Dagboek | Stemmen en heel veel leeszin

Geplaatst op 20 maart 2017 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Sorry alvast voor de foto’s… die wilde vandaag niet helemaal lukken. Maar mijn weekoverzicht is er weer.. Kijk je mee?

Maandag

Vandaag start ik rustig op. ’s Middags geef ik bijles en ’s avonds hebben de weer Dungeons & Dragons.

Dinsdag

Vandaag had ik een lange, intensieve maar toffe dag gehad bij het bibliotheek congres. Ik heb daar een presentatie mogen geven over Young Adult events en dat was fantastisch. In een andere blogposts kon je er meer over lezen.

Woensdag

’s Morgens even werken, zoals het editen van een vlog en het ontvangen van de nieuwe labels en toen snel naar Utrecht om af te spreken met Bente voor haar scriptie. Ook stemde ik vandaag. Nog even snel de stad in voor glitters, een zomerjas en nieuwe schoenen en toen snel naar huis; weer aan het werk. Ik maakte een paar toffe ontwerpen (al zeg ik het zelf) en ’s avonds werk ik aan mijn blog terwijl ik de verkiezingen volg.

Donderdag

’s Morgens duik ik de tuin in om die onder handen te nemen. Vorig jaar wonnen we een tuin, maar er is heel veel eenjarig spul ingezet wat nu kei dood is. Dat en heel veel bladeren. Ik ben flink aan de slag gegaan en ik heb het bijgelegd met de buren. Win win.

En we hebben eenden.

Vrijdag

Ik werk thuis; bloggen, kaarsen en ontwerpen tot ik even bijles moet geven. ’s Avonds gaan we naar het tuincentrum.

Ik wil die tuinset. Maar ik kocht eerst maar een plant.

Zaterdag

Wat heb ik vandaag een lekkere dag! ’s Morgens doen we de tuin, dan doe ik snel boodschappen, en daarna buig ik me over mijn blog en een vervelend klusje (de administratie). Ook worden vandaag de kaarsen voor Celebrate Books opgehaald. ’s Avonds duik ik lekker in een boek.

Rara wat?

Zondag

’s Morgens lekker lezen en bloggen en daarna richting papa. Papa is namelijk jarig en hij viert het voor familie. Lekker lezen in de trein. ’s Avonds Boer zoekt vrouw en Floortje.

Nieuwe boeken

Yay, dinsdag kwam de Celebrate Books Box binnen en daar zat De strijd om Verona in. Op vrijdag mag ik Fantastic Beasts in het Nederlands ontvangen van uitgeverij De Harmonie.

Op zaterdag ontving ik van uitgeverij Gottmer Podkin eenoor, een jeugdboek.

Drie nieuwe boeken deze week, dus! Prima in vergelijking met alle boeken die ik heb gelezen.

Gelezen

Yay, tegen het einde van de week kreeg ik eindelijk mijn zin in lezen terug!

Op woensdag las ik Empress of a thousand skies uit. Daarna vind ik mijn leesflow een beetje terug, want woensdagavond begin ik in Manipulator en die lees ik op donderdag ook uit. Daarna begin ik in Until I Die, welke ik zaterdagochtend uitlees. Zaterdagavond buig ik me over Het zilveren labyrint.

Zondagochtend begin ik in de boeken. Ik lees eerst Meer met letters en daarna Jill & Draak. De rest van de ochtend kijk ik uit naar de middag; lezen in de trein! Wat heerlijk om mijn leesflow terug te hebben. Kom maar op TBR!

’s Middags in de trein begin ik in The Dark Days Club, die ik ’s avonds laat uitlees.

Hopelijk zet die leesflow zich voort komende week.. Vooral als ik donderdag uren in de trein zit. Naar Londen!

Blogposts

Volgende week komt mijn dagboekje minstens een dag later dan normaal; ik kom maandagavond namelijk pas terug uit Engeland. Ik ga Melisa opzoeken en daar heb ik heel veel zin in!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek | Stemmen en heel veel leeszin

  1. Andrea

    Leuk weer om te lezen. Fijn dat je leesflow terug is 🙂 Het duurt nog wel een paar dagen, maar alvast heel veel plezier in Londen gewenst! Ik zal volgende week graag lezen hoe het was.

  2. Ik ben benieuwd wat je van Empress of a thousand skies vond, ik kijk al uit naar je recensie 🙂 verder ziet het er uit als een fijne week! Super tof dat je op dat Bibliotheek Congres mocht spreken.

  3. Ik zag daarstraks op Facebook dat je naar Engeland vertrok. Hopelijk maken jij en Melisa er een super leuke week van. Eigenlijk ben ik nu alvast benieuwd met welke boeken je terug naar huis gaat komen.

Geef een reactie