New In: May Haul

Geplaatst op 30 mei 2014 door Emmy in Haul / 16 Comments

Net zoals vorige maand wilde ik ook dit keer graag laten zien welke boeken in deze maand heb gekocht, gekregen en op andere manier heb weten binnen te slepen. Ik heb na mijn bezoek aan het boekenfestijn al een haul geplaatst, maar ik wilde de rest ook graag laten zien. Dus hierbij mijn gigantische haul van mei (ja, ik vind hem gigantisch). Er missen overigens twee boeken: verslingerd, die ik morgen ga kopen, en Anastasia Forever, die Lilian voor me heeft gekocht op het boekenfestijn en die ze morgen voor me meeneemt. Overigens wil ik wel zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor de boeken die ik heb gekregen en dat ik het stiekem best wel erg vind hoe veel boeken ik er deze maand bij heb weten te krijgen. Oeps.

 photo 48C8E223-74E2-40CD-AA2F-E60234DDD370_zpsoh3spf22.jpg

Van boven naar beneden:

De Kronieken van Riona – Femke de Vos. Deze won ik via Kwetterelfje. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, en hij is ook nog eens gesigneerd! Hoe leuk! Helaas heb ik hem nog niet kunnen lezen.. Iets voor juni of juli denk ik!

Tijgers in de nacht – Fiona McFarlane. Dit boek kreeg ik opgestuurd van Meulenhoff omdat ik naar het BookBloggersevent ga. Ik heb hem nog niet gelezen, omdat ik dit graag vlak voor het event doe; dan zit ie nog lekker fris in mijn geheugen. De cover vind ik trouwens erg mooi en hip!

Dansen met herinneringen – Martin Gijzmijter. Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar aangeboden. Het klinkt als een bijzonder aangrijpend verhaal en ook hiervan vind ik de cover erg sterk. Dit boek ga ik zo snel mogelijk lezen (en misschien heb ik hem wel al uit ten tijde dat dit blogje online komt). Een recensie volgt dus snel!

Geek Girl #2 – Holly Smale. Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar. Wat was het weer lachen gieren brullen! Wat een heerlijk luchtig boek! Hier is mijn recensie te lezen.

De Verloren Prins – Julie Kagawa. Ook dit boek kreeg is als recensie-exemplaar en ik moet bekennen: ik heb een zwak voor die stoere Ethan. Ik kan niet wachten tot deel 2 verschijnt. Gelukkig zal het dit jaar nog zijn! Mijn recensie vind je hier. Het is in ieder geval een enorme aanrader!

Het volgende recensie-exemplaar (ik voel mezelf echt verwend!) is Bloedband – Julie Kagawa dat ondertussen in de winkels ligt. Enorme aanrader en ik heb hem al gerecenseerd.

In juni is het zo ver, dan verschijnt de Grisha eindelijk in het Nederlands! Ik kreeg van Blossom een ARC en binnenkort kunnen jullie mijn recensie daarvan lezen. Ik kan jullie in ieder geval verklappen dat ik nog net zo verliefd ben op het boek, misschien zelfs wel meer! Schim & Schaduw van Leigh Bardugo verschijnt op 17 juni en is JUMMIE.

Ook mocht ik van Blossom Books Zac & Mia – A.J. Betts lezen. Ik vond het een erg goed boek, wat je hier kunt lezen.

Daaronder zie je een aantal boeken die ik heb gekocht samen met Joanne,  over geschiedenis enzo, wat goed van pas komt bij mijn studie. Ook een boek over Nederlandse sagen wist de weg naar mijn huis te vinden. Mijn vriend zag dit en zette zijn Middeleeuwse Sagenboek bij mij in de kast. <3 Lieve meneer. Het boek van Grimm wat je er tussen ziet heb ik gekocht voor mijn studie en als ik later kinderen heb. Het is een prachtig boek met 200 sprookjes van Grimm, helemaal geillustreerd door Charlotte Dematons, wat een van mijn favoriete illustratoren is. Ik ben echt super blij met die aankoop, dat was die 30 euro echt wel waard!

 photo 1F8760E5-174A-4786-BF51-47B55FC807F2_zpsrkabnfwm.jpg

Deze boeken heb ik natuurlijk al eerder toegelicht in de haul. Ik heb er nog geen van gelezen, al kijk ik er wel enorm naar uit!

 photo 7939AD0C-6BA3-4A06-8899-C4EBEDC08F17_zpsiy4knlgq.jpg

Tot slot was er een kortingactie op de Boekenkraam, een website die a la boekenfestijn boeken verkoopt die licht beschadigd zijn oid. De actie was 3=2 dus ik kon me weer eens niet inhouden. Stomme ik! Ik heb geen grijntje zelfbeheersing (grapje). Hoewel ik deze boeken allemaal al gelezen heb, wilde ik ze toch graag hebben. Liefde voor Maggie Stiefvater! En de Soul Seekers serie vind ik ook tof genoeg om te hebben.

Recensies: Dodenrit, De Ravenjongens & Echo.

Dat was hem weer! Man man, wat veel boeken (26!!!) . Zou het me lukken om me in te houden voor juni? (al mag ik eerder genoemde Verslingerd en Anastasia Forever sowieso toevoegen aan de haul van volgende maand). Er komen weer veel te veel leuke boeken uit… Dat dat wordt mijn best doen!

Van welk boek zien jullie graag snel een stukje?

 

Tags: , ,

Divider

16 responses to “New In: May Haul

  1. Wat een leuke haul! En wat veel boeken, hallelujah, hihi.
    Ik heb zelf ook Zac & Mia gekocht deze maand, maar helaas nog niet gelezen, dus daar ben ik wel benieuwd naar. Geek Girl 2 had ik ook en inderdaad een super leuk boek! Maar ik ga dit weekend ook even een haul opnemen, al is die (*gelukkig, hihi*) niet zo groot als die van jou xD Ik zou niet weten waar ik zo’n enorme stapel boeken zou moeten laten.

  2. Geïllustreerd door charlotte dematons 😮 echt? Die wil ik ook! Niet alleen ik, ook de kinderen die ik nanny zijn daar helemaal weg van. Lees :naast Nederland, wordt ook sinterklaas nog wekelijks uit de kast getrokken!

  3. Grappig, ik ben hier bezig aan een blogpost over mijn gelezen boeken van deze maand en eentje over mijn aanwinsten. De kans dat ik vandaag of morgen nog een boek zal kopen is vrij klein, maar ik hoop er wel nog één te kunnen uitlezen. Al moet ik dan wel stoppen met blogs bezoeken en effectief in dat boek beginnen. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.