Dit zat er in de Harry Potter funko adventskalender

Geplaatst op 5 januari 2019 door Emmy in Haul / 4 Comments

Heel lang twijfelde ik of ik de Harry Potter funko adventskalender wilde kopen. Ik vond het best veel geld voor vooral heel veel kleine poppetjes en was bang om vooral de funko’s te krijgen die ik al in het groot had. Maar toch, vlak voor december begon, kwam ik er nog eentje tegen online. Ik had net extra loon gehad en besloot dit cadeautje voor mezelf te kopen.

Braaf begon ik op 1 december met het openen van een deurtje. Ik heb mezelf heel erg moeten inhouden om alles niet in een keer open te scheuren, maar het lukte! En aan het eind van de rit had ik 24 Harry Potter funko’s!

Pluspunten vind ik dat je zo in een keer vet veel Harry Potter gerelateerde funko’s hebt en dat ze heel erg gedetailleerd zijn, ondanks hun grootte. Iedereen kan er wel plek voor maken en het staat super gezellig. Toch heb ik ook wat minpuntjes.

Allereerst blijven vrijwel alle poppetjes niet goed staan. De hoofden zijn te zwaar voor het lijfje. Dankzij de tip van Kwante heb ik ze met postergum (buddies) rechtop in de kast kunnen zetten. Ik mist trouwens ook een arm van Ron, dat is ook wel sneu.

Het tweede minpunt is dat het trio er meerdere keren in zit. Harry wel drie keer! Hartstikke leuk natuurlijk, maar er waren nog meer personages die er in hadden kunnen zitten! Waar is Sirius? Waar is Schurfie? In de Amerikaanse versie zat ook Voldemort (wij kregen Lupin). Ik had liever wat extra personages gehad. Bijvoorbeeld van personages die nog niet in het groot zijn. Tonks, James, Lily, een snaai,de overige Weasleys? Hoewel ik ze heel cute vind, vind ik het ook wel weer jammer.

Ondanks die kleine domper vond ik het toch waard om de Harry Potter Adventskalender te kopen. Ik heb me echt vermaakt met het uitpakken en ik ben heel blij met hoe het nu allemaal in mijn kast staat. En geef toe, het is een super slimme vondst van funko!

Tags: ,

Divider

4 responses to “Dit zat er in de Harry Potter funko adventskalender

  1. Andrea

    Ik heb nog getwijfeld over deze box, maar het toch niet gedaan. Ik ben niet echt een funko-verzamelaar. Ik heb er ook geen spijt van dat ik hem niet heb gekocht, maar ik vind het wel erg leuk om jouw unboxing te zien.

  2. Mijn gewone Hermione -funko valt ook telkens om. Tot ik haar hoofd een beetje heb gedraaid en nu blijft ze beter staan. Behalve wanneer mijn broertje op bezoek komt en zijn zus plaagt door haar Funko’s te verzetten. Dan gaat ze weer wel onderuit. Dat is van al die boeken die ze leest hé. Hermione’s brein moet wel super veel wegen. Niet moeilijk dat ze niet recht kan blijven staan zonder assistentie. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.