Nieuwe boeken in juli

Geplaatst op 28 juni 2024 door Emmy in Boeken / 5 Comments

Juli breekt aan: de maand waarin de meeste mensen vakantie krijgen, de maand van mijn verjaardag en de maand van zon zon en zon. En voor mij vaak ook een maand waarin ik lekker veel kan lezen! Dit jaar krijgen we vroeg vakantie en dus hoop ik eigenlijk de hele maand lekker te kunnen genieten van dingen die ik wil doen.

Genoeg over mij. Tijd om eens te gaan kijken naar welke boeken er in juli gaan verschijnen! Het zijn er in juli nooit heel erg veel, maar er staan echt wel wat toppertjes tussen!

De witcher 3

Ik ga binnenkort deel twee lezen, want ik vond het eerste boek verrassend leuk en zo kan ik meteen door. Deze edities vind ik echt prachtig: net alsof je van die oude magische boeken in het kast hebt staan.

Het teken van de vogel

Toen dit boek werd aangekondigd, was ik meteen hyped. Ik vind deze serie zó vet. Wist je dat Deborah Harkness dit jaar naar YALFU komt? 10 jaar terug ontmoette ik haar al, maar wie weet dat ik alleen hierom ook ga. Het is ook meteen een reden om de hele serie te herlezen – iets waar ik ook veel zin in heb.

Lang leve het kwaad

Dit schijnt een boek vol humor over slechteriken te zijn. Ik ben wel geïntrigeerd.

versplinterd

Dit boek is al wat ouder, maar als je van Alice in Wonderland houdt, dan wil je deze zeker niet missen.

Angst en opstand

Na jaren en jaren en jaren is daar eindelijk deel drie. Pak jij hem nog op?

heksenkind

Zou hij deze maand dan eindelijk verschijnen? Ik wacht vol spanning.

De vloek van het orakel

Het nieuwe boek van Bea! Ik ben wel benieuwd, want zoals jullie weten ben ik dol op mythologie.

Offer

Dit boek speelt zich af op Castlefest. HOE LEUK.

Zitten er boeken tussen die jij zou willen lezen?

Tags:

Divider

5 responses to “Nieuwe boeken in juli

  1. Ik luister nu de Engelse versie van Angst & Opstand, maar de lange, lange, lange wachttijd tussen de verschillende delen is echt de doodsteek geweest. Ik vind er eerlijk gezegd geen donder aan. Ik weet niks meer, de voorlezer is echt vreselijk en het verhaal doet niks. Ik denk dat ik er maar gewoon mee ga stoppen. Het Afrikaanse accent dat de voorlezer opzet past helemaal in het verhaal, maar is voor mij juist weer iets Dat me afleidt. Ik snap er niks van. Ik versta dat gewoon niet. Mocht ik toch besluit door te zetten, meer dan 3 sterren wordt het niet. Misschien is 2 het hoogst haalbare. Ga jij dat boek nog oppakken?

    • Nee, ik ga hem niet meer oppakken. Daarvoor is het te lang geleden en ik voel er weinig voor om de eerste twee delen te herlezen. Ik vind het tof dat er uiteindelijk toch nog een derde deel verschenen is, maar ik denk niet dat het het wachten waard was.

      • Nee dat snap ik volleidg, want ik vond het tweede deel ook zo’n domper in vergelijking met het eerste deel. Heb helemaal geen zin meer om het te herlezen. Het Engelse luisterboek staat op Storytel, dus mocht je ooit nog eens tijd hebben…

  2. Kim Milkyway

    Ik lees alleen Nederlands en heb mezelf door de jaren heen voorgenomen pas een boekenserie op te pakken zodra hij helemaal is verschenen. Ik ben wel van plan om de hele serie nog te gaan lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.