Dagboek: Begonnen in die nieuwe functie

Geplaatst op 29 mei 2017 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Deze week is het officieel begonnen; naast mijn werk bij de inname, werk ik nu ook op de jeugdafdeling. Deze week begon ik daar echt officieel mee en wat is het toch leuk: kinderen helpen, ouders helpen.. echt tussen de boeken zitten. Ondanks het warme weer heb ik er ontzettend van genoten!

Vinden jullie watermeloen ook zo lekker?

Maandag

’s Morgens moet ik werken in Rosmalen en eenmaal thuis rommel ik wat aan voor ik naar bijles ga. Daarna ben ik bezig met kaarsen en mijn blog.

Dinsdag

Vroeg op vandaag! Vandaag beginnen namelijk mijn kantooruren en ik begin meteen met een overleg. Daarna is er nog niet zo veel voor mij om te doen, dus het enige klusje wat ik wel kan doen (in indesign) mag ik thuis afmaken. De rest van de middag ben ik aan het lezen en bezig met de kaarsen.

Woensdag

Op woensdag heb ik een lange maar leuke dag. ’s Morgens spreek ik af met schrijfster Oli Veyn (ik ben zo benieuwd naar haar boek!) en medewerker van de bibliotheek MB Marieke. We hebben samen YA events georganiseerd en het leek ons gezellig om nog eens af te spreken. Zo lief, als bedankje kregen we nog chocolade en een boekenbon. Altijd nice!

Daarna moest ik richting mijn werk, maar wel heel langzaam want ik had nog meer dan een uur extra. Ik at kibbeling en begon in mijn boek.

Werk was leuk, want het is op de jeugdafdeling en dan mag ik eindelijk mensen helpen. Om 6 uur was ik klaar en begon ik aan de weg naar Rhenen om de auto op te halen. Ik had pas om 18.25 de trein en toen miste ik mijn aansluiting omdat ik dacht dat als ik uit en in zou checken ik wel gratis zou kunnen reizen. Spoiler: niet dus. Nou ja, het is niet anders. Mijn volgende trein had echter vertraging, waardoor ik mijn aansluiting miste en pas om kwart voor 9 bij mama was. Pffff.

Even een stukje voetbal kijken en toen naar huis, waar ik rond kwart over 10 was.

Rob ging nog film kijken, maar halverwege kroop ik naar boven.

Donderdag

VEEEEEL KAARSEN.

Om 9 uur reed ik met een volgeladen busje kaarsen (meer dan 200!) weg uit Den Bosch. Ik haalde Esmee op in Breukelen en samen reden we door naar Sandra van Celebrate Books. Vandaag zouden we met een groepje gaan helpen inpakken. 6 uur, vele dozen, koekjes en liters zweet later was alles ingepakt en klaar voor verzending.

Ik breng Esmee terug naar het station en rijdt dan weer naar huis.. waar ik uitgeput op de bank val. Ik ga super vroeg slapen.

Vrijdag

Vandaag moet ik weer werken, maar dan in het centrum.

Zaterdag

De hele dag werken… Pffff, het is wel warm he?

Ik ben echt trots op alles wat ik voor Celebrate Books mag ontwerpen.

Het is warm.

Zondag

Vandaag ruimen we het hele huis op want Rob viert vanmiddag zijn verjaardag. Ik moet helaas ook even werken, maar mijn allerliefste collega stuurt me eerder naar huis. TIJD VOOR TAART.

Na 7 dagen werken (oke, een dag inpakken maar dat was ook intensief) vind ik het wel even welletjes. Phoe.

Ik ben echt dol op hoekjes in mijn boekenkast.

Gelezen

Deze week heb ik veel minder gelezen. Ik ben ‘s avonds vrij moe door de warmte en ik heb natuurlijk sowieso een drukke week gehad.

Op dinsdag lees ik De Kids of Appetite uit, waar ik voor mijn doen best lang over gedaan heb. Op woensdag zit ik echter weer in een leesflow en knal ik Gouden Zoon er doorheen in de trein en wachtend op mijn werk.

Ik lees de nieuwe WItch en ook nog Schemerzone en If I Should Die. Ik ben nog bezig in Fraya’s riten.

Vier uitgelezen boeken dus en nog bezig in een. Best prima. Eigenlijk mag ik niet klagen…. al heb ik wel weer veel nieuwe boeken toegevoegd aan mijn TBR. Oeps.

Nieuwe boeken

Deze week heb ik weer een flink aantal boeken mogen toevoegen aan mijn kast. Allereerst een pakket met drie jeugdboeken die dit jaar opnieuw verschijnen die ik heb ontvangen van schrijver Gerben Graddesz Hellinga: Moord in de rocky mountains, De gouden Jaguar en Verraad in Texas. Volgens mij zijn het echt stoere avontuurlijke jongensboeken en ik ben erg benieuwd wat ik er van vind.

Ook kreeg ik twee boeken opgestuurd van Robert Bijman: De Anumoria Initiatie en De Eldurea Deceptie. Ik ben erg benieuwd naar deze boeken en Robert heeft ze op hilarische wijze gesigneerd!

Op Hemelvaartsdag heb ik geholpen met inpakken bij Celebrate Books. Het voordeel was meteen dat ik mijn junibox mee kon nemen. Ik ga natuurlijk niks spoilen, dus welk boek er in zat, vertel ik een andere keer.

Zes nieuwe boeken… ik mag weer flink aan de leesbak!

Blogposts

Tot volgende week!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: Begonnen in die nieuwe functie

  1. Ik was daarstraks met mijn schoonzusje naar de gynaecoloog om mijn aanstaande metekindje te bewonderen en nu ligt er een postpakket op me te wachten bij de buren. Nog eventjes braaf wachten tot er daar iemand thuis is. Langs één van mijn fietsroutes zitten deze periode heel wat wilde konijntjes. Ik heb steeds zin om er eentje mee te nemen in mijn fietszak vermits ze er zo schattig uitzien. Jammer genoeg zijn ze ook super snel dus dat vangen zou nog een probleem kunnen worden.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.