Dagboek: De feels.

Geplaatst op 10 april 2017 door Emmy in Persoonlijk / 8 Comments

Een hele heftige week, die ik gelukkig wel weer positief afsloot. Ik ben zo dankbaar voor de mensen om me heen. Jullie zijn toppers. Trouwens, sorry als jullie weer last van jullie nek krijgen door de foto’s, de techniek had er even geen zin in.

Alle kaarsen zijn af! We gaan met 15 soorten naar YALFest.

Maandag

Waarom ben ik zo vroeg wakker? Ik lig nog een tijdje in bed en kruip er dan uit. Na een snelle douche doe ik snel wat kleine dingetjes van mijn to do list (een paar mails, mijn dagboekje, bijles voorbereiden), voordat ik naar Rosmalen fiets om een paar uur te werken. Rond 2 uur ben ik thuis en wil ik lekker, lezen maar het lukt niet. Rond kwart over vier fiets ik naar mijn bijlesadres en ’s avonds hebben we Dungeons & Dragons.

Woeiiii ik richtte een tafel in bij de bibliotheek. Deze maand mag ik de inspiratietafel vullen en die ligt natuurlijk vol Young Adult en toffe fantasy boeken! Het is zo tof om te zien dat mensen er boeken van lenen!

Dinsdag

Ik word wakker met een verschrikkelijk grafhumeur. Ik ga aan het werk, maar om nou te zeggen dat er kwaliteit uit mijn vingers komt; nee. Ik schrijf blogs en maak foto’s. Lezen komt er niet van en daar baal ik van. Dan fiets ik bij me werk, en maak ik een tussenstop bij het postnl punt om wat pakketjes op de post te doen. Ik verlang heel erg naar mijn vrije dagen. Ik wil even niet moeten… En ik wil de laatste ontwerpen voor YALFest afmaken. Donderdag wil ik het af hebben.

Woensdag

Op woensdag komen de schilders. Man man man. Wat een gezeur. Na 2,5 uur zijn ze opeens weg. Ik maar wachten met de ramen en deuren open. Katten opgesloten. Op een gegeven moment ben ik er klaar mee; ik gooi alles dicht en ga richting Alphen a/d Rijn. Ik zou namelijk nieuwe kaarsen gaan brengen bij boekhandel Haasbeek en naar mijn oma.

Het was gezellig en het was heerlijk weer.

Donderdag

En vandaag zijn de schilders terug. Buh. ’s Morgens snel boodschappen doen en dan zelf aan het werk. Ik ontwerp vandaag 4 dingen voor mijn yalfest kraam; nieuwe boekenleggers en drie toffe ansichtkaarten met boekenquotes.

Een kleine preview. Dit is een van de kaarten.. Herkennen jullie de quote?

Ik heb een abbo genomen op de witch, omdat ik de heruitgave wil steunen en de boek herlezen (mijn oude vallen bijna uit elkaar). Ik besloot mijzelf en wat vriendinnetjes een toffe outfit te geven. Nu de rest nog inkleuren.

’s Avonds kijken we fantastic beasts.

Mijn eigen fantastische wezen.

Vrijdag

Vandaag de crematie van mijn stiefoma. Het was een hele mooie, maar ook erg emotionele dag. Bizar verhaal. Het mortuarium bevindt zich in het oude bedrijfspand van mijn vader. Waar ik zo veel heb gespeeld. Dus ik mocht achter de schermen kijken. Dat was gek, maar ook wel fijn?

’s Avonds hadden we de leesclub van Chaos & Strucure. Helaas waren er maar weinig mensen, maar het was wel weer heel gezellig. Volgende keer bespreken we Wink Poppy en Midnight. Ik was doodop toen ik thuiskwam.

Zaterdag

Vandaag een lange werkdag, maar de tijd ging supersnel. Nu lekker weekend!

Deze kwamen binnen. Washitapjes met sterren en maantjes. Helemaal mijn ding.

Zondag

Treinen.

Ik sliep voor mijn gevoel uit en pakte ’s morgens mijn tas in. ’s Middags ga ik namelijk naar Haarlem voor de Pre-YALFest party. Ik mag er kaarsen verkopen, maar kan ook mijn lieve vriendinnetjes weer zien.

Melisa gaf me een SPN tattoo.

En een angelic rune!

De quiz was tof en het was vooral heel gezellig. We sloten de dag af met pizza! ’s Avonds schreef ik eindelijk weer verder aan mijn fanfic.

Sorry Esmee, we zijn ondersteboven van alles.

Nieuwe boeken

Deze week heb ik maar één nieuw boek toegevoegd aan mijn kast en dat is Gouden Zoon, dankzij boekhandel Van Piere. Ik ben zo benieuwd naar dit boek! En gezien ik veel heb gelezen, gaat mijn TBR weer langzaam omlaag (al leende ik wel weer boeken van de bieb, oeps).

Yes baby.

Gelezen

Op een of andere manier lukt het maandag en dinsdag nog maar amper om te lezen. Ik lees Lady Midnight dan ook pas woensdag uit. Woensdag lees ik meer, want ik ga naar mijn oma. Ik lees op de heenreis Laat me met rust en op de terugreis begin ik in The Glass Arrow, welke ik op donderdag uitlees. Donderdag lees ik ook de 2e Witch opnieuw. Ik ga daar binnenkort over schrijven. Op vrijdag begin ik in de reread van Erfgenaam van vuur. Ook ben ik nog bezig in Het vuur van de herfst. Erfgenaam van vuur lees ik uiteindelijk zaterdagavond in bed uit. Wat blijft het een heerlijk boek. Zondag begin ik in De strijd om Verona. Ik wilde eerst nog een boek meenemen, maar ik besloot dat het verder lezen in Het vuur van de herfst ook een goede optie. De leesflow is lekker, hopelijk blijft het zo! Ik las deze week 5 boeken uit en ik ben er nog in een bezig, helemaal nice!

Blogposts

Tot volgende week!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

8 responses to “Dagboek: De feels.

  1. Silke

    Ga je de kaarsen, boekenleggers en ansichtkaarten later ook in je webshop zetten? 😉 Ik zie vooral bij de kaarsen enkele hele leuke die nog niet in je webshop staan en ik héél graag zou willen, maar ik heb helaas niet de mogelijkheid om op jalfest te geraken 🙁

  2. Dat ik je kaartjes super leuk vind weet je al maar volgens mij heb ik je nog niet laten weten dat ik lichtjes verliefd ben op dat ‘When in doubt … ‘ T-shirt. Ok, lichtjes is een understatement. Leuk ook om heel wat van mijn eigen favorieten op jouw bib-tafeltje te zien liggen. De foto’s gaven me het gevoel dat ik op het Boekenfestijn rondliep bij de tafels met laatste stuks. Daar zit ik mijn nek ook de hele tijd in allerlei richtingen te draaien. 🙂 Volgende week is het een nieuwe editie in Mechelen – ik hoop echt dat we er naar toe kunnen.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.