Dit las ik in december

Geplaatst op 2 januari 2015 door Emmy in Boeken / 25 Comments

December was een nogal vreemde leesmaand voor mij. Eerst had ik het mega druk met school en toen was daar opeens de vakantie: vrij van ALLES. Mijn doel: lezen for life! Is dat gelukt? Niet echt. Ik nam me voor een hele boel te lezen (TBR & Vakantie lezen), maar ik werd ziek en liep een Supernaturalverslaving op. Toch las ik nog aardig wat boek, waarmee ik de goodread reading challenge teller op 231 boeken. Mits ik dat ene boek nog uit krijg. 231. HALLO. Binnenkort nog een overzicht van alle 5 sterren boeken.. Maar laten we eerst gaan kijken wat ik deze maand heb gelezen. Overigens zijn nog niet alle recensies verschenen; ik liep door de BAK en een flinke verkoudheid behoorlijk achter en ben daarnaast overgestapt op een ander recensiesysteem.

Bla bla. Laat die boeken nou maar zien, Emmy.

Als er een recensie online staat, dan link ik daar meteen heen.

gelezen1

Becca Fitzpatrick – Dreging. ****
Kendare Blake – Anna Dressed in Blood. ****James Dashner – De Schroeiproeven. ***
E. Lockhart – We were liars. *****
Rainbow Rowell – Eleanor & Park. *****
Lewis Caroll – Alice in Wonderland. *****

gelezen2

Kerstin Gier – Saffierblauw. ***
Kass Morgan – Dag 21. ***
Danielle Bakhuis – Zes seconden. ****
Julie Berry – Wat ik weet.***+
Simon Winder – Danubia. ****
Veronique Marien – De Maansteen. ***+

gelezen3

Mara van Ness – Magnetar. ****
Conn Iggulden – Stormvogel. *****
Tahereh Mafi – Verwoest me. ***
Tahereh Mafi – Versplinter me. ***
Cassandra Clare e.a. – The Bane Chronicles. ****
Juliet Marillier – Dochter van het woud. Nog niet beoordeeld.

Januari zal in ieder geval veel recensies met zich meebrengen! Naar welke recensie kijk jij het meest uit?

Tags: ,

Divider

25 responses to “Dit las ik in december

  1. Sylvia

    Van diegene waar nog geen recensie van is ben ik het meest benieuwd naar Dochter van het woud, The Bane Chronicles en De maansteen!

  2. Roos

    Ik kijk vooral uit naar je recensie van dochter van het woud! Ikzelf ben gek op die serie en ken maar weinig mensen die de serie hebben gelezen. Ik hoop dat je snel weer helemaal op de been bent!

  3. Ik ben het meest benieuwd naar The Bane Chronicles en naar Magnetar, omdat ik maar geen hoogte van dit boek lijk te krijgen en jouw recensie hopelijk helpt om erachter te komen of ik dit boek nou wel of niet wil lezen.

  4. Ooh, ‘Stormvogel’ heb ik laatst ook gelezen. Tof boek, hoewel er naar mijn smaak wat erg veel fictie in de historische fictie zat. Als je geΓ―nteresseerd bent in de Rozenoorlogen, zijn de boeken van Phillippa Gregory ook erg leuk. ‘The Sunne in Splendour’ (over Richard III) van Sharon Penman is ook erg tof. Althans, de eerste 300 pagina’s, want ik moet er nog zo’n 600. ^^

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.