Dagboek: Nog even heel erg druk

Geplaatst op 14 januari 2019 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Deze week was erg druk, maar nu ik weet dat dit bijna voorbij is, trek ik het veel beter. Voor degene die het nog niet weten; ik ga stoppen bij een van mijn baantjes. Ik heb heel erg behoefte aan een vaste werkweek en nu ik langduriger kan invallen op school, heb ik een keuze moeten maken (van mezelf). Ik ga dus op school werken en aan mijn eigen bedrijf en stop bij de bibliotheek. Super jammer, maar wel de juiste keuze. Nog een paar weken en dan is het voorbij.

Maandag

Woeiii. Vandaag ben ik nog lekker vrij, maar ik heb best wel wat dingen staan die ik moet doen. Ik ben dus behoorlijk druk bezig. In de avond hebben we weer D&D en het is weer machtig prachtig.

Dinsdag

Vandaag heb ik best een intensieve dag, want ik werk eerst in de bibliotheek waar ik echt het een en ander te doen heb en daarna fiets ik door naar school, waar ik ook veel op te ruimen heb. Ik ben blij wanneer ik gewoon stabiel 4 dagen in de week op school zit.

Na het werk fiets ik snel naar huis om even te werken aan de site van Katja en om een bestelling in te pakken. Daarna moet ik naar de tandarts. “Jij kunt heel goed poetsen” en vijf minuten later stond ik weer buiten. Even snel boodschappen doen en dan thuis eindelijk op te bank. Lekker lezen en wat creatief zijn.

Woensdag

Vandaag werk ik op school en het is lekker druk. Ik regel behoorlijk veel, maar laat ook genoeg over voor de overige dagen. Na werk lees ik even lekker en voor ik het weet is het tijd voor D&D. Het is echt heel erg gezellig en ook een beetje fout.

Donderdag

Vandaag voelt als een grote achtbaan. Ik ben zo druk met vanalles dat ik er om vier uur, na huiswerkbegeleiding, achter kom dat ik nog niet eens heb gegeten sinds mijn ontbijt. Eh. Oeps. Ik had zo veel te doen en zo veel leerlingen te helpen dat ik het gewoon vergat.

Als ik thuis kom is Rob ook al lekker thuis en we besluiten vroeg te eten. Chill, want zo kan ik de hele avond zelf nog even aan de slag. Zo werk ik aan de site van Katja én een ontwerp voor in mijn A Darker Shade of Magic box! Ik heb dit item nog nooit eerder gemaakt, dus ik ben heeeeeel benieuwd wat jullie zullen vinden!

Rond een uur of tien doe ik nog wat sportoefeningen, ga ik lekker douchen en duik ik nog even met een hoofdstuk in een boek in bed.

Vrijdag

Gisteren voelde het echt alsof het toen al vrijdag was, dus ik heb nu zoiets van: ….eh.

Op werk begin ik meteen met het regelen van dingen, zodat ik een vliegende start kan maken als mijn collega komt. Ik heb namelijk tijdelijk een extra docent in de mediatheek die bezig is met een reintergratie naar een burn out.  

Ik krijg wel veel gedaan vandaag.. We ruimen veel op en de bieb ziet er weer netjes uit.

Zaterdag

Vandaag werk ik de hele dag. Het is druk, want we staan met minder mensen, maar we trekken het. In de avond lekker Wie is de Mol kijken. Ik ben zo benieuwd naar dit seizoen!

Zondag

In de ochtend doe ik rustig aan, want ik moet ‘s middags werken. Als het goed is heb ik hierna geen weekenden meer waarin ik allebei de dagen in de bieb moet werken, maar zeg nooit nooit! Nog maar een paar keer.

Nieuwe boeken

Op woensdag krijg ik een boek van Annabel, namelijk Amber & Dusk. Zij had door het kopen van boxen dit boek dubbel. Ze heeft hem zelf supersnel gelezen, dus ik verwacht zeker dat ik dit een tof boek ga vinden. Vet lief van haar!

Op woensdag geef ik ook heel veel boekenbonnen uit aan een aantal boeken. Ik koop namelijk boeken voor mijn valentijnslootje en tja, als je dan toch bezig bent! Op donderdag komt mijn eerste deel binnen, met daarin City of Ghosts (ik wil het lezen, NU) en Two dark reigns, omdat ik toch wel verslaafd geraakt ben aan deze serie.

Ook krijg ik Vervloekingen toegestuurd van uitgeverij Best of YA (thanks!) en Godsgraf van Ls Amsterdam. Ik voel me zo verwend!

Gelezen

Nu de gewone werkweek weer gaat beginnen (het idee alleen al dat ik voortaan elke vakantie écht mijn ding kan doen, YES) zal het lezen ook weer ietsje minder worden. Maar he, met die vliegende leesstart van 2019 mag ik echt niet klagen!

Maandag begon ik in De kaart der dagen, het vierde boek van de bijzondere kinderen en tevens het eerste boek van een nieuwe trilogie. Deze las ik dinsdagavond uit.

Daarna begin ik in deel acht van de Amerika serie, De grote drijftocht. Dit boek heb ik donderdagavond uit en ik kan niet wachten om met City of Ghosts te beginnen. Dat doe ik vrijdagochtend, voor ik naar werk moet. Ik baal echt dat ik weg moet, want hij is meteen heerlijk!

Ik lees hem die avond nog uit. Wat een fijn boek! Ik kan wel janken zo blij dat ik er mee ben!

Oh en ik lees tussendoor ook Een huis voor Harry, het voorleesboek van dit jaar. Lekker tussendoor.

Daarna begin ik in De gouden toren,die ik zondag nog hoop uit te lezen.

Blogposts

Komende week is ook nog even druk. Maandag moet ik weer naar Rotterdam en ga ik met Esmee naar een filmpremiere, dinsdag werk ik en ga ik eten bij mijn vader, woensdag weer werken en een filmpremiere (rot joh!) en donderdag en vrijdag werk ik ook. Zaterdag ben ik vrij en zondag moet ik weer werken.

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Nog even heel erg druk

  1. Andrea

    Fijn dat je het binnenkort wat rustiger krijgt. Nou ja, rustig 🙂 Ik vind dat je altijd zoveel doet.
    En wat toevallig. Ik ben ook De gouden toren aan het lezen. Maar jij hebt hem waarschijnlijk inmiddels al uit 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.