Celebrate Books Unboxing: First Impressions

Geplaatst op 19 maart 2017 door Emmy in Haul / 3 Comments

Yes! Afgelopen dinsdag werd daar weer de nieuwe Celebrate Books Box geleverd! De maartbox had het thema First Impressions en vandaag wil ik jullie graag laten weten wat mijn eerste indruk was!

Omdat ik de doos al geopend op de dinsdagavond en hij zo vol zat dat ik hem niet meer goed dicht kreeg, vandaag geen dichte doos foto, maar meteen een overzicht. De box is weer fantastisch gevuld met allemaal toffe goodies!

Even met de klok mee, beginnend links onderin: een toffe gouden boekenlegger in de vorm van een hart. Hij is zo mooi en ik durf hem eigenlijk niet uit te pakken.

Daarboven een tijdelijke tattoo van Reboot en Rebel. Ik vind dat altijd heel tof om op te doen bij evenementen!

Op het boek staat een blikje.

Op het blikje staat een schattige afbeelding van Belle (dit past zo goed bij het thema!) en binnenin zit thee. Love it!

Daarachter zie je de quotekaart van deze keer. Ook ditmaal mocht ik hem ontwerpen! Achterin zie je die van november nog, die ik nog gemist had. Eindelijk compleet!

Daarnaast zie je een van de nieuwe potten van Blossom Books; een Book money jar. Een spaarpot! Ik twijfel nog of ik er een spaarpot of TBR pot van maak. Wat zouden jullie doen?

Naast de pot een sticker met een mooie quote uit Romeo & Julia, want dat past natuurlijk perfect bij het boek. Ik ga hem een mooi plekje geven.

En kijk die toffe Harry Potter onderzetters nou! Ik vind dat echt tof… Heel het huis nerdy! Boem.

Daarnaast een mooie boekenlegger van de nieuwe Colleen Hoover.

Ook zit er een mooie ansichtkaart van Zomer&Keuning bij, weer een kortingscode voor een gratis print van fotofabriek (shit, ik moet hem snel gaan gebruiken!) en natuurlijk de spoilerkaart.

En dan nu tijd voor het boek.

Overal confetti! Thanks Celebrate Books.

In de box zit een prachtige hardcover van De strijd om Verona. Ik ben hier heel benieuwd naar, omdat ik dol ben op historische verhalen. En die cover, prettty!

Wat een goedgevulde box is het weer… En wat past alles goed bij het thema. Ik vind het een mooie afwisseling tussen exclusieve en ‘reguliere’ items en een mooie balans tussen dingen die je kunt gebruiken en waar je voornamelijk naar zult kijken. De box was weer goed gevuld en weer een feestje om uit te pakken. Ze worden steeds beter en ik vind Celebrate Books een ijzersterke speler op de markt die echt niet onderdoet aan de buitenlandse spelers. Ik ben enorm fan en kijk nu al uit naar de aprilbox én de Engelse box die nog onderweg is.

Heb jij de nieuwe boxen al gescoord?  En wat is jouw favoriete item uit deze box?

Bewaren

Tags: , ,

Divider

3 responses to “Celebrate Books Unboxing: First Impressions

  1. Kim

    Ik vond het ook een zeer leuke box! Ik ben blij dat ik hem besteld heb :-D. Ik ga de book money jar als TBR pot gebruiken. Boeken koop ik toch meestal met de kaart, ik heb nooit echt veel cashgeld op zak + ik heb nog een zeer grote TBR stapel! Op deze manier kan ik het uitzoeken van het volgende boek wat leuker & verrassender maker!

  2. Sandy van der Kolk

    Het was echt weer een feestje om uit te pakken!! Weet nog niet wat ik het leukste vond…. Alleen de tattoo is niet echt mijn ding.. ken Reboot en Rebel ook niet. De Arty box heb ik ook al besteld en ik weet dat er een kaars van jou in zit!!! Hier ben ik vooral heel nieuwsgierig naar 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.