Gelezen in november

Geplaatst op 28 november 2014 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Ik dacht serieus dat ik amper een boek zou lezen deze maand. Nu weet ik dat ik gemiddeld behoorlijk wat meer lees dan de meeste lezers, dus ik mag alsnog niet klagen. Maar toch had ik het gevoel dat dit een mindere maand was. Ik had het druk met school en stage en tja.. Dat leverde af en toe de nodige stress op. Toch las ik weer zo’n 17 boeken beze maand. Weinig? Pff. Emmy, zeur niet zo!

32

Ik begon de maand met het lezen van De IJzerproef. Ik vond dit boek echt heel leuk en kan het iedereen aanraden.

Vervolgens las ik Offergave, het derde en laatste deel van de Blood of Eden trilogie. Wat las dit boek vlot zeg! Echt geweldig!

Met de uitkomst van De One kon ik het niet laten dit boek zo snel mogelijk te gaan lezen. Wat een heerlijke serie is het, zeg!

Vervolgens werd ik aangenaam verrast door Jills Talisman, een boek wat verschenen is bij Zilverbron. Ik vind het erg leuk om boeken te lezen die niet altijd worden gelezen door het grote publiek en ik hoop dat ook jullie zo nu en dan overgehaald worden om zo’n boek te proberen!

Als laatste boek op deze foto zie je het Achter de schermen boek van Game of Thrones. Een boek voor een echte fan!

33

Op naar de volgende stapel! Ik las Boy Nobody, wat ik echt een ontzettend leuk boek vond. Beter nog dan ik had verwacht!

Vervolgens las ik een echt hilarisch boek: Perfect plaatje, oftewel Geek Girl 3. Ook dit boek was weer ontzettend leuk! Ik kijk nu al uit naar het vierde deel!

Daarna las ik Alice in Zombieland, waar ik enorm hoge verwachtingen van had. Helaas was de inhoud niet zo overtuigend als de vormgeving. Het was een aardig boek, maar was niet ‘wauw!’

Het boek wat ik wel aardig ‘wauw’ vond is het vijfde deel van de Vampire Academy serie: Geestesband. Ongelofelijk dat het me is gelukt om zo veel boeken van een serie in zo’n korte tijd te lezen!

Als laatste boek van deze foto las ik Gestolen Zielen. Ook van dit boek verwachtte ik veel, maar het liet me behoorlijk koud. Zo zonde, want het onderliggende concept vond ik goed gevonden!

34

Eindelijk kwam ik weer een beetje op dreef met lezen. In een avond las ik Codenaam Coco uit, wat me volledig in mijn greep hield.

Het Rosie Effect kostte me wat meer tijd, maar ik wist wel meteen een vrouw in de trein te overtuigen om ook dit boek te halen. Ik vond hem wel weer leuk, maar of het boek nou echt zo nodig was? Dat weet ik nou niet echt.

Daarna las ik Overlevers waar ik geen verwachtingen van had, maar wat me ook niet echt wist te overtuigen. Voor mij was het veel te veel van hetzelfde. Wie weet dat anderen dit wel fantastisch vonden? Het heeft momenteel wel een mooie actieprijs!

Vervolgens las ik Eindelijk Splintered. Leuk, maar niet fantastisch. Ik had weer eens last van te veel hoge verwachtingen. ARGH.

35

De laatste drie boeken die ik heb verslonden (hoop ik, want als ik dit type heb ik ze nog niet uit, haha) zijn Boy Nobody 2: de opdracht, Springtij en Terugkeer naar Inverness. Allemaal boeken die ik al heel lang wilde lezen. Binnenkort lees je de recensies.

Dat was het weer! Hebben jullie overeenkomende boeken gelezen deze maand?

Tags: , ,

Divider

4 responses to “Gelezen in november

  1. De ijzerproef, Offergave, Het Rosie Effect en Alice in Zombieland heb ik zelf ook gelezen. Al vielen ze niet allemaal in de maand november. Deze maand kwam het er jammer genoeg wat minder van om te lezen. Mijn aantal gelezen boeken is dus effectief iets lager als anders. Hopelijk komt het er in december weer wat vaker van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.