is natuurlijk deels de charme van zo’n swap. Ga er dus nog even over nadenken en opzoeken wat de interessantste verzendoptie zou zijn.

 2. Joanydvv

  Wat een leuk idee! Ik ga me opgeven. Heb helemaal zin om een leuk pakketje samen te gaan stellen voor een mede boekenworm

 3. Ja leuk! 😀
  Ik vind de boeken advent swap ook erg leuk om aan mee te doen, dus doe nu ook graag mee.
  Zomer is weer eens een ander thema
  Ik heb je een e-mail gestuurd.

 4. Super leuk, ben alleen bang dat ik op het moment dat de swap gaat gebeuren, ik op vakantie ben. Dat is dan ook weer niet leuk voor de ander. Te vroeg iets krijgen is nog oké, maar te laat is niet leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.