Dagboek: ken je die mop?

Geplaatst op 7 januari 2019 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Deze week was ik lekker vrij! Behalve op zondag dan.. En ik deed behoorlijk veel… Dus ik heb een beetje een gemengd gevoel; ik ben niet super uitgerust, maar ik heb wel fijne dingen gedaan.

Maandag

Oudejaarsdag en ik ben vrij. Lekker joh! Ik doe snel nog wat boodschappen en ruim de laatste dingen op. Dan komen Esmee en Thyrze al en later schuift ook Melisa aan. En de rest van de boodschappen zijn ondertussen ook al lekker gebracht; chillll.

In de avond gaan we gourmetten en spelen we spelletjes en luisteren we naar de top 2000.

Om 12 uur begint 2019 echt en gaan we even buiten kijken; een van de mensen in onze straat is een handelaar en heeft dus ziek veel professioneel vuurwerk. De hele wijk zit onder de karton en kruid, maar het was wel mooi!

Dinsdag

1 januari is altijd een familiedag bij ons. We gaan langs opa en oma en dat kost altijd eigenlijk het grootste gedeelte van de dag. Gelukkig mocht ik de auto langer lenen, want hierdoor neemt de reistijd natuurlijk enorm af!

Woensdag

Vandaag heb ik afgesproken met Katja om bij te kletsen en om het over haar nieuwe website te hebben. Het is een flinke reis, maar het is leuk om dit stadje te zien en het is gezellig. Ook kan ik nu zeggen dat ik het mondriaan museum heb gezien.

In de avond speel ik eindelijk weer D&D.

Donderdag

Ik begin vandaag met het wegbrengen van de auto. Daarna stap ik in de trein met mijn boek en na wat boodschappen te hebben gedaan (lopend naar huis) en na wat extra wandelen en het opruimen van huis, ga ik lekker kaarsen maken.

Vrijdag

Jippie, vandaag nog lekker vrij! Ik ga lekker zwemmen tussen de middag, breng pakketjes weg en werk wat van mijn to do list af. Ik krijg echter niet helemaal gedaan wat ik wilde, maar dat is niet erg. Ik ben moe en wil ook gewoon lekker op de bank liggen. Ik lees ook lekker vandaag.

Zaterdag

Vandaag ben ik vrij, maar ik heb echt een off-day. Ik heb nergens zin in en voel me een beetje gestresst dat ik de komende weken alsnog twee banen heb en er vet veel onduidelijkheden over mijn rooster zijn. Die ga ik morgen maar proberen op te lossen. Bah.

Gelukkig wordt de dag wel beter; ik ga in de avond namelijk sushi eten met Esmee en Thyrze en het is echt heel erg gezellig. Luv you <3

En toen zouden we na het eten nog even langs Thyrze, maar ken je die mop van Esmee en Emmy die vergaten op het stopknopje te drukken in de tram? Juist.

Gelukkig ging het daarna wel goed….

Zondag

In de ochtend heb ik geen in om wat te doen. Ik hik er een beetje tegenaan dat ik straks moet werken en dingen moet oplossen. Ik wil gewoon duidelijkheid! Gelukkig kan ik Wie is de mol terugkijken ter afleiding voor ik moet gaan.


Nieuwe boeken

Op maandag neemt Melisa The Art of Harry Potter voor me mee. Het is zo’n mooi boek! Vol conceptart. Verder voeg ik geen boeken toe aan mijn TBR (oke, ik bestelde er wel al twee), dus deze week was goed voor mijn TBR!

Gelezen

Op 1 januari, nog voor ik überhaupt ga slapen, lees ik nog een witch magazine. Daarna maak ik meteen een vliegende start op het gebied van lezen. Ik l begin in de trein naar Winterswijk op de 2e in Meester Legende en dat vond ik een heerlijk boek. Daarna las ik Windwitch uit, die ik wat minder vond. Donderdagochtend breng ik de auto terug en lees ik Dromenvanger, welke ik niet zo boeiend vond. Thuis lees ik Brave new love uit. In de avond lees ik een boek over kristallen. Op vrijdag begin ik in Origin, het vierde deel in de Lux serie. Wat een goed begin van mijn leesjaar en wat een fijne TBR tackle.

Op zaterdag heb ik dat boek uit en begin ik in de trein in Tijdbom van Joelle Charbonneau. Dit boek is veel spannender dan ik dacht, dus ‘s avonds wil ik hem eerst uitlezen voor ik naar bed ga.

Daarna pak ik De kaart der dagen uit de kast, maar daar ben ik nog niet ver mee. In bed lees ik trouwens. Sweet black waves. Ook deze komt niet uit.

Blogposts


Volgende week begint de werkweer weer; waar ik dinsdag werk is nog een beetje onduidelijk (super irritant) en dan moet ik de rest van de week gewoon werken. Ik hoop dan ook lekker te beginnen aan het wegwerken van de enorme stapel boeken die ik nog wil recenseren.

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: ken je die mop?

  1. Ik ben momenteel in De kaart der dagen bezig maar eigenlijk wil ik eerst die blogfeed-achterstand weglezen anders blijft hij maar aangroeien. Er komt dus niet veel van het offline lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.