Celebrate Books Unboxing: Love is Poisonous

Geplaatst op 4 april 2017 door Emmy in Haul / 6 Comments

Yay, toen ik in Londen en Edinburgh zat, werd de Engelse februaribox van Celebrate Books thuisbezorgd. Deze box was helaas vertraagd door de leverancier, waardoor we er helaas een tijdje op hebben moeten wachten. Liever laat dan nooit zeg ik maar! Het thema van Love is Poisonous en vandaag laat ik graag zien wat er allemaal in de box zit!

Ik word elke keer weer blij van de doos!

Eenmaal open zie ik meteen het kaartje. Ik vind het leuk dat er nu een afbeelding op staat. De tekst op de kaart is ditmaal in het Engels. Van mij hoeft dat niet perse, maar ik snap dat er misschien niet-Nederlandse sprekers zijn die de box ontvangen.

Daaronder zie ik meteen de nieuwe clavis totebag. Ik heb hem al, maar omdat ik in elke gewone tas een linnen tas wil hebben (tja, ik heb geen plastic tasjes meer in huis!), vind ik het altijd wel handig.

Daarna kom ik deze drie goodies tegen. Twee daarvan zijn een extraatje voor het lange wachten. Dat vind ik zo ontzettend lief; Sandra hoeft ons immers niks extra’s te geven! De lippenbalsem zat een paar maanden terug ook al in de box, maar dat vind ik absoluut niet erg. Wederom; ik kan nu mijn andere tas ook voorzien van een handige lippenbalsem. Ik vind hem prima werken en de print blijft er goed opzitten.

Een ov-hoesje vind ik ook mega handig. Ik bewaar mijn oysterkaart namelijk in zo’n soort hoesje, maar hoe tof is het als ik hem in een boekenhoesje kan doen!? Er staat fanart van Red Queen op.

En briefpapier van The Mortal Instruments. Nice! Echt supertof gedaan. Het is zo gaaf dat celebrate books illustrators en handwerkers de kans geven om in de box te komen. Items die nergens anders te koop zijn, dat is toch een extra cadeau?

Vervolgens vind ik deze twee zakjes. Ze zijn echt zo tof ingepakt. Dat zegel! Wauw.

Dit zit er in de zakjes. Allereerst onderzetters met een quote van George R R Martin. Dat past natuurlijk perfect bij het thema. Het is bijna zonde om ze te gaan gebruiken, maar ik vind ze mega tof! Ik denk dat ik er steeds 1 bewaar in de kast en de rest ga gebruiken. Straks heb ik een hele verzameling!

Daarnaast zit er een toffe boekenlegger in met een quote uit sneeuwwitje (sorry, je ziet het niet goed op de foto) en een leuke receptje voor een giftige appel. Vooral het appelhangertje vind ik heel gaaf!

Ditmaal is het boek niet ingepakt (snap ik wel, hij kwam zo laat binnen), maar ik ben blij dat ik hem heb! Helaas is mijn omslag achtergebleven in Amerika, maar ik weet zeker dat dit helemaal goed gaat komen. Daarnaast ontwierp ik weer een quotekaart. Ik heb de kleuren van het omslag gebruikt en een indisch patroontje gebruikt.

Naast toffe boekenleggers, een tof kaartje, wederom een print bij fotofabriek (ik ga echt snel wat bestellen!), het pyjamadagen notitieboekje en wat foldertjes is dit de gehele box. Een prima box, als je het mij vraagt. Love is poisonous is niet mijn favoriete box, maar het boek spreekt me ontzettend aan en veel van de items vind ik heel leuk. Ik wil nu al onderzetters gaan verzamelen, het ov hoesje komt goed van pas en het briefpapier vind ik heel erg gaaf.

Hebben jullie een van de komende boxen besteld?

Tags: ,

Divider

6 responses to “Celebrate Books Unboxing: Love is Poisonous

  1. Sandy van der Kolk

    Ik had deze unboxing al bij een ander gezien en wat is de inhoud weer leuk!!! Helaas lukt het met mijn budget niet om alle boxen te bestellen maar ik krijg deze maand de ArtyParty box šŸ™‚ Zal zeker weer een feestje zijn om uit te pakken!!

  2. Ahw wat jammer dat je omslag nog ergens in Amerika ligt. Mag je hem niet zelf gaan ophalen ter compensatie ;-P?
    Ik had nog niet van het boek gehoord, maar ben er wel echt heel erg benieuwd naar!

  3. Dionne

    Box viel mij heel erg tegen door de dubbele spullen, verrassingseffect was er zo wel af. Boek lijkt me wel echt heel mooi, en bookmark + coasters was ik ook blij mee šŸ™‚

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.