Juni Young Adult Releases

Geplaatst op 31 mei 2017 door Emmy in Boeken / 17 Comments

Het is alweer het einde van de maand en dat betekent dat ik weer een overzicht heb gemaakt met Young Adult releases van juni. Wederom heb ik zowel Nederlandse als Engelse boeken bij elkaar gezocht en als je op het omslag klikt, krijg je mee informatie.

Nederlands

Talon Saga 4 - StrijderThe Lunar Chronicles 4 - WinterThe glittering court13 minutenIJs als vuur

Jaaaaa ik kijk zo erg uit naar The Glittering Court! Ook van Strijder en Winter word ik heel erg blij. Deze laatste ga ik scoren bij Van Piere om een pin te krijgen! Niceeee!

Het lotInktVerrader van de troonAristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universumBrieven aan de duisternis

Inkt! Verrader van de troon. Aaaaaaah zo veel mooie boeken! Het is weer een echte topmaand op het gebied van Young Adult en daar kan ik alleen maar blij mee zijn.

MagischFataalTot in de doodAl het moois is niet verlorenVoorlopers

Veel stoere boeken ook deze maand. Magisch lijkt me heel tof.. Ik ben benieuwd naar de korte verhalen.

Te waar om mooi te zijnLuotisade 2 - Gruwelen des verraadsDe Vrouwe van Myrdin

 

Engels

Harry Potter and the Philosopher's Stone - Slytherin EditionHarry Potter and the Philosopher's Stone - Slytherin EditionSaints and MisfitsOne of Us is LyingNow I Rise

Ik wil de special Slytherin hardcover editie ZO graag. (alle huizen zijn natuurlijk beschikbaar!) En ik kijk ook enorm uit naar Now I Rise. Boek 1 vond ik erg goed.

Our Dark DuetEvery Last WordThe Fallen KingdomThe Names They Gave UsRemind Me How This Ends

Our Dark Duet! The Fallen Kingdom. Echt, op YALC ga ik vast los. Help.

Disney Twisted TalesMarvelThe Hundredth QueenHauntedSong of the Current

Deze boeken klinken allemaal tof.

Het wordt weer een volle maand, want er komen allemaal boeken uit die mij heel erg tof klinken. Gelukkig kan ik de Engelse allemaal opsparen voor YALC!

Naar welke boeken kijk jij het meeste uit?

Tags:

Divider

17 responses to “Juni Young Adult Releases

 1. Wauw, wat een prachtige boeken komen er weer uit. Fataal, Brieven aan de Duisternis en Te waar om mooi te zijn staan zeker op mijn lijstje. Net zoals de New Adult 9 november van Colleen Hoover.

 2. Andrea

  Ik vind dit altijd weer een leuk post ๐Ÿ™‚ Ik kijk uit naar Winter (morgen even bestellen bij de boekwinkel ivm de pin) en ik ben heel benieuwd naar Magisch. En ik kon het niet laten, ik heb de Ravenclaw editie van Harry Potter besteld ๐Ÿ˜€ Ik moet Sneeuw als as nog lezen, maar ik verwacht dat ik die goed ga vinden, dus IJs als vuur kan er dan gelijk achteraan.
  Van twee boeken had ik nog niet gehoord, maar die zien er interessant uit: Luotisade en de Vrouwe van Myrdin. Eens even kijken of het wat voor me is ๐Ÿ™‚

     • Het zal vast even duren, want ik heb hem pas gisteren gekocht via book depository… Maar het wachten wordt vast beloond!

     • Andrea

      Oei! ๐Ÿ™ The Book Dep is vaak goedkoop, maar het duurt altijd wel lang. Het wachten wordt zeker beloond! ๐Ÿ˜€ Amazon was snel dit keer ๐Ÿ™‚ Maarrr… door die leuke weetjes achterin wil ik nu eigenlijk ook de andere edities. Misschien koop ik daar een keer de paperbacks van ๐Ÿ˜‰ Ik krijg al een aardige verzameling van HP uitgaven, vooral van boek 1 ๐Ÿ˜€
      Ik heb ook echt zin om de hele serie weer eens te herlezen, maar er zijn zoveel andere (nieuwe!) boeken die ik eerst wil lezen. Dus dat gaat haast met kerst worden of zo ๐Ÿ™‚

     • Andrea

      Ikr! ๐Ÿ˜€ Echt, hรจ? Wat doen ze onze portemonnee aan? :-p
      Als je wilt weten of het de moeite waard is om ze allemaal te sparen:
      Achterin staat 1 blz over The sorting, 3 blz met een quiz over alle houses, een illustratie en 3 blz over JKR Ik denk dat dit bij alle uitgaven hetzelfde is. En er is ook 1 blz over de Ravenclaw common room, 1 blz per persoon over Luna, Myrtle, Lockhart, Flickwick en 1 blz over the house cup.

     • Ah tof! Ik ben benieuwd wat er in Slytherin staat! Overigens had ik vroeger een klasgenoot die de eerste delen verzamelde van elk land waarin hij geweest is.. ook tof! Misschien…ooit.

     • Andrea

      Heel tof idee! Ik ben ze niet heel fanatiek aan het verzamelen, maar het is nog niet te laat ๐Ÿ˜‰

 3. Eerlijk gezegd zit er in dit lijstje niet echt iets voor me bij, maar ik kijk wel uit naar ‘Tussen de sterren’ en ‘High Rise’, maar beide vallen denk ik onder de volwassen boeken ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.