Secret Santa Swap Unboxing

Geplaatst op 3 januari 2019 door Emmy in Haul / 3 Comments

Net als vorig jaar besloot ik me aan te melden voor de Secret Santa Swap van Kwante in Wonderland. Niet alleen vind ik het heel leuk om een pakket voor iemand samen te stellen (en binnen dit pakket zo veel mogelijk boeken te regelen), ik vind het natuurlijk ook fantastisch om een pakket te krijgen en mogen te openen. Vorig jaar liep het allemaal een beetje anders, maar werd ik alsnog enorm verwend; dit jaar overtrof mijn Santa al mijn verwachtingen.

Na het zien van het gewicht in de app had ik een klein vermoeden en toen ik de dood opende en het handschrift zag wist ik bijna zeker te weten wie mijn santa was. Eline! En dit bleek uiteindelijk zo te zijn. Eline had zich helemaal uitgeleefd; er zaten intens veel cadeautjes in mijn pakket en echt een mega stapel boeken (ik hou van tweedehands!) en daarnaast nog een tal van leuke dingen. Elk pakketje had een nummer en meestal een (hilarisch) bijschrift.

Ik kreeg uiteindelijk de volgende boeken:

 • Forsaken & Forbidden (samen in een bundel)
 • The little house on the prairie
 • Rite of passage, een supernatural boekje!
 • Hex hall, demonglass & spell bound (dus een complete trilogie!)
 • Rebel belle

Dit is toch gewoon insane veel!? HOE DAN!? Ik vind het zรณ lief!

Daarnaast kreeg ik een toffe kaars, een mok, kerstschuimpjes, thee (Eline’s lievelings!), een tof lichtje en een supertoffe booksleeve met een fantastische Harry Potter print. Wat wil je nog meer? Een Thor-munt.

En die kreeg ik ook.

Dankjewel lieve Eline, je hebt me INSANE verwend!

Tags: , ,

Divider

3 responses to “Secret Santa Swap Unboxing

 1. Andrea

  Supertof pakket! Oei, die trilogie van Hex Hall staat ook nog in mijn kast en op mijn tbr ๐Ÿ™‚ Er bestaat ook een deel 3,5 een soort spin-off van die serie. School Spirits. Wist je dat?

 2. Wauw! Wat een prachtig pakket!
  Ik deed dit jaar ook mee en was enorm blij met mijn pakket.

  Kwante is echt goed in het organiseren van die swaps ๐Ÿ™‚
  Doe je ook mee met Valentijn?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.