TTT | Top 10 Favoriete boeken die ik tot nu toe in 2014 heb gelezen

Geplaatst op 31 juli 2014 door Emmy in Boeken, TTT / 11 Comments

Elke week organiseren de ladies van De Lady Library de Top Ten on Thursday (TTT). Ik doe al heel wat weken mee en ook in mijn vakantie gaat het natuurlijk gewoon door! Dit keer is het een top tien waarbij we terugkijken op de eerste helft van het jaar. Namelijk: de top 10 van favoriete boeken die ik tot nu toe heb gelezen. Nu heb ik al 130 boeken gelezen dit jaar (holy lord), dus ik had een ruime keus.

Ik heb bewust gekeken naar mijn goodreads stats van dit jaar. Daar wordt heel overzichtelijk in bijgehouden hoeveel boeken je welke waardering hebt gegeven. Bij mijn 5 sterrenboeken van dit jaar kreeg ik de volgende uitkomst:

5sterren

Okee, dat is misschien niet de meest duidelijke afbeelding. Sorry. Het zijn in ieder geval 18 boeken die ik tot op heden (in 2014) 5 sterren heb gegeven. Nou, 8 wegstrepen. Makkie. Not. Toch is het me weer gelukt. Klik op de linkjes om naar de desbetreffende recensie te gaan. Overigens hebben alle boeken ook een random plek in de top 10.

 1. City of Heavenly Fire
 2. Shadow and Bone
 3. Throne of Glass
 4. Verslingerd
 5. Fangirl
 6. Zeven minuten na middernacht
 7. The Fault in Our Stars
 8. Angelfall
 9. Cress
 10. Schaduw van de nacht

Nu hoop ik natuurlijk dat er nog heel veel 5 sterren boeken bij gaan komen!

Wat is jullie favoriete boek van afgelopen half jaar?

Tags: ,

Divider

11 responses to “TTT | Top 10 Favoriete boeken die ik tot nu toe in 2014 heb gelezen

 1. Ik zit momenteel aan mijn 100ste boek voor 2014, dus je loopt wat op me voor! 😉 The Fault In Our Stars zit bij mij op nummer 1, maar Throne of Glass en Shadow and Bone staan ook bij mijn TTT. City of Heavenly Fire wil ik zeker nog gaan lezen, en Zeven Minuten Na Middernacht is ook zo goed, het is dat ik die vorig jaar had gelezen anders kwam die zeker op nummer 1… Leuk lijstje!

 2. Ik moet ook eens mijn Goodreads-profiel gaan doorpluizen want ondertussen ben ik wel heel nieuwsgierig geworden wat mijn 10 favoriete boeken van dit jaar zijn. Toch net iets minder gemeen dan één favoriet moeten selecteren. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.