Dagboek: Piper Perish is in da house

Geplaatst op 17 april 2017 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Terwijl ik deze blogpost klaarmaak (op 2e paasdag) ben ik de dagen een beetje kwijt. Is het alweer maandag? Oeps, tijd om mijn dagboek af te maken! Door alle drukte voor YALFest loop ik een beetje achter met mijn blog, maar dat komt wel weer goed.

Maandag

Ik begin de dag met kaarsen tellen en alvast klaarzetten voor yalfest. Ik ben liever voorbereid dan dat we alles op het laatst moeten doen. Daarna doe ik boodschappen. EN DAN GAAT DE BEL. Ik zie de afzender en ik weet meteen wat dat moet zijn. PIPER PERISH. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Doei concentratie.

Dinsdag

Vandaag is een rotdag. Mijn instagramaccount van Letters & Lights wordt uitgeschakeld en na 3 uur ploeteren geef ik het op. K-zooi. Op woensdag maak ik een nieuw account.

Verder ga ik langs bijles en doe ik mijn ding. Ofzo.

Deze maakte ik ook. Daar werd ik dan wel weer blij van.

Sad Emmy is sad.

Woensdag

Woensdag staat vooral in het teken van Piper Perish en hoe ik me voor kan bereiden op mijn workshop en leesclub. Daar ben ik de hele middag mee bezig.

Zo maak ik voorbeelden bij de opdracht die ik heb opgesteld.

 

Donderdag

Op donderdagochtend werk ik tot een uur of 2. Dan ga ik richting Almere, waar ik ’s avonds de leesclub van de Leestijgers zou begeleiden. Ook geef ik een illustratieworkshop. Het is wel gek om te praten over een boek wat zo dichtbij je staat, maar ik kan dan ook zelf niet stoppen met het aaien van het boek.

Na een drukke avond, ben ik ’s avonds laat weer thuis. Op naar bed. Ik ben kapot moe.

Vrijdag

Phoe… Ik hoef vanmiddag pas om 3 uur te beginnen, dus ik neem me voor om lekker te gaan werken en heel wat werk te verzetten, maar ik krijg echt dramatisch weinig uit mijn vingers. Ik mol een vaas en begin de chaos in de woonkamer een beetje op te ruimen. Door YALFest staat de woonkamer echt vol dozen. Ik was het overzicht een beetje kwijt dus ben ik gaan opruimen. Ook heb ik een plank geschilderd met krijtbordverf voor de kraam. En toen was het alweer bijna tijd om naar werk te gaan. Ik voelde me zo onproductief vandaag!

Werk was wel weer leuk; kinderen en hun ouders helpen om een tof boek uit te zoeken is fantastisch.

’s Avonds kijken we tv en lees ik nog wat.

Zaterdag

Zaterdag staan we kei vroeg op, omdat Rob naar het tuincentrum wil. Hij gaat en ik ben vroeg op. Ik lees wat in Dumplin en als hij thuis is, doe ik flinke boodschappen (iets met gourmetten). Ik lees lekker de hele middag (oke, ik maak ook weer een ontwerp voor celebrate books) en ’s avond gaan we sushi eten. YUM.

Thanks Thyrze!

Zondag

Vandaag hebben we een paasbrunch bij Rob’s kant van de familie. Het was erg gezellig, omdat we de hele familie niet zo vaak zien. ‘s Avonds doen we rustig aan.

Bord voor YALFest is af!

Nieuwe boeken

Piper Perish. Mijn hemel. Ik ben zo trots! Verder geen nieuwe boeken.. goed he? Behalve als je boeken blijft lenen bij de bibliotheek dan.

Gelezen

Op woensdag herlees ik Piper Perish in het Nederlands voor de leesclub (en omdat ik van het boek hou) en op donderdag begin ik in het de trein aan Girl online going solo, die ik uiteindelijk ’s middags bij de Hema onder het genot van een gebakje uitlees. Op de terugreis lees ik verder in Het vuur van de herfst. Ik ben nog niet eens op de helft. Damn.

Vrijdag lees ik de nieuwe W.i.t.c.h (deel 3) en na werk begin ik in Dumlin’. Wederom is maandag en dinsdag vrijwel leesloos gebleven. Hopelijk brengt het paasweekend daar verandering in! Op zaterdag lees ik Dumplin’ uit en lees ik verder in Het vuur van de herfst. Ik moet nog steeds 300 pagina’s op mijn ereader. Wow. Maar ik weet hem op zondagavond uit te krijgen en ik maak ‘s avonds nog een beginnetje in Golden Boy. Dat betekent dat ik 4 boeken heb uitgelezen deze week.

Blogposts

Tot volgende week… vol YALFest avonturen!

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Piper Perish is in da house

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.