Dagboek: Twee keer film en heel Nederland door

Geplaatst op 21 januari 2019 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Als deze blogpost online komt ben ik onderweg naar Rotterdam, waar ik weer een afspraak in het ziekenhuis heb. Komende week wordt best druk, maar minder heftig dan afgelopen week. Ik deed namelijk best veel leuke dingen, maar dit kostte me wel veel energie. Lees je mee?

Maandag

Vandaag heb ik een druk dagje. Ik begin met een uurtje bijles en dan is het al snel weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Het is de een na laatste samenkomst en dat is me toch een gek idee! We hebben nu nog wat evaluaties en dat is het gewoon. Ik ga het wel missen, want het is een fijne stok achter de deur en de mensen zijn fantastisch.

Daarna ga ik snel naar de trein, waar ik met Esmee naar Utrecht reis. Ik mag namelijk met haar mee naar de première van Vals! Hoe tof is dat!? Het is echt een hele gave film en hoewel ik pas om half 12 thuis ben, was het het helemaal waard. Thuis kan ik nog niet meteen naar bed; ik maak Katja’s site af en daar ben ik om middernacht mee klaar.

Dinsdag

Pffff.. Ik kan nog wel 30 uur slapen, denk ik als ik wakker word. Ik ga snel naar beneden en bel even met oma, die mij gisteravond probeerde te bellen. Daarna snel ontbijten en mijn tas pakken om te werken.

Werk is druk en na werk moet ik ook meteen weer door, want we gaan met papa eten. Rob en ik wilde daarvoor nog de stad in, er niet rekening mee houdend dat de winkels op een gegeven moment natuurlijk dicht gaan. Sukkels die we zijn.

We zijn laat thuis en ik merk dat ik wel een beetje op ben.

Woensdag

Nog voor de wekker word ik wakker en sta ik op. Ik ga naar werk, waar het wel rustiger is nu de studieplekken in de pauzes worden dichtgegooid. Ik ga meteen aan de slag en krijg best wel veel gedaan, maar ik merk ook dat ik toe ben aan een vrije avond. Toch maak ik nog plannen voor later deze week: een bijles op vrijdagavond bijvoorbeeld. Vanavond heb ik het ook niet rustig, want ik mag naar de perspremière van The Hate U Give. Ik ben zo’n bofkont!

De film is echt fantastisch en het helemaal waard dat ik pas om 12 uur thuis ben.

Donderdag

Vandaag was wel een beetje een dag waar ik tegenop zag vanwege de aanwezigheid van een collega. Gelukkig doen we lekker ons eigen ding en krijg ik veel meer voor elkaar dan ik had durven dromen. Zo fijn!

Wel gaan er vandaag wat dingen mis waar ik erg gestrest van raak. Gelukkig zijn er binnenkort echt wat stressfactoren weg.

Rond vijf uur ben ik thuis en heb ik een aantal toffe dingen besproken met Sandra van Celebrate Books én is het tijd om onze vakantie te boeken. We gaan een rondreis in Schotland maken en ik heb er insane veel zin in.

Daarna maak ik nog wat linten en dan ga ik lekker vroeg naar bed.

Vrijdag

Na zo’n drukke week ben ik blij dat het bijna weekend is. Toch heb ik vandaag nog best een volle dag. Eerst werken, dan zwemmen en dan een uurtje bijles. Vanavond komen Annabel en haar man langs voor spelletjes.

Ik leende vandaag een boek uit aan een leerling omdat de bieb dit deel niet heeft. Zijn blije gezicht: ZO LIEF.

Na werk ga ik even zwemmen en daarna geef ik een uurtje bijles. In de avond komt alleen Peter langs, dus ga ik lekker tekenen terwijl de mannen spelletjes spelen.

Zaterdag

In de ochtend ben ik heel hard bezig met het afmaken van tekeningen en labels voor mijn shop. Hier ben ik uren mee bezig en ik wil het graag voor 2 uur afhebben, want van komen Priscilla en Sven langs. Het wordt uiteindelijk een hele spelletjesmiddag die we afsluiten met Wie is de Mol. Super gezellig! En dat vat de week ook wel samen; supergezellig. Ik ben blij dat de ruimte om dit te doen waar ontstaat… Ik heb het gemist.

Zondag

Ik word wakker met koppijn en ga dan even sporten. Daarna pak ik alvast spullen in voor het evenement van volgende week en maak ik mijn dagboekje af. Na nog wat voorbereidingen voor morgen gedaan te hebben, is het tijd om naar mijn werk te gaan. Dit kan wel eens de laatste zondag worden…

Gelezen

Op maandag begin ik in De schemerling, welke ik dinsdag uitlees. Ik lees daarna het tweede deel van de Seven deadly sins manga. Op woensdag lukt het me om gedurende de treinreis het nieuwe boek van Lauren Eve, Vervloekingen, uit te lezen.

Op donderdag lees ik Sweet black waves uit.

De rest van de week lukt het me niet om nog maar iets te lezen.. Jammer.

Nieuwe boeken

Op dinsdag koop ik het tweede deel van de Seven deadly sins. Ik heb besloten dat ik deze mangaserie ook bij elkaar wil gaan sparen.

Op woensdagochtend pak ik eindelijk de pakketjes die de dag ervoor aankwamen uit. Er zitten wat box-items tussen, maar ook eindelijk mijn hardcover van The Wicked King en een recensie-exemplaar van De kleuren van magie (yessss, herleesfeest!)

Ik sluit de week af met nog eens drie boeken. Van Young & Awesome krijg ik The Empress, van Harper Collins krijg ik Jinxed en tot slot bestelde ik zelf Art Boss, omdat ik wil weten hoe het verder gaat met Piper.

Blogpost

Komende week ben ik maandag dus de hele dag in het ziekenhuis en werk ik de rest van de week. Ik ga op donderdag de auto lenen, vrijdag naar de leesclub en zaterdagochtend moet ik weer immens vroeg op, want dan hebben we een evenement én heb ik open dag. Ik moet dus veel heen en weer rijden die dag. Op zondag hoef ik hopelijk niet te werken…

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Twee keer film en heel Nederland door

  1. Wat zal jij blij zijn als je straks echt weer wat meer rust hebt. Hier vooral druk in het koppie vandaar dat ik vrijdag lekker thuis ben gebleven. Hopelijk krijg jij het binnenkort ook wat rustiger.

  2. Priscilla

    Ik ben benieuwd of dit de laatste zondag voor je was dat je moest werken. Zo fijn dat je gewoon weer van je weekenden kan genieten. Het was echt zo gezellig zaterdag! We zijn benieuwd 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.