Bookhaul | Boekenfestijn Utrecht

Geplaatst op 10 mei 2014 door Emmy in Haul / 24 Comments

Al weken, nee misschien wel maanden keek ik er al naar uit: de extra editie van het Boekenfestijn in Utrecht. Zodra ik het in de agengda zag staan, maakte mijn hart een vrolijk sprongetje. En omdat ik het jullie (en mezelf) niet wil aandoen om tot het einde van de maand te moeten wachten voor mijn haul, verschijnt vandaag de extra editie. Ik ben goed geslaagd en heb Esmee bijna een hernia laten tillen met alle boeken die ik terug wilde leggen (sorry). Het was super om een aantal andere bloggers (weer) te ontmoeten. Lang leve het boekenfestijn. En dan nu.. mijn aankopen!

Voor nog geen €35,0 kocht ik tien boeken, dus dat vind ik erg netjes!

 photo 9643b4e0-1056-49c7-baac-ef07d1bf5d78_zps6bcaf900.jpg

Zoals jullie kunnen zien is het een flinke stapel en voornamelijk Engels. De Nederlandse boeken vond ik toch net iets te duur, zeker omdat ik sommige al had gelezen en gewoon ooit eens in de kast wilde hebben staan. Vandaar.

In ieder geval lag er voor ieder wat wils en liet ik me door de foto’s van donderdag een beetje inspireren voor wat ik wilde hebben. Alles wat me daar tof leek, heb ik uiteindelijk weten te bemachtigen. Waaronder een gesigneerd exemplaar! Overigens was het echt mega rustig toen wij iets over tien naar binnen gingen. Nog nooit zo gemakkelijk langs de laatste stuks gelopen!

 photo 86c69d2c-c360-49b6-8810-4b231c9d774a_zps13625602.jpg

Laat ik nu maar eens aangeven welke boeken ik nou gekocht hebt…Van links naar rechts…

Kelley Armstrong: Roeping. Deel 2 van de Darkness Rising trilogie. Mooi, want deel 1 heb ik vorig jaar een keertje gekocht geloof ik. Dit was meteen ook mijn duurste boek: 6,99

Darren Shan: Birth of a Killer. Ja dit boek heb ik al in het Nederlands. Maar hij is gesigneerd. GESIGNEERD. OMG. Moest. Mee. Gelukkig was het me al verteld, anders had ik het vast over het hoofd gezien! En 3,50? Daar worden we ook blij van.

Becca Fitzpatrick: Hush, hush & Silence. Tja.. Hush, hush, daar hoor ik zo veel dingen over dat ik ondertussen wel wil weten wat the fuzz all about is. Ik nam ook deel 3 mee, want tja.. Dat scheelt weer als ik het leuk vind. Nu heb ik meteen wel een beetje spijt dat ik deel 2, wat ik in Rotterdam zag liggen, niet heb meegenomen. Maar ach. Voor Hush, hush betaalde ik 3,99 en voor de hardcovereditie van Silence maar 3,50. Ik ben benieuwd!

Alice Carr, Werewolves. Ik heb erg getwijfeld over dit beeldverhaal, maar besloot dat ik er spijt van zou krijgen als ik het niet meenam. Het is een soort geillustreerd journal over een broer en zus die zijn gebeten door een weerwolf. Het zag er leuk uit en kostte 2,75… Dus hij moest toch maar mee.

Catherine Knutsson, Shadows Cast by Stars. Deze zag ik bij andere langskomen en ik vind de cover zo mooi dat ik hem op de gok heb meegenomen. Pretty Pretty. En 3,99. Volgens mij is het een vrij dystopisch verhaal.

Alison Goodman, Eona. Ook deze zag ik bij anderen en voor 1,99 wilde ik de gok wel nemen, ook omdat ik dacht dat mijn vriend deze wel tof zou vinden. Leest ie thuis de achterkant: schat, dit is deel 2. FRUSTRATIE! HUILIE. Heb ik weer, terwijl ik het zo goed bij alle boeken heb nagekeken. Grrr. Ach.. Dan maar deel 1 ooit eens scoren.. Mag deze even achterop de plank.

Joy Preble, Dreaming Anastasia & Haunted. Dreaming Anastasia zag ik al een baar BF’s liggen, maar nam ik nooit mee. Nu lag hij er nog steeds en deel 2 lag er naast. Dat is een teken. Heus wel. Voor 2,50 per stuk nam ik ze beide mee. Ik heb er leuke dingen over gehoord en het zijn niet zulke dikke boeken.

Mag Cabot, Abandon. Dit boek heb ik eerder ergens gezien.. Maar waar ook al weer? Was het niet bij de Hot or Not van Book Babbles? Ik herkende het en dacht: ik neem de gok gewoon.. Klinkt wel leuk. En voor 2,75…

Ik heb dus weer wat prachtige juweeltjes (hoop ik) weten binnen te halen, die ik nu maar even een plekje ga geven op mijn te-lezen-plank. En die is nu weer vol. Oeps. Ik weet dus zeker dat ik de komende maanden weer flink vooruit kan!

 photo B3A8A067-739C-4D9B-B7BA-B3AD522EF741_zpspzjvzwjl.jpg photo fc4bd424-fd88-4a71-95e6-274dc4dafcb4_zpsa8dab08c.jpg photo bcc3d584-c273-4e52-8e86-a6769534f5b6_zps0c8cd7a6.jpg

 

Hebben jullie nog mooie boeken gescoord? En welk boek moet ik volgens jullie snel lezen voor een recensie?

 

Tags:

Divider

24 responses to “Bookhaul | Boekenfestijn Utrecht

 1. Het was zo leuk! GEWELDIG. Ik heb 9 boeken voor bijna 50 euro. Hmm, ik denk dat ik iets niet goed doe…
  Maar ik had ook alleen maar Nederlandse boeken. Tja.

 2. Misschien heb je de mijne al gezien op mijn blog, maar ik heb me net als jij ‘beperkt’ tot Engelse boeken, die waren immers veel voordeliger.’Roeping’ heb ik al gelezen, maar binnenkort komt ook het derde deel in deze reeks uit dacht ik. Daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Je andere boeken heb ik nog niet gelezen, maar ze lijken wel erg interessant.

 3. Tessa

  Gave boeken! Ik had 15 boeken voor 70 euro. Maar daar zaten ook wel wat duurdere tussen. ;D
  Wilde bijna Eona meenemen, tot ik even snel op Goodreads opende op mijn telefoon. Deel twee, ja ik herken het. Deel 1 heb ik overigens ook zien liggen, maar goed, ik had al zoveel boeken, haha.

 4. Oe, je hebt een paar lekker dikke boeken gescoord zeg! Ik vind het echt een Emmy-stapel. Niet om de dikte van de boeken, maar om de omslagen. Lekker typerend, ghihi! Ik vind trouwens dat omslag van “Shadow Cast by Stars” suuuuper mooi! Ik heb hem ook een tijd in m’n handen gehad en ik zou hem bijna hebben gekocht. Ware het niet dat die prijssticker er nooit af te halen valt zonder het omslag te verneuken en ik waarschijnlijk toch duizend jaar zou wachten om het boek te lezen omdat het rond de 400 bladzijden is en Engels. xD

 5. Nicole

  Leuke aanwinsten! Ik ben voor het eerst geweest.
  En heb 6 boeken gekocht. Een mix van Nederlandse en Engelse boeken.
  Ik heb Eon wel gevonden. Ik zag eerst ook Eona liggen, maar toen herinerde ik me een filmpje van boekblogger Catriona (littlebookowl) via haar kende ik het boek, door haar review was ik ook nieuwsgierig geworden naar het verhaal. En zij liet beide boeken zien deel 1 en 2 πŸ˜‰

  Eon heb ik wel in het Nederlands.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.