Dagboek: *(^&%^&($*%^

Geplaatst op 28 januari 2019 door Emmy in Persoonlijk / 7 Comments

Het is zondagavond als ik dit dagboek inplan en ik voel me vet rot. Ik heb ook geen zin om foto’s toe te voegen dus jammer joh. Volgende keer beter.

Maandag

Vandaag gaat mijn wekker om 5 uur omdat ik om half 6 naar de trein moet. Gelukkig mag ik niet eten en hoef ik niet nog eerder op. Ik voel me ronduit kut en het enige lichtpuntje die ochtend lijkt dat ik de maansverduistering kan zien.

Om half 8 zit ik op de polikliniek en pas om kwart over 8 mag ik naar binnen.

Daarna begint het wachten op de evaluaties en die zijn gelukkig erg prettig. Ik heb zo’n fijne groep en zulke fijne begeleiding. Het motiveert me om thuis het ziekenhuis in Den Bosch te bellen. Zal ik dan eindelijk geholpen mogen worden!? Half februari heb ik mijn afspraak.

Ik ga nog naar de action en als mijn man en ik allebei op de bank zitten, merken we hoe moe we zijn. D&D is gelukkig erg gezellig.

Dinsdag

Gisteren begon mijn maandelijkse feest en daar heb ik sinds gistermiddag erg veel last van. Vandaag is het bijna niet te harden en ik kan amper goed zitten van de krampen. Aangezien het vooral meiden zijn die mijn blog lezen, kan ik deze praat wel plaatsen toch? Haha. Nou, het belemmerd me vandaag wel een beetje en ik denk dat het goed is om rustig aan te doen. Ik leer steeds beter naar mijn lichaam te luisteren.

Er gebeuren vandaag wel bijzondere dingen. Zo wil een jongen van 17 perse alles van Sherlock Holmes lezen, dus reserveer ik alle boeken voor hem en komt er een meisje huilend binnen omdat ze zo veel boete heeft. Ook krijg ik mijn boek terug van het jochie dat hem wilde lenen; zijn grijns was goud waard.

In de avond wilde ik nog veel doen, maar ik besloot lekker op de bank te gaan liggen met een boek. Koppijn!

Woensdag

Vandaag werk ik en na het werk doe ik wat kleine dingen die ik nog af wilde maken. We beginnen met het maken van kaarsen en ik maak wat linten bij. Dan is het alweer tijd voor D&D. De tijd vloooooog echt voorbij!

Donderdag

Ik loop vandaag naar school omdat ik vanmiddag de auto op ga halen. Ik doe mijn ding en voor ik het weet is het tijd voor de huiswerkklas. Hier is het voor de verandering erg rustig, maar toch krijg ik niet helemaal gedaan wat ik wilde doen.

Na werk stap ik in de trein om naar Rhenen te gaan. Ik eet heerlijk bij mama en neem daarna de auto mee voor dit weekend.

Vrijdag

Vandaag loop ik weer naar werk. Ik heb volgende week een behoorlijk drukke week met weinig echt vrij, dus ik probeer vandaag zo veel mogelijk dingen te regelen om zorgen weg te nemen. Dit lukt wel, want ik krijg veel geregeld. Verder maak ik de mediatheek klaar voor de open dag, Vanavond hebben we eindelijk weer leesclub en daar heb ik veel zin in!

Zaterdag

Oke. Ken je die mop van Emmy die weer eens twee dingen tegelijk heeft? Nou… Hierbij. Ik heb vandaag zowel Imagicon als de open dag op school en ik wil bij allebei zijn maar dat kan natuurlijk niet. Dus sta ik godallejezus vroeg op om Rob en de spullen eerst naar Ede te brengen en dan weer naar school te rijden.

School is intens druk maar wel heel leuk. Daarna rij ik weer naar Imagicon.

De omzet is om te janken. Ik ben niet blij als we thuis zijn. En kapot moe, dus na Wie is de Mol (wat een goed einde!) ga ik meteen naar bed.

Zondag

Ik werd om 6 uur wakker en dat vond ik te vroeg dus bleef ik liggen. Daar krijg ik vaak heel veel koppijn van, dus ik word met koppijn wakker en heb geen zin om te sporten dus doe ik het niet.

Ik ben uit mijn hum vandaag.

‘s Middags een verjaardag, die was wel gezellig.

Daarna bijles en toen reed ik met mama’s auto tegen een paaltje. Ik ben een sukkel en voel me mega schuldig en kut.

Vanavond nog maar proberen te lezen en misschien nog sporten.. Meh.

Gelezen

Op maandag begin ik in Godsgraf, omdat ik toch een hele dag onderweg ben en moet wachten in het ziekenhuis, ook al ben ik echt in heel veel boeken tegelijk bezig.

Op woensdag lees ik Spoetnik, die ik meelees op school en waar ik al eerder aan ben begonnen. Beide boeken heb ik woensdag uit. Op donderdag is het tijd om verder te gaan in De kleuren van magie.

Vrijdag lees ik Verschijning uit en lees ik verder in De kleuren van magie. Deze hoop ik na het inplannen van deze blogpost nog uit te lezen… Maar of mijn humeur er toe staat…

Nieuw!

Niks nada noppes. Lekker bezig! Wel een nieuwe funko gekocht, van Edward van Fullmetal Alchemist.

Komende week nog vet druk. Ben nu moe en op en tja..

Tags:

Divider

7 responses to “Dagboek: *(^&%^&($*%^

  1. Petra W

    Wat een miserabele week! Diep ademhalen en verder gaan ….
    Sterkte!!! (Ik hoop zo dat je een keertje slaap kunt inhalen – dan voel je je meteen beter)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.